Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PACZEK napisał(a):
Mari23 szukamy DT lub DS dla Misa bo dalej "siedzi" w schronowym hotelu. To jest sprawa najważniejsza by pokazać gminie że można:lol:
Szukamy chętnych DT dla 10psiaków z Wojtyszek. Zdjęcia pewnie będą w przyszłym tygodniu.

może ktoś mógłby na Fb zrobić tzw. "wydarzenie" czyli event..... słowo "Wojtyszki" na pewno wzbudzi zainteresowanie, może jakis DT sie zgłosi, bo na dogo to raczej wszyscy zapsieni na max

ja się na Fb zupełnie nie znam i nie mam czasu na naukę :(

Posted

mari23 napisał(a):
może ktoś mógłby na Fb zrobić tzw. "wydarzenie" czyli event..... słowo "Wojtyszki" na pewno wzbudzi zainteresowanie, może jakis DT sie zgłosi, bo na dogo to raczej wszyscy zapsieni na max

ja się na Fb zupełnie nie znam i nie mam czasu na naukę :(

Mari23 liczę że tu ktoś się zgłosi do pomocy przy "ogarnięciu FB", bazarku itd. Wiele rzeczy mógłbym sam zrobić ale mnie zanim cokolwiek napiszę na FB to mnie "wywala". Wiem że większość dogomaniaków zapsiona na super maksa ale ludzi z "pomocowo-psim doświadczeniem" tu nie brakuje. Przecież chodzi o zwierzęta.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Ja niestety bez FB. Spraszajmy ludków, ktoś na bank pomoże:) A jak psiak się czuje?:)

Nie mam z schronu niepokojących sygnałów o stanie zdrowia Misia. Choć pewnie jest samotny.
_Tosia_ e-maile z fotami już poszły tylko nie wiem czy do Ciebie dotarły.

Posted

Zapisuję - jak dobrze, że ktoś nie przeszedł obojętnie Misia i nie pozwolił mu zginąć na tym krowim łańcuchu... Nie potrafię patrzeć na psy na łańcuchach :(

Musicie Misiowi zrobić ładniejsze zdjęcia do ogłoszeń - to jest kluczowa sprawa.

Posted

__Lara napisał(a):
Zapisuję - jak dobrze, że ktoś nie przeszedł obojętnie Misia i nie pozwolił mu zginąć na tym krowim łańcuchu... Nie potrafię patrzeć na psy na łańcuchach :( Musicie Misiowi zrobić ładniejsze zdjęcia do ogłoszeń - to jest kluczowa sprawa.
Witaj! Witaj u Misia! Już myślałem że nie przyjdziesz.Bardzo dziękuję za przybycie. Fotki mówisz? Tak to moją bolączka bo ani wstawiać ani "cykać" nie potrafię. A i aparat w telefonie to się nadaje do ..... wszystkiego.Zresztą ja zawsze na zwierzęta patrzę "inaczej". Zawsze widzę istotę która oczekuje właściwego i godnego traktowania. Patrzę w "oczy" i wiem że muszę spróbować coś zrobić ... no jednym słowem jest mi obojętne jak pies wygląda. Dla mnie każdy piesek to skończona piękność.

• 2 weeks later...
Posted

Anulka29 napisał(a):
nie pomogę ,ale chociaż podrzucę wątek na pierwszą:)

Anulka29 dziękujemy za przybycie:lol:. Podrzucanie Misia to też bardzo ważna sprawa i jesteśmy wdzięczni gdy ktoś to robi. Prosimy częściej:lol:
Marycha co do "smoka" to niestety "siedzi" jeszcze w schronie:placz:, sam ech... .
Nie wiem co dalej bo nie mam kasy na hotelowanie go w schronie to prawie 4stówki, ale i nie widzę sensu by siedział tam sam to niczemu nie służy a Misio dziczeje.

Posted

PACZEK napisał(a):
Anulka29 dziękujemy za przybycie:lol:. Podrzucanie Misia to też bardzo ważna sprawa i jesteśmy wdzięczni gdy ktoś to robi. Prosimy częściej:lol:
Marycha co do "smoka" to niestety "siedzi" jeszcze w schronie:placz:, sam ech... .
Nie wiem co dalej bo nie mam kasy na hotelowanie go w schronie to prawie 4stówki, ale i nie widzę sensu by siedział tam sam to niczemu nie służy a Misio dziczeje.

próbuję szukać mu domu.... i nic :( :(

Posted

mari23 napisał(a):
próbuję szukać mu domu.... i nic :( :(

Misio wie że serduszko Cioteczki Mari23 bije też i dla niego tak jak dla wszystkich innych ogonków którym dzieje się krzywda.
Czy nadejdzie czas gdy ludzie przestaną krzywdzić ogonki ?

Posted

Marycha35 napisał(a):
Cholera, jak go tu jeszcze pokazać światu??? To FB by pomogło...

Z moim netem to ja na FB raz na dobę się "dostaję" i to koło 2-giej w nocy.

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='__Lara']No właśnie, co tam u Was? cicho się strasznie zrobiło.[/QUOTE] Cicho mówisz? Nat mam taki jaki mam a pisanie by tylko pisać to pomyłka nie będę pisał posta pod postem to bez sensu. Misio "siedzi" gdzie siedział widmo Wojtyszek jest już prawie pewne. Sam to ja mogę co najwyżej się po nosie podrapać. _Tosiu_ tu chyba chodzi o co innego niż brak czasu niestety. Tak wiem smutne to wszystko, bo smutny jest los psów takich jak Misio.