Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plakat dobry pomysł. Ale trzeba kogoś kto to zaprojetuje i jeszcze gdzie to wydrukować....
Zrobię dzisiaj jak będę w domu jakieś fajne ogłoszenie wydrukuje kilka razy. I skseruje u mamy w pacy:)
paulina zarezerwuj sobie wolny wieczor :)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Plakat dobry pomysł. Ale trzeba kogoś kto to zaprojetuje i jeszcze gdzie to wydrukować....
Zrobię dzisiaj jak będę w domu jakieś fajne ogłoszenie wydrukuje kilka razy. I skseruje u mamy w pacy:)
paulina zarezerwuj sobie wolny wieczor :)

spoko nie ma problemu :)

Posted

Dzięki Gosia.
Przyadałby się też plakat dla Misia (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68312) Gosia jeśli byś mogła to dzięki wielkie za pomoc ja też podrukuje troche.
Tylko ze jest problem ja nie mam kiedy zrobić tych plakatów, pies kolegi jest w bardzo ciężkim stanie, jego mama poprosiła mnie abym z nim pojeździła do weterynarza. i juz byliśmy u któregoś z kolei. Sytuacja jest beznadziejna, chyba czeka go uśpienie :(. plakaty wystarcyły by takie na pół strony A4. Może któraś zaprojektować ?? Prosze

Posted

No super gdybym nie napisała dziś sms-a do tymczasowej właścicielki Bidulka prawdopodobnie nigdy bym sie nie dowiedziała, że Bidulek vel Rejtan ma już domek !!!! Domek znalazł się w Rzemieniu 15 km za Mielcem :)
Cieszę się ogromnie ale wkurzyłam się ze nikt nie raczył mnie o tym poinformować.

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No super gdybym nie napisała dziś sms-a do tymczasowej właścicielki Bidulka prawdopodobnie nigdy bym sie nie dowiedziała, że Bidulek vel Rejtan ma już domek !!!! Domek znalazł się w Rzemieniu 15 km za Mielcem :)
Cieszę się ogromnie ale wkurzyłam się ze nikt nie raczył mnie o tym poinformować.
Niemożliwe????!!!!! :crazyeye:

Posted

Agata69 napisał(a):
czy coś wiadomo o warunkach w jakich jest piesek? ja jestem ostrożna w cieszeniu się z adopcji na wieś. może trzebaby to sprawdzić?

Właśnie, właśnie. Czy są jakieś możliwości sprawdzenia? I jak z formalnego punktu widzenia, jakieś papiery adopcyjne zostały wypełnione czy tak "na gębę" wszystko załatwione?

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No super gdybym nie napisała dziś sms-a do tymczasowej właścicielki Bidulka prawdopodobnie nigdy bym sie nie dowiedziała, że Bidulek vel Rejtan ma już domek !!!! Domek znalazł się w Rzemieniu 15 km za Mielcem :)
Rzemien mozna sprawdzic, nie ma problemu, dajcie tylko numer domu.
Mozna poprosic 'Justynna' z tego forum, zeby podjechala.
To niedaleko Mielca.

Jesli adopcja szla przez Stowarzyszenie, to na pewno byla umowa.

Posted

Nie musicie mnie uświadamiać o tym ,że nowe domy trzeba sprawdzać. I z tego co się orientuję adopcja nie szła przez Stowarzyszenie. Bo Małgosia nic nie wiedziała o tym, ze Rejtan ma już dom. Sama była zdziwiona kiedy jej napisałam. Pani co znalazła Rejtana najpierw poprosiła Stowarzyszenie o pomoc w znalezieniu domu. ogłoszenia z Rejtanem wiszą już po lecznicach i sklepach zoo. A teraz jak znalazła dom dla niego nie raczyła nikogo poinformować. Ale Małgosia na pewno coś z tym zrobi.
Ulka jeśli masz kogoś kto może podjechać to poproś Małgosie Michalik żeby podała Ci numer do Agaty co znalazła Bidulka vel Rejtana. Bo nie wiem czy ja mogę takich informacji udzielać. Z tego co wiem to mailujecie wiec nie powinno być problemu.

Posted

Jeszcze nie zabralam sie za to :shake: z braku czasu :roll: Ale bede w kontakcie z Malgosia ze Stowarzyszenia, jesli tylko bedzie dostepny adres, gdzie psinka mieszka, to wtedy zorganizujemy jakos wyprawe do Rzemienia.