Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Długo mnie tu nie było. Dzisiaj jest szczęśliwy dzień, został wyadoptowany kolega Bidulka z mojego podpisu Atos. To była trudna Adopcja, ale się udało.
Wierzę że uda się i Bidulkowi.
Nie mam czasu przechodzić wątku, czy ktoś może mi powiedzieć gdzie jest teraz mały. W DT? Jakie ma tam warunki?

Posted

Też całego nie czytałem ale mam nadzieję że pierwszy post jest aktualizowany na bieżąco więc cytuję:
"Ocecnie przebywa w Tarnobrzeskim Stowarzyszeniu Przyjaciół Zwierząt gdzie czeka na kochającego właściciela."

Posted

Agata69 napisał(a):
Długo mnie tu nie było. Dzisiaj jest szczęśliwy dzień, został wyadoptowany kolega Bidulka z mojego podpisu Atos. To była trudna Adopcja, ale się udało.
Wierzę że uda się i Bidulkowi.
Nie mam czasu przechodzić wątku, czy ktoś może mi powiedzieć gdzie jest teraz mały. W DT? Jakie ma tam warunki?

tak przebywa pod opieką tarnobrzeskiego stowarzyszenia przyjaciół zwierząt u baaaardzo miłej pani która sie nim opiekuje w DT...potrzebny mu wspaniały domek gdzie bedzie miał dobrą opiekę a także sporo ruchu co jest niezbędne do rehabilitacji jego łapki z która mial problem...

Posted

Tak, w DT ma bardzo dobre warunki, osobiście z Pauliną i Moniką tam byłyśmy.
Maleństwo długo czeka :(
Może pójdziemy w najbliższym czasie do niego sprawdzić jak się ma

Posted

Gosiapk napisał(a):
Moze DT się zakocha i pozwoli Bidulkowi zostać u siebie na zawsze :razz:

Oj nie wiem nie wiem.
Po 1 to tymczasowa właścicielka ma już jednego psa.
Po 2 Bidulek potrzebuje dużo ruchu, zeby dojść do zdrowia, a jego pani nie może mu tego zapewnić gdyż pracuje.

Posted

Bidulek caly czas na allegro. Ale teraz zastoj jest w adopcjach. Nikt nie pisze w sprawie wystawianych przeze mnie psiaczkow :-(
Tak czy tak, bede wystawiac Bidulka do skutku.