Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No właśnie nie wie bo cholera ja nie moge sie z nią skontaktować. !!! ;/ to może tej drugiej Gosi powiedzieć? ona już wróciła z urlopu? aaa i proponowała bym może jakoś zmienić tytul wątku? Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Myszka chyba jeszcze nie wróciła. A na jaki proponujesz? Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Myszka chyba jeszcze nie wróciła. A na jaki proponujesz? hmm no nie wiem:hmmmm: może coś w stylu że ma dom ale trzeba go sprawdzic? Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 No tak, najpierw trzeba mieć adres, i co gorsze adopcja poszła nie przez Stowarzyszenie, bez umowy bez niczego. A przecież umowa powinna być bo Rejtan był pod opieką Stowarzyszenia wszędzie wisiały ogłoszenia. Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No tak, najpierw trzeba mieć adres, i co gorsze adopcja poszła nie przez Stowarzyszenie, bez umowy bez niczego. A przecież umowa powinna być bo Rejtan był pod opieką Stowarzyszenia wszędzie wisiały ogłoszenia. hmm to może coś w stylu że nie wiadomo co sie z nim dzieje? no wiem że powinno...ale czego Małgosia sie z nia nie skonaktuje:hmmmm: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Tak, trzeba napisać. Ale ja nie mam jak dlatego Paulina musisz Ty to zrobić. Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Tak, trzeba napisać. Ale ja nie mam jak dlatego Paulina musisz Ty to zrobić. czego nie możesz?ale musiała bym wejśc na Twoje konto...ale to już chyba nie dziś... Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Bo jak piszę maila to mi wyskakuje jakieś dziadostwo, że podany adres email jest nieprawidłowy ;/ a sprawdzałam milion razy Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Skontaktowałam się z M.Michalik. Kazała mi kontaktować się z nią do skutku, więc czekamy na jakiś odzwe z jej strony. Nie ma mnie w Tbg, Paulina mogłabyś podejść do niej do pracy ?? Może będzie coś wiadomo wtedy.... Quote
Paulina_mickey Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Skontaktowałam się z M.Michalik. Kazała mi kontaktować się z nią do skutku, więc czekamy na jakiś odzwe z jej strony. Nie ma mnie w Tbg, Paulina mogłabyś podejść do niej do pracy ?? Może będzie coś wiadomo wtedy.... postaram sie coś załatwić Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Bardzo źle, po historii z Ozzym jestem przewrażliwiona :( Quote
Gosiapk Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Bardzo źle, po historii z Ozzym jestem przewrażliwiona :( Nie pleć głupstw! To tylko myśli i strach. Na pewno nic złego sie nie stało! :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Napewno sprawa się wyjaśni, ale jak narazie to nie moge przestac sie martwić.... Quote
Agata69 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A czy ten Rzemień to duży? TO wieś czy miasteczko? Jak wieś to bym tam pojechała i poszukała psiaka. Ktoś się oferował że może jechać. Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Hmmm nie mam pojęcia co to jest, ale wydaje mi się że wieś. W każdym badz razie to jakieś 15 km za Mielcem. Quote
Paulina_mickey Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hmmm nie mam pojęcia co to jest, ale wydaje mi się że wieś. W każdym badz razie to jakieś 15 km za Mielcem. to jest kawałek za mielcem jak sie jedzie od Tbg...to wioska, sprawdzałam na mapie... Quote
Gosiapk Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Paulina_mickey napisał(a):to jest kawałek za mielcem jak sie jedzie od Tbg...to wioska, sprawdzałam na mapie... Sprawa wygląda coraz gorzej Quote
Agata69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 czy ktoś to sprawdzi, czy spisujemy bidulka na straty? Quote
Gosiapk Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Agata69 napisał(a):czy ktoś to sprawdzi, czy spisujemy bidulka na straty? Nie ma kto sprawdzić. Biedny pies :( A jak to bedzie jak z Ozzim?! Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Są wieści o Bidulku a właściwie Rejtanie. Dostałam kilka dni temu telefon (przepraszam, że piszę dopiero teraz, ale niestety nie miałam dostępu do DGM). Rejtan niestety nie żyje :-(:-(:-(:-( Został uśpiony, gdyż jak to powiedział narzeczony byłej właścicielki psiak bardzo cierpiał, wiele przeszedł i było sie z nim coraz gorzej. Podjęli tą decyzję razem z weterynarzem. A wiadomość, ze psiak jest w Rzemieniu to była wersja dla p. Agaty, gdyż ona nie zgadzała się na uśpienie go. Jej narzeczony uśpił psiaka, mówiąc jej że znalazł nowy dom. Rejtan [*] Quote
Paulina_mickey Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Biedactwo....:-( :-( :-( :-( :-( [*] [*] [*] Quote
Puchatek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gosiapk napisał(a):Nie ma kto sprawdzić. Biedny pies :( A jak to bedzie jak z Ozzim?! No prawie wykrakałaś. Cholera jasna. Mogli oddać z powrotem a nie tak bez porozumienia z kimkolwiek, w tajemnicy. :angryy: :mad: Quote
Agata69 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Są wieści o Bidulku a właściwie Rejtanie. Dostałam kilka dni temu telefon (przepraszam, że piszę dopiero teraz, ale niestety nie miałam dostępu do DGM). Rejtan niestety nie żyje :-(:-(:-(:-( Został uśpiony, gdyż jak to powiedział narzeczony byłej właścicielki psiak bardzo cierpiał, wiele przeszedł i było sie z nim coraz gorzej. Podjęli tą decyzję razem z weterynarzem. A wiadomość, ze psiak jest w Rzemieniu to była wersja dla p. Agaty, gdyż ona nie zgadzała się na uśpienie go. Jej narzeczony uśpił psiaka, mówiąc jej że znalazł nowy dom. Rejtan Nie mam słów.:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Stek kłamstw. od samego początku ta sprawa śmierdziała. Fajni się opiekunowi trafili bidulkowi, szkoda gadać. i imię taż miał adekwatne. niech ich szlag. Quote
Recommended Posts