Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam , nie miałam kiedy wejść na wątek , mam malutkie dziecko , psy , hotel i jeszcze dorabiam , ciężko znaleźć choćby minutę .Bajce ciasteczka bardzo smakowały , jest łakomczuch .Bardzo w jej imieniu dziękujemy :)

Posted

[quote name='teresaa118']Dogo, telefony dalej istnieją. Najnowsze informacje są zawsze mile widziane[/QUOTE]
Masz rację. Tylko, ze zwyczajnie ja troszkę nie ogarniam. 23 psy pod opieką fundacji + papierologia, fv i zwyczajnie nie starcza mi czasu na wiele spraw.
Ale się poprawię.

Posted

Baja ma nowego kolegę Lizaka , mieszkają razem od kilku dni , fajnie się dogadują , choć to raczej Bajka rządzi Lizakiem .Poza tym u Bajki wszystko po staremu .

Posted

Baja świetnie dogadała się z Lizakiem , nawet ciasteczka jedzą z jednej ręki :) (zdjęcia bardzo nie wyraźne bo starym telefonem robione , ale aparatu Baja się bardzo boi )

Posted

[quote name='gluchypies']Wpłaciłam właśnie dla Bajusi zaległą stałą za lipiec oraz za sierpień.

Bardzo dziękujemy .Baja dopiero co zyskała nowego kolegę , a jest szansa ,że go straci , dla Lizaka super bo ma szansę na dom , dla Bajki gorzej bo znów sama zostanie :(

Posted

To chyba możemy szukać , Bo Lizak ma domek zaklepany :)

Baja znów sama zostanie , a ona bardzo potrzebuje kontaktu z innymi psami , odkąd jest z Lizakiem bardzo się otworzyła , ostatnio nawet TZ dała się wygłaskać :)

Posted

[quote name='Anja2201']To chyba możemy szukać , Bo Lizak ma domek zaklepany :)

Baja znów sama zostanie , a ona bardzo potrzebuje kontaktu z innymi psami , odkąd jest z Lizakiem bardzo się otworzyła , ostatnio nawet TZ dała się wygłaskać :)[/QUOTE]
Mamy szukać? Może Baron? albo Wituś?

Posted

[quote name='Anja2201']zakładaj :) A Wituś nie był przez chwilę z Bajką w jednym boksie w schronie ? Tak mi się coś kojarzy .[/QUOTE]
Nie pamiętam:( za dużo psów i roszad w boksach

Posted

[quote name='ocelot']Nie pamiętam:( za dużo psów i roszad w boksach[/QUOTE]

Tak mi się wydaje ,jeszcze za rządów TOZu , ale pewna nie jestem . Tak czy tak myślę ,że się spokojnie dogadają :)

Posted

Wydarzenie Witusia, który może trafi do naszej Bajeczki
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256745-167-12-pod-tym-numerem-tli-si%C4%99-%C5%BCycie-zrezygnowany-Witu%C5%9B-zbiera-na-DT?p=22368044#post22368044[/url]