Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, najpierw trzeba mieć adres, i co gorsze adopcja poszła nie przez Stowarzyszenie, bez umowy bez niczego. A przecież umowa powinna być bo Rejtan był pod opieką Stowarzyszenia wszędzie wisiały ogłoszenia.

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
No tak, najpierw trzeba mieć adres, i co gorsze adopcja poszła nie przez Stowarzyszenie, bez umowy bez niczego. A przecież umowa powinna być bo Rejtan był pod opieką Stowarzyszenia wszędzie wisiały ogłoszenia.

hmm to może coś w stylu że nie wiadomo co sie z nim dzieje?
no wiem że powinno...ale czego Małgosia sie z nia nie skonaktuje:hmmmm:

Posted

Skontaktowałam się z M.Michalik. Kazała mi kontaktować się z nią do skutku, więc czekamy na jakiś odzwe z jej strony. Nie ma mnie w Tbg, Paulina mogłabyś podejść do niej do pracy ?? Może będzie coś wiadomo wtedy....

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Skontaktowałam się z M.Michalik. Kazała mi kontaktować się z nią do skutku, więc czekamy na jakiś odzwe z jej strony. Nie ma mnie w Tbg, Paulina mogłabyś podejść do niej do pracy ?? Może będzie coś wiadomo wtedy....

postaram sie coś załatwić

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Bardzo źle, po historii z Ozzym jestem przewrażliwiona :(

Nie pleć głupstw! To tylko myśli i strach. Na pewno nic złego sie nie stało! :shake:

Posted

Są wieści o Bidulku a właściwie Rejtanie.
Dostałam kilka dni temu telefon (przepraszam, że piszę dopiero teraz, ale niestety nie miałam dostępu do DGM).
Rejtan niestety nie żyje :-(:-(:-(:-(
Został uśpiony, gdyż jak to powiedział narzeczony byłej właścicielki psiak bardzo cierpiał, wiele przeszedł i było sie z nim coraz gorzej. Podjęli tą decyzję razem z weterynarzem.
A wiadomość, ze psiak jest w Rzemieniu to była wersja dla p. Agaty, gdyż ona nie zgadzała się na uśpienie go. Jej narzeczony uśpił psiaka, mówiąc jej że znalazł nowy dom.

Rejtan
[*]

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nie ma kto sprawdzić. Biedny pies :( A jak to bedzie jak z Ozzim?!

No prawie wykrakałaś.
Cholera jasna. Mogli oddać z powrotem a nie tak bez porozumienia z kimkolwiek, w tajemnicy. :angryy: :mad:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Są wieści o Bidulku a właściwie Rejtanie.
Dostałam kilka dni temu telefon (przepraszam, że piszę dopiero teraz, ale niestety nie miałam dostępu do DGM).
Rejtan niestety nie żyje :-(:-(:-(:-(
Został uśpiony, gdyż jak to powiedział narzeczony byłej właścicielki psiak bardzo cierpiał, wiele przeszedł i było sie z nim coraz gorzej. Podjęli tą decyzję razem z weterynarzem.
A wiadomość, ze psiak jest w Rzemieniu to była wersja dla p. Agaty, gdyż ona nie zgadzała się na uśpienie go. Jej narzeczony uśpił psiaka, mówiąc jej że znalazł nowy dom.

Rejtan

• Nie mam słów.:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
    Stek kłamstw. od samego początku ta sprawa śmierdziała. Fajni się opiekunowi trafili bidulkowi, szkoda gadać. i imię taż miał adekwatne.
    niech ich szlag.