Małgonia Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Posiadam psa, ktory przypomina mi charcika włoskiego, ale na pewno jest on z czyms zmieszany, skundlony :) Czy moze nawet nie ma nic w spolnego z charcikiem? Jak oceniacie? Quote
klaki91 Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 może coś z pinczera średniego ma? choć mi też trochę z budowy charta przypomina :) Quote
Laraine Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Nie wiem, nie znam się, ale napisać to muszę - piękny! :loveu: Quote
Krysta Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Też nie mam pojęcia co to za pies ale zgadzam się, że jest piękny :multi: Quote
Koszmaria Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 ile ma wzrostu?mierzone od podłoża do kłębu[szczytu łopatek] rzeczywiście ma coś z charta,ale może whippeta?one są bardziej popularne[i tańsze] od charcików włoskich,jest większe prawdopodobieństwo że Twój piesek to efekt wpadki jakiegoś whippeta ;-) no i zgadzam się z przedmówczyniami,piękny pies. bardzo w moim typie-szczuplutki i na długich nóżkach:) Quote
Małgonia Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Psiak ma ok 55 cm wysokości. Z charakteru spokojny, w domu nawet nie zaszczeka, do wszystkch nastawiony przyjaźnie, poslyszny o ile pańcia ma smakołyk ;p Na spacerku czasem biega z prędkością światła ale nie ucieka. Do innych psów nie zaczyna, raczej spokojnie- no chyba ze same warczą i szczekają. Quote
Koszmaria Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 i jeszcze podobnie do whippeta nosi uszka:) Quote
Małgonia Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 no w porównaniu z tym zdj to moj jest identyczny :P Tylko nie chce sie dac tak ladnie sfotografowac :( Quote
Recommended Posts