_Tosia_ Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Znalazłam bazarek ogłoszeniowy do 6 grudnia. Dałabym z tymi zdjęciami, które są. http://www.dogomania.pl/forum/threads/248476-Bazarek-ogłoszeniowy-do-6-12-2013 Osoby robiącej banerki poza Fochu nie mogę znaleźć. Paczek, wiem, ze się odechciewa, ale niestety nawet o pomoc trzeba walczyc.. Pisząc na wątku, podnosisz go, zwiększasz tym samym szanse na to, ze ktos psa wypatrzy i spróbuje pomóc. Można też tak robić, ze jesli masz mało osób na watku, spróbuj rozesłać PW z zaproszeniem - ja wierzę, ze wtedy moze akurat odezwie się osoba, ktora jaks będzie mogła pomóc, może da radę poprowadzić wydarzenie na FB? Albo zaprosi kolejną osobę? Paczek, zrobiłam Misiowi wydarzenie na Fb, ale od razu piszę, że cięzko mi będzie aktualizować je regularnie, dobrze by bylo gdyby ktos chcial zostac administratorem https://www.facebook.com/events/486191794827694/# podaj proszę namiary na siebie (mail, telefon) i miasto, w ktorym Misio się znajduje, dopiszę na Fb Quote
Marycha35 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Tosia dobrze prawi! Trzeba pisać na wątku, nawet to, że psiak bez zmian, domku trzeba, Wojtyszki grożą, inaczej będzie cisza na bank!!!! Quote
PACZEK Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 (edited) Marycha35 i Tosia Oczywiście że macie rację. Wiem że Wy robicie wszystko by Misiowi pomóc. Jednak pisałem wielokrotnie że mam net czasem przez 15minut na 4 godziny. Druga sprawa to to że Misio nie jest medialnym piskiem czy świnką (uciekającą w Dzienniku TV przed policjantami) na których można sobie podnieść prestiż i dochody fundacji czy innej organizacji. Mnie interesuje tylko pomoc zwierzętom które ludzie krzywdzą. Jeżeli proszę o pomoc to tylko dla psa. Można przyjąć że środki na przetrwanie dla Misia znalazłem tylko co z tego. Psa nie trzeba "wyciągać" sprawa jest formalnie czytelna i doprowadzona do jasnej sytuacji prawnej. wystarczy chcieć mu pomóc. _Tosia_ jeszcze raz dziękśję za FB. Byłem i znajomych zaprosiłem. Edited November 28, 2013 by PACZEK Quote
_Tosia_ Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Nie ma sprawy, podaj proszę tylko mail i tel do kontaktu jeśli możesz, dopiszę na wydarzeniu na FB. I miasto też , może z okolicy ktoś będzie mógł pomoc Quote
PACZEK Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='_Tosia_']Nie ma sprawy, podaj proszę tylko mail i tel do kontaktu jeśli możesz, dopiszę na wydarzeniu na FB. I miasto też , może z okolicy ktoś będzie mógł pomoc[/QUOTE] Dopisałem w poście na FB kontakt;). Tu gdy by "coś" to proszę o PW. Dobre wieści to takie że Misio jest już wykastrowany i "zachipowany". Bardzo mnie tylko martwi że "siedzi" sam w boksie. Proszę spróbujmy może jakiś sensowny DT się znajdzie. Quote
Marycha35 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Szukamy więc!!!!! Dobrze, że Miś już ciachnięty;) Domiszczory, takie cudo czeka, hej!!!!! Quote
mari23 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 nie ma dnia, żebym nie myślała o Misiu, zaglądam tu zawsze z nadzieją na dobre wiadomości... sama "kombinowałam" domek u koleżanki, z drugim Misiem by sobie mieszkał, ale sznaucerkę jej ktoś podrzucił dużą i domek zajęty..... Quote
mdk8 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 zwolnił się kojec u Hałabajówki. Tylko nie wiem czy chcecie umieszczać go w hoteliku? Quote
PACZEK Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 mdk8 napisał(a):zwolnił się kojec u Hałabajówki. Tylko nie wiem czy chcecie umieszczać go w hoteliku? Witaj u Misiaczka:lol:! Czy możemy prosić o szczegóły "oferty" :lol: tu lub na PW. Każda propozycja jest do rozważenia przecież tu o psiaczka chodzi. Quote
mdk8 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Witaj. :lol: Szczegóły najlepiej uzgadniać z Hałabajówką ja tylko przeczytałam na jej wątku ,że zwolniło się miejsce. Jest u niej dużo psów z dogo. Tu watek jej Hoteliku. http://www.dogomania.pl/forum/threads/240827-W-Ha%C5%82abaj%C3%B3wce-czyli-co-w-s%C5%82omie-szczeka-%29 Quote
Marycha35 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Oooo, ciekawe:):):) Misiu, a jak ty żyjesz???? Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Was:) Quote
PACZEK Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Marycha35 napisał(a):Oooo, ciekawe:):):) Misiu, a jak ty żyjesz???? Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Was:) Misio też życzy wszystkim "zwierzolubom" wszystkiego najlepszego w tym roku:lol:, a wszystkim zwierzaczkom potrzebującym pomocy by znalazły domy gdzie będą traktowane jak pełnoprawni członkowie rodziny! Pytasz o Misia? "Na dniach" spróbuję "zorganizować" jakieś aktualne foty. Quote
Marycha35 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Hejka, co się z Misiem dzieje? U Was cały czas???? Quote
mari23 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Marycha35 napisał(a):Hejka, co się z Misiem dzieje? U Was cały czas???? myślę, że sytuacja Misia niestety się nie zmieniła :( Quote
PACZEK Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Mari23 i Marzcha35 niestety macie rację:shake:! Ja sam mogę tyle ile mogę, jakkolwiek to zabrzmi to Misio ma choć jedzenie i budę. A z ciekawych wieści to taka że "państwo Misia" maję kolejnego psiaka. No ale kogo to obchodzi przecież prokurator "odlał się" na sprawę. Quote
Marycha35 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Jasna cholera!!! No świetnie, czyli następny psiak do odbioru... Masz rację, dobrze, że Miś bezpieczny:) A na spacerki chodzi???? Quote
PACZEK Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Marycha35 napisał(a):Jasna cholera!!! No świetnie, czyli następny psiak do odbioru... Masz rację, dobrze, że Miś bezpieczny:) A na spacerki chodzi???? Jak znam nasze "władze" to odbiór będzie możliwy dopiero gdy pies będzie w stanie krytycznym, ech.... . Co do spacerków to pewnie dokładne wieści ma osoba która umieściła adopcyjne ogłoszenie Misia na tablicy. Quote
Marycha35 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Jak coś, pisz tu nam jak Misio:) I jak będą ogłoszenia potrzebne daj znać, poszukamy bazarku ogłoszeniowego:) On już tyle czasu siedzi.... Quote
Recommended Posts