Ulka18 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dlugo to trwalo, ale wreszcie jest aukcja Rejtanka :p Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=210152787 Quote
Paulina_mickey Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Ulka18']Dlugo to trwalo, ale wreszcie jest aukcja Rejtanka :p Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=210152787 suuuper brawo:multi: Quote
Paulina_mickey Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 nikt Cie nawet nie podnosi kochany....:placz: Quote
Paulina_mickey Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 eh tu to samo co u Misia...czego nikt nie zagląda:placz: Quote
Agata69 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Długo mnie tu nie było. Dzisiaj jest szczęśliwy dzień, został wyadoptowany kolega Bidulka z mojego podpisu Atos. To była trudna Adopcja, ale się udało. Wierzę że uda się i Bidulkowi. Nie mam czasu przechodzić wątku, czy ktoś może mi powiedzieć gdzie jest teraz mały. W DT? Jakie ma tam warunki? Quote
Puchatek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Też całego nie czytałem ale mam nadzieję że pierwszy post jest aktualizowany na bieżąco więc cytuję: "Ocecnie przebywa w Tarnobrzeskim Stowarzyszeniu Przyjaciół Zwierząt gdzie czeka na kochającego właściciela." Quote
lupe Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Bidulek śliczny psiak.... Dooomki, domki, oczu nie macie ? Quote
Paulina_mickey Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Agata69 napisał(a):Długo mnie tu nie było. Dzisiaj jest szczęśliwy dzień, został wyadoptowany kolega Bidulka z mojego podpisu Atos. To była trudna Adopcja, ale się udało. Wierzę że uda się i Bidulkowi. Nie mam czasu przechodzić wątku, czy ktoś może mi powiedzieć gdzie jest teraz mały. W DT? Jakie ma tam warunki? tak przebywa pod opieką tarnobrzeskiego stowarzyszenia przyjaciół zwierząt u baaaardzo miłej pani która sie nim opiekuje w DT...potrzebny mu wspaniały domek gdzie bedzie miał dobrą opiekę a także sporo ruchu co jest niezbędne do rehabilitacji jego łapki z która mial problem... Quote
Paulina_mickey Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Gosiapk napisał(a):a czy Bidulek ma allegro i inne ogłoszenia? tak ma ogłoszenia na innych stronach oraz Allegro:cool3: Quote
Agata69 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Bidulek do góry. Na szczęście ma kogoś kto się nim opiekuje na codzień, a nie siedzi w lklatce. Bidulek tak bym chciała żebyś był szczęśliwy. Quote
Agata69 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 To dobrze że bidulek ma kogoś tylko dla siebie, kto opiekuję się nim na codzień. Bidulek, życzę ci szczęścia, mam nadzieję, że ktoś cię pokocha. Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Tak, w DT ma bardzo dobre warunki, osobiście z Pauliną i Moniką tam byłyśmy. Maleństwo długo czeka :( Może pójdziemy w najbliższym czasie do niego sprawdzić jak się ma Quote
Gosiapk Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Moze DT się zakocha i pozwoli Bidulkowi zostać u siebie na zawsze :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Gosiapk napisał(a):Moze DT się zakocha i pozwoli Bidulkowi zostać u siebie na zawsze :razz: Oj nie wiem nie wiem. Po 1 to tymczasowa właścicielka ma już jednego psa. Po 2 Bidulek potrzebuje dużo ruchu, zeby dojść do zdrowia, a jego pani nie może mu tego zapewnić gdyż pracuje. Quote
Ulka18 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Bidulek caly czas na allegro. Ale teraz zastoj jest w adopcjach. Nikt nie pisze w sprawie wystawianych przeze mnie psiaczkow :-( Tak czy tak, bede wystawiac Bidulka do skutku. Quote
Recommended Posts