Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maupa4 napisał(a):
Lolka z deszczowego sobotniego spaceru ....

Ech... u was to też tak lało? Jak byłam w Krakowie to było oberwanie chmury. Zanim dobiegliśmy z dziećmi do samochodu, to cali mokrzy byliśmy. :cool3: Po drodze mijaliśmy jednego westa. Był tak mokry, że wyglądał jakby go właśnie z wanny wyjęli. :p A Lola ładniutka... :loveu: Jak tam sprawa domku dla Lolki? ;)

Posted

kichowato jak na razie ... (z domkiem dla Lolki - oczywiście) ... domki które chcą Lolę albo mają dzieci albo inne psy (na ogół małe) albo inne zwierzęta (koty, króliki, świnki) albo nie chcą sterylizacji ... :shake:

a tak Lolka nadstawia się do pieszczenia, głaskania i miziania ...

Posted

Piękna ta Lola!!!
Od dłuższego czasu poszukuję bulwy. Bardzo się ucieszyłam na wiadomość o Loli ( koleżanka mnie poinformowała)
A tu taki pech, niestety nie pasuję do "poszukiwanego profilu nowego właściciela". Mam na stanie świnki morskie , które często biegają po domu i sześcioletnią córkę. Oprócz tego w większości posiadane przez rodzinkę zwierzaki to właśnie suczki, które Lola nie za bardzo toleruje.Bardzo mi przykro.
Mam nadzieję,że znajdziesz szybko domek skarbie.
Pozdrawiam

Posted

no to pięknie ... :placz:

... ale ja poznałam już Lolkę przez te dwa tygodnie z hakiem i ona na prawdę nie nadaje się do innych zwierzaków (a zwłaszcza mniejszych i suczek) ... nie wiem na 1000% jak z małymi dziećmi (testowane było 12 letnie dziecko płci męskiej i dwie 16-17 letnie dziewczyny i z nimi nie było problemów - Lolka ich nie zjadła ;) ) ...

Posted

:helo: :helo: :helo: :helo: :helo: :helo: :helo:

Lola od dzisiaj ma swoją własną panią i swój (tylko swój) dom !!! :multi: :multi: :multi:

o godzinie 15.20 opuściła nasz dom i powędrowała do swojego ...
Lolka pozostała warszawianką ;)
a domek znalazła Anutka :Rose:

Posted

Maupa4 napisał(a):
:helo: :helo: :helo: :helo: :helo: :helo: :helo:

Lola od dzisiaj ma swoją własną panią i swój (tylko swój) dom !!! :multi: :multi: :multi:

o godzinie 15.20 opuściła nasz dom i powędrowała do swojego ...
Lolka pozostała warszawianką ;)
a domek znalazła Anutka :Rose:

Super... Bardzo się cieszę... :multi: Oby Lolce wiodło się już teraz tylko bardzo dobrze... :cool3: