_Tosia_ Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Paczek, wyślij fotki do mnie, ja wrzucę na wątek joanna_111@op.pl Quote
PACZEK Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Już moja osobista Pani Dyrektor wysyła Ci fotki Misia które mamy !!! Quote
mari23 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 PACZEK napisał(a):Mari23 szukamy DT lub DS dla Misa bo dalej "siedzi" w schronowym hotelu. To jest sprawa najważniejsza by pokazać gminie że można:lol: Szukamy chętnych DT dla 10psiaków z Wojtyszek. Zdjęcia pewnie będą w przyszłym tygodniu. może ktoś mógłby na Fb zrobić tzw. "wydarzenie" czyli event..... słowo "Wojtyszki" na pewno wzbudzi zainteresowanie, może jakis DT sie zgłosi, bo na dogo to raczej wszyscy zapsieni na max ja się na Fb zupełnie nie znam i nie mam czasu na naukę :( Quote
PACZEK Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 mari23 napisał(a):może ktoś mógłby na Fb zrobić tzw. "wydarzenie" czyli event..... słowo "Wojtyszki" na pewno wzbudzi zainteresowanie, może jakis DT sie zgłosi, bo na dogo to raczej wszyscy zapsieni na max ja się na Fb zupełnie nie znam i nie mam czasu na naukę :( Mari23 liczę że tu ktoś się zgłosi do pomocy przy "ogarnięciu FB", bazarku itd. Wiele rzeczy mógłbym sam zrobić ale mnie zanim cokolwiek napiszę na FB to mnie "wywala". Wiem że większość dogomaniaków zapsiona na super maksa ale ludzi z "pomocowo-psim doświadczeniem" tu nie brakuje. Przecież chodzi o zwierzęta. Quote
Marycha35 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Ja niestety bez FB. Spraszajmy ludków, ktoś na bank pomoże:) A jak psiak się czuje?:) Quote
PACZEK Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Marycha35 napisał(a):Ja niestety bez FB. Spraszajmy ludków, ktoś na bank pomoże:) A jak psiak się czuje?:) Nie mam z schronu niepokojących sygnałów o stanie zdrowia Misia. Choć pewnie jest samotny. _Tosia_ e-maile z fotami już poszły tylko nie wiem czy do Ciebie dotarły. Quote
Marycha35 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Dobrze, że zdrowy, cholera, domku nam trzeba!!!!! A czy psiak jest ogłaszany????? Quote
_Tosia_ Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 fotki dotarły, przepraszam, że dopiero teraz wrzucam: Quote
Marycha35 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Kochany wściekulec-chudzielec!!!!!;) Dziękujemy Asieńko:):):) Szukałam jakiegoś bazarku ogłoszeniowego, ale dupka:( Quote
PACZEK Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Ja też bardzo dziękuję za fotki :Rose: A Misio się nie wściekał on tylko szczekał z radości i cały czas wywijał ogonem ! Quote
__Lara Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Zapisuję - jak dobrze, że ktoś nie przeszedł obojętnie Misia i nie pozwolił mu zginąć na tym krowim łańcuchu... Nie potrafię patrzeć na psy na łańcuchach :( Musicie Misiowi zrobić ładniejsze zdjęcia do ogłoszeń - to jest kluczowa sprawa. Quote
PACZEK Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 __Lara napisał(a):Zapisuję - jak dobrze, że ktoś nie przeszedł obojętnie Misia i nie pozwolił mu zginąć na tym krowim łańcuchu... Nie potrafię patrzeć na psy na łańcuchach :( Musicie Misiowi zrobić ładniejsze zdjęcia do ogłoszeń - to jest kluczowa sprawa. Witaj! Witaj u Misia! Już myślałem że nie przyjdziesz.Bardzo dziękuję za przybycie. Fotki mówisz? Tak to moją bolączka bo ani wstawiać ani "cykać" nie potrafię. A i aparat w telefonie to się nadaje do ..... wszystkiego.Zresztą ja zawsze na zwierzęta patrzę "inaczej". Zawsze widzę istotę która oczekuje właściwego i godnego traktowania. Patrzę w "oczy" i wiem że muszę spróbować coś zrobić ... no jednym słowem jest mi obojętne jak pies wygląda. Dla mnie każdy piesek to skończona piękność. Quote
Anulka29 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 nie pomogę ,ale chociaż podrzucę wątek na pierwszą:) Quote
PACZEK Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Anulka29 napisał(a):nie pomogę ,ale chociaż podrzucę wątek na pierwszą:) Anulka29 dziękujemy za przybycie:lol:. Podrzucanie Misia to też bardzo ważna sprawa i jesteśmy wdzięczni gdy ktoś to robi. Prosimy częściej:lol: Marycha co do "smoka" to niestety "siedzi" jeszcze w schronie:placz:, sam ech... . Nie wiem co dalej bo nie mam kasy na hotelowanie go w schronie to prawie 4stówki, ale i nie widzę sensu by siedział tam sam to niczemu nie służy a Misio dziczeje. Quote
mari23 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 PACZEK napisał(a):Anulka29 dziękujemy za przybycie:lol:. Podrzucanie Misia to też bardzo ważna sprawa i jesteśmy wdzięczni gdy ktoś to robi. Prosimy częściej:lol: Marycha co do "smoka" to niestety "siedzi" jeszcze w schronie:placz:, sam ech... . Nie wiem co dalej bo nie mam kasy na hotelowanie go w schronie to prawie 4stówki, ale i nie widzę sensu by siedział tam sam to niczemu nie służy a Misio dziczeje. próbuję szukać mu domu.... i nic :( :( Quote
PACZEK Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 mari23 napisał(a):próbuję szukać mu domu.... i nic :( :( Misio wie że serduszko Cioteczki Mari23 bije też i dla niego tak jak dla wszystkich innych ogonków którym dzieje się krzywda. Czy nadejdzie czas gdy ludzie przestaną krzywdzić ogonki ? Quote
Marycha35 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Cholera, jak go tu jeszcze pokazać światu??? To FB by pomogło... Quote
PACZEK Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Marycha35 napisał(a):Cholera, jak go tu jeszcze pokazać światu??? To FB by pomogło... Z moim netem to ja na FB raz na dobę się "dostaję" i to koło 2-giej w nocy. Quote
Marycha35 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Co tam u Was słychać?? Jak psiak??? Quote
__Lara Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 No właśnie, co tam u Was? cicho się strasznie zrobiło. Quote
_Tosia_ Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Poprosiłam o banerek dla Misia 19 pazdziernika, ale ciotka, ktora banerki robi chyba nie da rady.. Czy moze znacie kogos innego kto robi ? Quote
PACZEK Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='__Lara']No właśnie, co tam u Was? cicho się strasznie zrobiło.[/QUOTE] Cicho mówisz? Nat mam taki jaki mam a pisanie by tylko pisać to pomyłka nie będę pisał posta pod postem to bez sensu. Misio "siedzi" gdzie siedział widmo Wojtyszek jest już prawie pewne. Sam to ja mogę co najwyżej się po nosie podrapać. _Tosiu_ tu chyba chodzi o co innego niż brak czasu niestety. Tak wiem smutne to wszystko, bo smutny jest los psów takich jak Misio. Quote
Recommended Posts