Akitka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Maupa4 napisał(a):Lolka z deszczowego sobotniego spaceru .... Ech... u was to też tak lało? Jak byłam w Krakowie to było oberwanie chmury. Zanim dobiegliśmy z dziećmi do samochodu, to cali mokrzy byliśmy. :cool3: Po drodze mijaliśmy jednego westa. Był tak mokry, że wyglądał jakby go właśnie z wanny wyjęli. :p A Lola ładniutka... :loveu: Jak tam sprawa domku dla Lolki? ;) Quote
Maupa4 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 kichowato jak na razie ... (z domkiem dla Lolki - oczywiście) ... domki które chcą Lolę albo mają dzieci albo inne psy (na ogół małe) albo inne zwierzęta (koty, króliki, świnki) albo nie chcą sterylizacji ... :shake: a tak Lolka nadstawia się do pieszczenia, głaskania i miziania ... Quote
Akitka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Maupa4 napisał(a):różne oblicza Lolki ... to mi się podoba... :cool3: Quote
Paola06 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Śliczna ta Lola:lol::lol::lol: I slicznie wychodzi na zdjęciach:lol::lol::lol: Hoopaj po domek!!!!!!!!! Quote
Akitka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Kasiak27 napisał(a):z psiuńką jeszcze aktualne?? Aktualne. Jak jesteś zainteresowana pisz do Maupy PW. Quote
Paola06 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 I co dobrego u Loli???????? Znalazła domek ten najlepszy? Quote
Maupa4 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 nas nie było to wszyscy o Lolce zapomnieli ...echhhhh ... LOLA nadal czeka na swojego człowieka ... Quote
Sielska Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Piękna ta Lola!!! Od dłuższego czasu poszukuję bulwy. Bardzo się ucieszyłam na wiadomość o Loli ( koleżanka mnie poinformowała) A tu taki pech, niestety nie pasuję do "poszukiwanego profilu nowego właściciela". Mam na stanie świnki morskie , które często biegają po domu i sześcioletnią córkę. Oprócz tego w większości posiadane przez rodzinkę zwierzaki to właśnie suczki, które Lola nie za bardzo toleruje.Bardzo mi przykro. Mam nadzieję,że znajdziesz szybko domek skarbie. Pozdrawiam Quote
Maupa4 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 no to pięknie ... :placz: ... ale ja poznałam już Lolkę przez te dwa tygodnie z hakiem i ona na prawdę nie nadaje się do innych zwierzaków (a zwłaszcza mniejszych i suczek) ... nie wiem na 1000% jak z małymi dziećmi (testowane było 12 letnie dziecko płci męskiej i dwie 16-17 letnie dziewczyny i z nimi nie było problemów - Lolka ich nie zjadła ;) ) ... Quote
akucha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ja dostaję zapytania na maila o buldozka z e schroniska w Gdańsku, on ma zaklepany dom w Warszawie :roll:. Wysyłam ofertę Loli. Ona po sterylce jest? Quote
Maupa4 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 :helo: :helo: :helo: :helo: :helo: :helo: :helo: Lola od dzisiaj ma swoją własną panią i swój (tylko swój) dom !!! :multi: :multi: :multi: o godzinie 15.20 opuściła nasz dom i powędrowała do swojego ... Lolka pozostała warszawianką ;) a domek znalazła Anutka :Rose: Quote
akucha Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Chwała Wam za to!!! Lola, bądź szczęśliwa! :multi: :multi: :multi: Quote
Akitka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Maupa4 napisał(a)::helo: :helo: :helo: :helo: :helo: :helo: :helo: Lola od dzisiaj ma swoją własną panią i swój (tylko swój) dom !!! :multi: :multi: :multi: o godzinie 15.20 opuściła nasz dom i powędrowała do swojego ... Lolka pozostała warszawianką ;) a domek znalazła Anutka :Rose: Super... Bardzo się cieszę... :multi: Oby Lolce wiodło się już teraz tylko bardzo dobrze... :cool3: Quote
Diana S Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Swietnie Lolu masz swoj i tylko swoj wymarzonu domek !!!!!!!!!!!!!!! obys byla w nim szczesliwa a na pewno bedziesz!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts