agusiazet Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Strasznie przestraszony, czy ma już Allegro od Ulki 18? Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Bidulek przebywa na tymczasie tj. w kojcu z innymi psami. Jest mile nastawiony do innych i bardzo przestraszony... Nowy domek naprawde bardzo pilnie potrzebny. Allegro chyba nie ma gdyż Ulka prosiła o większą ilość zdjęć a ja niemam narazie możliwości by je zrobić. Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Bidulek ogłoszony tutaj http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=13669 Quote
Agata69 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Straszna bida. Złapał mnie za serce ten piesek. Ja nie mogę za bardzo go wziąć, ale może mogłabym poszukać mu zegoś. Tylko ja jestem z włocławka (śr. Polska). Jaka jest ew.możliwość transportu? Quote
pixie Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 a ja mam pytanie, jak wyglada w praktyce wyadoptowanie psow z tarnobrzeskiego schroniska..tj czy wolontariusz moze, czy tez trzeba kogos podstawiac, czy osobiscie trzeba przyjechac no i koszt adopcji to sa bardzo wazne informacje, dla potencjalnych chetnych moze o tym warto w pierwszym poscie napisac aha i czy da rade zmiuerzyc go w klebie, nie widac czy duzy czy maly czy sredni..najlepiej zmierzyc, bo okreslenia wzrostu bez cm wzgledne mnie tez ujal Bidulek za serce! trzymam kciuki Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Agata69 napisał(a):Straszna bida. Złapał mnie za serce ten piesek. Ja nie mogę za bardzo go wziąć, ale może mogłabym poszukać mu zegoś. Tylko ja jestem z włocławka (śr. Polska). Jaka jest ew.możliwość transportu? Gdyby znalazł się ktoś na 100% chętny to transport też by się znalazł. Wtedy skontaktowała bym się z głowną koordynatorką.i dowiedziałabym sie jaka jest ewentualna możliwość, ale musi byc wiadome na 100% Quote
Paulina_mickey Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 pixie napisał(a):a ja mam pytanie, jak wyglada w praktyce wyadoptowanie psow z tarnobrzeskiego schroniska..tj czy wolontariusz moze, czy tez trzeba kogos podstawiac, czy osobiscie trzeba przyjechac no i koszt adopcji to sa bardzo wazne informacje, dla potencjalnych chetnych moze o tym warto w pierwszym poscie napisac aha i czy da rade zmiuerzyc go w klebie, nie widac czy duzy czy maly czy sredni..najlepiej zmierzyc, bo okreslenia wzrostu bez cm wzgledne mnie tez ujal Bidulek za serce! trzymam kciuki postaram sie odpowiedzieć a jeśli coś pominę to Edytka mnie poprawi czy dopowie... Na początek musze powiedzieć że to nie jest schronisko, psy są ratowane i umieszczane u ludzi na tymczasie są im znajdowane na bierząco dobre domki...stowarzyszenie ma dopiero zamiar wybudować coś na miare przytuliska. Co do adopcji to trzeba podpisać umowe a myśle że jeśli dom był by sprawdzony to zgoda na wyadoptowanie przez wolotariusza będzie...O ile mi wiadomo psiaki sa za darmo... a co do wielkości w kłębie to już nie potrafie odpowiedzieć,myśle że Edyta będzie wiedziała;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Paulina nie muszę nic dopowiadać bo odpowiedziałaś na pytania. Co do wielkości w kłebie, nie wiem. Pewnie Małgosia będzie wiedziała, ale ja od pewnego czasu niemogę sie z nią skontaktować. Niedługo powinnam mieć takie informacje. A Bidulek obecnie przebywa u kogoś na tymczasie. Nie wiem dokładnie gdzie gdyż dostałam o nim info że sprawa bardzo ważna. I natychmiast trzeba domek Quote
Ulka18 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Melduje, ze jak tylko bedzie jeszcze ze 2-3 zdjecia, zrobie bidulkowi allegro (ostatnio mam czeste awarie internetu, ale zrobie na pewno). Jotpeg na bank napisze cos dobrego na aukcje. Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Kurdę nie wiem co będzie z tymi zdjęciami. Molestuję o nie Małogisię ale moja poczta nie działa do cholery. Paulina może Ty?? Quote
jotpeg Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 pewnie, ze napisze, tylko jeszcze prosze o cierpliwosc. Quote
Paulina_mickey Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Kurdę nie wiem co będzie z tymi zdjęciami. Molestuję o nie Małogisię ale moja poczta nie działa do cholery. Paulina może Ty?? Małgosia Myszka Czy Michalik? Quote
Agata69 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Mały smutny bidulek. Halo ludzie, komu takie śliczności?! Quote
Ulka18 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ja mam kontakt z Malgosia Michalik czesciej, z MMyszka tez, ale tylko mailowy. Do ktorej 'pukac' o zdjecia :???: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Ja tam też telefoniczny ale nie mam nic na koncie. A maila staram sie wysłac ale nie moge... napisałam na adres Stowarzyszenia, i na szczęscie poszedł, także mysle niedługo powinna odpowiedzieć. Quote
Agata69 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Bidulek bardzo potrzebuje domu. kto mu go da? Quote
jotpeg Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 taka probka textu na allegro i do ogloszen: To tylko kundelek. Nieduży, nierasowy psiak. Ale: ma supercharakter: łagodny do ludzi, przyjazny do innych zwierząt, spokojny i miły, nieduży rozmiarem, mądry! Wpada w oko: ma dropiate, śliczne łapki w czarne kropki! Został wyrzucony przez jakiegoś człowieka bez serca, rozpaczliwie szukamy mu domu - nie mogliśmy zostawic Bidulka na ulicy! Jest dorosłym, kilkuletnim psiakiem. Daj mu szansę - nowy dom będzie miał z niego prawdziwą pociechę! Quote
Paulina_mickey Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 jotpeg napisał(a):taka probka textu na allegro i do ogloszen: To tylko kundelek. Nieduży, nierasowy psiak. Ale: ma supercharakter: łagodny do ludzi, przyjazny do innych zwierząt, spokojny i miły, nieduży rozmiarem, mądry! Wpada w oko: ma dropiate, śliczne łapki w czarne kropki! Został wyrzucony przez jakiegoś człowieka bez serca, rozpaczliwie szukamy mu domu - nie mogliśmy zostawic Bidulka na ulicy! Jest dorosłym, kilkuletnim psiakiem. Daj mu szansę - nowy dom będzie miał z niego prawdziwą pociechę! mnie sie podoba:D Quote
Paulina_mickey Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ulka18 napisał(a):To moze ja zadzwonie do Malgosi o te zdjecia ;) i jak dzwonilaś?czy mam napisać?:cool3: Quote
Recommended Posts