Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na szczęście dziś już chłodniej , może się Baja da namówić na spacer , chodzimy w pola na czarny bez , fajnie jak by się wybrała z nami , choć nie wiem czy się odważy .

Posted

lecimy podrzucać :) Może się uzbiera na jakiegoś dodatkowego smaczka dla Bajki ? Baja to łakomczuch , na smaczka chętnie wychodzi z posłania , bez nie zawsze :)

Posted

teresaa118 napisał(a):
Czy zamowic dla Bajeczki psie ciasteczka?Wlasnie jest bazarek. Jesli tak, prosze podac adres do wysylki

Myślę ,że Baja się ucieszy bardzo , tylko nie za dużo bo musimy dbać o figurę :)

Posted

Panna Marple napisał(a):
Poleciał przelew dla Bajuni za 6 miesięcy - do grudnia włącznie - i drobny bonusik:lol:

No bardzo, ale to bardzo dziękujemy:) Już na koncie

Posted (edited)

​Panna Marple - Poleciał przelew dla Bajuni za 6 miesięcy - do grudnia włącznie - i drobny bonusik:lol:

​Teresa118 - ]Stala za lipiec juz poszla. Od tego miesiaca bede wplaca ociupinke wiecej. A ciasteczka od cioci kejciu pewnia Bajeczka nie chce, bo nie dostalam adresu wysylkowego

Ale te Ciocie kochane som...;):lol:

Oczywiście chciałam zacytować w jednym poście wypowiedź Panny Marple i Teresy 118 ale mi nie wyszło.
Zaznaczam, że to dwa cytaty, by ktoś nie pomyślał, że to ja wpłacam pieniążki...

Edited by Figunia
Posted

teresaa118 napisał(a):
Stala za lipiec juz poszla. Od tego miesiaca bede wplaca ociupinke wiecej. A ciasteczka od cioci kejciu pewnia Bajeczka nie chce, bo nie dostalam adresu wysylkowego

na pewno chce:) zaraz pogonimy Anję żeby napisała:)

Posted

teresaa118 napisał(a):
Stala za lipiec juz poszla. Od tego miesiaca bede wplaca ociupinke wiecej. A ciasteczka od cioci kejciu pewnia Bajeczka nie chce, bo nie dostalam adresu wysylkowego

Pewnie ,że chce , przepraszam , przegapiłam prośbę o adres . Już wysyłam .

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='teresaa118']Odpowiedzi nie dostałam, a tu już stała na sierpień poszła z glaskami. Cos ciocie skapią z informacjami.[/QUOTE]
Bo ja nie bywam u niej często niestety:( za daleko.
Musimy Anje2201 męczyć o informację.