Paulina_mickey Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 w góre:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiapk Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Czy Bidulek ma Allegro? A plakacik? Potrzebujemy plakacik z Bidulkiem do porozwieszania w miastach. Quote
jotpeg Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Gosiapk napisał(a):Pamiętajcie o Bidulku pamietamy!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Plakat dobry pomysł. Ale trzeba kogoś kto to zaprojetuje i jeszcze gdzie to wydrukować.... Zrobię dzisiaj jak będę w domu jakieś fajne ogłoszenie wydrukuje kilka razy. I skseruje u mamy w pacy:) paulina zarezerwuj sobie wolny wieczor :) Quote
Paulina_mickey Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Plakat dobry pomysł. Ale trzeba kogoś kto to zaprojetuje i jeszcze gdzie to wydrukować.... Zrobię dzisiaj jak będę w domu jakieś fajne ogłoszenie wydrukuje kilka razy. I skseruje u mamy w pacy:) paulina zarezerwuj sobie wolny wieczor :) spoko nie ma problemu :) Quote
Gosiapk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja mogę drukować, tylko prześlijcie plik z plakatem i mogę wam przesłać. Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Dzięki Gosia. Przyadałby się też plakat dla Misia (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68312) Gosia jeśli byś mogła to dzięki wielkie za pomoc ja też podrukuje troche. Tylko ze jest problem ja nie mam kiedy zrobić tych plakatów, pies kolegi jest w bardzo ciężkim stanie, jego mama poprosiła mnie abym z nim pojeździła do weterynarza. i juz byliśmy u któregoś z kolei. Sytuacja jest beznadziejna, chyba czeka go uśpienie :(. plakaty wystarcyły by takie na pół strony A4. Może któraś zaprojektować ?? Prosze Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 No super gdybym nie napisała dziś sms-a do tymczasowej właścicielki Bidulka prawdopodobnie nigdy bym sie nie dowiedziała, że Bidulek vel Rejtan ma już domek !!!! Domek znalazł się w Rzemieniu 15 km za Mielcem :) Cieszę się ogromnie ale wkurzyłam się ze nikt nie raczył mnie o tym poinformować. Quote
Gosiapk Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No super gdybym nie napisała dziś sms-a do tymczasowej właścicielki Bidulka prawdopodobnie nigdy bym sie nie dowiedziała, że Bidulek vel Rejtan ma już domek !!!! Domek znalazł się w Rzemieniu 15 km za Mielcem :) Cieszę się ogromnie ale wkurzyłam się ze nikt nie raczył mnie o tym poinformować. Niemożliwe????!!!!! :crazyeye: Quote
Agata69 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 czy coś wiadomo o warunkach w jakich jest piesek? ja jestem ostrożna w cieszeniu się z adopcji na wieś. może trzebaby to sprawdzić? Quote
Puchatek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Agata69 napisał(a):czy coś wiadomo o warunkach w jakich jest piesek? ja jestem ostrożna w cieszeniu się z adopcji na wieś. może trzebaby to sprawdzić? Właśnie, właśnie. Czy są jakieś możliwości sprawdzenia? I jak z formalnego punktu widzenia, jakieś papiery adopcyjne zostały wypełnione czy tak "na gębę" wszystko załatwione? Quote
Ulka18 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No super gdybym nie napisała dziś sms-a do tymczasowej właścicielki Bidulka prawdopodobnie nigdy bym sie nie dowiedziała, że Bidulek vel Rejtan ma już domek !!!! Domek znalazł się w Rzemieniu 15 km za Mielcem :) Cieszę się ogromnie ale wkurzyłam się ze nikt nie raczył mnie o tym poinformować. Rzemien mozna sprawdzic, nie ma problemu, dajcie tylko numer domu. Mozna poprosic 'Justynna' z tego forum, zeby podjechala. To niedaleko Mielca. Jesli adopcja szla przez Stowarzyszenie, to na pewno byla umowa. Quote
Agata69 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Sprawdźcie, sprawdźcie, nie ma nic gorszego jak bida trafi w złe miejsc. Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Nie musicie mnie uświadamiać o tym ,że nowe domy trzeba sprawdzać. I z tego co się orientuję adopcja nie szła przez Stowarzyszenie. Bo Małgosia nic nie wiedziała o tym, ze Rejtan ma już dom. Sama była zdziwiona kiedy jej napisałam. Pani co znalazła Rejtana najpierw poprosiła Stowarzyszenie o pomoc w znalezieniu domu. ogłoszenia z Rejtanem wiszą już po lecznicach i sklepach zoo. A teraz jak znalazła dom dla niego nie raczyła nikogo poinformować. Ale Małgosia na pewno coś z tym zrobi. Ulka jeśli masz kogoś kto może podjechać to poproś Małgosie Michalik żeby podała Ci numer do Agaty co znalazła Bidulka vel Rejtana. Bo nie wiem czy ja mogę takich informacji udzielać. Z tego co wiem to mailujecie wiec nie powinno być problemu. Quote
Agata69 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 nie uświadamiamy tylko się martwimy. wszyscy jedziemy na jednym wózku, ja też adoptuje pieski do nowych domów i wiem, że z ludźmi jest różnie. Quote
Agata69 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Czy coś wiadomo o warunkach w jakich żyje piesek? Quote
Ulka18 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Jeszcze nie zabralam sie za to :shake: z braku czasu :roll: Ale bede w kontakcie z Malgosia ze Stowarzyszenia, jesli tylko bedzie dostepny adres, gdzie psinka mieszka, to wtedy zorganizujemy jakos wyprawe do Rzemienia. Quote
Recommended Posts