Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
No ale wygląda, że nie mamy szansy dowiedzieć sie czegokolwiek :(

Myślę że szansa jest tylko rozbija się to o brak czasu.
Ulka18 napisał(a):
Jeszcze nie zabralam sie za to :shake: z braku czasu :roll: Ale bede w kontakcie z Malgosia ze Stowarzyszenia, jesli tylko bedzie dostepny adres, gdzie psinka mieszka, to wtedy zorganizujemy jakos wyprawe do Rzemienia.

Posted

No tak ja bym bardzo chetnie podała wam namiary na byłą tymczasową właścicielkę Rejtana, ale ja nie mogę tego zrobić. A ona milczy. Prezes stowarzyszenia też nie wiedziała że Rejtan znalazł dom. Ona zrobiła to na własną rękę. Mam jedynie nadzieje że to dobry dom.

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Z tym domkiem to nie wiadomo czy on świetny jest. Pisałam dzisiaj do Agaty, nic nie odpisała a tel nie dobiera :(

Oj, niedobrze to wygląda :shake:

Posted

No właśnie niedobrze, bo jakby domek był spoko to by napisała. A tak zero odezwu i podejrzanie to wygląda. I to jeszcze nie raczyła nikogo poinformować.
Jeszcze jakiś czas temu spotkałam się z nią nad wisłą mówiła że Budilek vel Rejtan ma się dobrze, a potem napisałam do niej co z psiakiem. To dostałam odp. ze znalazł domek. I nasz kontakt się urwał...

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
No właśnie niedobrze, bo jakby domek był spoko to by napisała. A tak zero odezwu i podejrzanie to wygląda. I to jeszcze nie raczyła nikogo poinformować.
Jeszcze jakiś czas temu spotkałam się z nią nad wisłą mówiła że Budilek vel Rejtan ma się dobrze, a potem napisałam do niej co z psiakiem. To dostałam odp. ze znalazł domek. I nasz kontakt się urwał...

a co Gosia na to?

Posted

Jak ja Gosi napisałam, ze Bidiulek znalazł dom to ona napisała, że nie miała pojęcia. Bidulek był poogłaszany szukaliśmy domu mimo że on nowy dom miał. Agata nie raczyła nikogo ponformowac. Jakbym nie napisała to dalej byśmy szukali domu, ale coś czuję że teraz sprawa jest gorsza....

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Jak ja Gosi napisałam, ze Bidiulek znalazł dom to ona napisała, że nie miała pojęcia. Bidulek był poogłaszany szukaliśmy domu mimo że on nowy dom miał. Agata nie raczyła nikogo ponformowac. Jakbym nie napisała to dalej byśmy szukali domu, ale coś czuję że teraz sprawa jest gorsza....

a Gosia wie o tej całej sytuacji?nie tylko o tym że nie powiedziała nam że ma dom ale o tej złowrogiej ciszy...?