Puchatek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Podnosić to nie ma co bo dom już ma tylko czekamy na info Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Agata69 napisał(a):Czekamy, czekamy... aga, chyba czas wyciąć Bidulka z podpisu :) Quote
Puchatek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Gosiapk napisał(a):aga, chyba czas wyciąć Bidulka z podpisu :) Dopóki tak naprawdę jeszcze nic dokładnie nie wiemy to może niech nie wycina Quote
Gosiapk Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Puchatek napisał(a):Dopóki tak naprawdę jeszcze nic dokładnie nie wiemy to może niech nie wycina No ale wygląda, że nie mamy szansy dowiedzieć sie czegokolwiek :( Quote
Puchatek Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Gosiapk napisał(a):No ale wygląda, że nie mamy szansy dowiedzieć sie czegokolwiek :( Myślę że szansa jest tylko rozbija się to o brak czasu. Ulka18 napisał(a):Jeszcze nie zabralam sie za to :shake: z braku czasu :roll: Ale bede w kontakcie z Malgosia ze Stowarzyszenia, jesli tylko bedzie dostepny adres, gdzie psinka mieszka, to wtedy zorganizujemy jakos wyprawe do Rzemienia. Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 No tak ja bym bardzo chetnie podała wam namiary na byłą tymczasową właścicielkę Rejtana, ale ja nie mogę tego zrobić. A ona milczy. Prezes stowarzyszenia też nie wiedziała że Rejtan znalazł dom. Ona zrobiła to na własną rękę. Mam jedynie nadzieje że to dobry dom. Quote
Agata69 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Nie chcę nawet myśleć, że się go po prostu pozbyła. Nie da się nić zrobić? Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Muszę sie z nia skontaktowac ale nie odbiera...;/ Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Muszę sie z nia skontaktowac ale nie odbiera...;/ jeśli Ci chodzi o tą dziewczyne co miala Bidulka to wiem gdzie pracuje:cool3: (o ile to coś da) Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 No to mozna sie tam przejsc i powiedziec jaka jest sytuacja, ze chcemy sprawdzic domek Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No to mozna sie tam przejsc i powiedziec jaka jest sytuacja, ze chcemy sprawdzic domek jak chcesz to powiem Ci na gg tu nie bede sie rozpisywac:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 ok to umowimy sie i podejdziemy np . jutro ? Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):ok to umowimy sie i podejdziemy np . jutro ? jutro mnie cały dzień nie będzie... Quote
_Natalia_M_ Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 swietnie ,ze piesek ma cudowny domek ! Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Z tym domkiem to nie wiadomo czy on świetny jest. Pisałam dzisiaj do Agaty, nic nie odpisała a tel nie dobiera :( Quote
Gosiapk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Z tym domkiem to nie wiadomo czy on świetny jest. Pisałam dzisiaj do Agaty, nic nie odpisała a tel nie dobiera :( Oj, niedobrze to wygląda :shake: Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Gosiapk napisał(a):Oj, niedobrze to wygląda :shake: mnie też sie to nie widzi...:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 No właśnie niedobrze, bo jakby domek był spoko to by napisała. A tak zero odezwu i podejrzanie to wygląda. I to jeszcze nie raczyła nikogo poinformować. Jeszcze jakiś czas temu spotkałam się z nią nad wisłą mówiła że Budilek vel Rejtan ma się dobrze, a potem napisałam do niej co z psiakiem. To dostałam odp. ze znalazł domek. I nasz kontakt się urwał... Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No właśnie niedobrze, bo jakby domek był spoko to by napisała. A tak zero odezwu i podejrzanie to wygląda. I to jeszcze nie raczyła nikogo poinformować. Jeszcze jakiś czas temu spotkałam się z nią nad wisłą mówiła że Budilek vel Rejtan ma się dobrze, a potem napisałam do niej co z psiakiem. To dostałam odp. ze znalazł domek. I nasz kontakt się urwał... a co Gosia na to? Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Jak ja Gosi napisałam, ze Bidiulek znalazł dom to ona napisała, że nie miała pojęcia. Bidulek był poogłaszany szukaliśmy domu mimo że on nowy dom miał. Agata nie raczyła nikogo ponformowac. Jakbym nie napisała to dalej byśmy szukali domu, ale coś czuję że teraz sprawa jest gorsza.... Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Jak ja Gosi napisałam, ze Bidiulek znalazł dom to ona napisała, że nie miała pojęcia. Bidulek był poogłaszany szukaliśmy domu mimo że on nowy dom miał. Agata nie raczyła nikogo ponformowac. Jakbym nie napisała to dalej byśmy szukali domu, ale coś czuję że teraz sprawa jest gorsza.... a Gosia wie o tej całej sytuacji?nie tylko o tym że nie powiedziała nam że ma dom ale o tej złowrogiej ciszy...? Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 No właśnie nie wie bo cholera ja nie moge sie z nią skontaktować. !!! ;/ Quote
Recommended Posts