Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super tekst !!!
Naprawde świetny !!!
Mi Małgosia nie odpisuje ;/
Ulka jeśli możesz zadzwon do Małgosi i dowiedz czy sie byłaby taka możliwość... czy mogła by je podesłać do kogoś, lub ja moge zrobić zdjecia jeśli bym wiedziala gdzie przebywa/

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Super tekst !!!
Naprawde świetny !!!
Mi Małgosia nie odpisuje ;/
Ulka jeśli możesz zadzwon do Małgosi i dowiedz czy sie byłaby taka możliwość... czy mogła by je podesłać do kogoś, lub ja moge zrobić zdjecia jeśli bym wiedziala gdzie przebywa/

jbc to ja moge iśc z Tobą chyba że Ulce też sie nie uda to ja bede próbować...ktoś musi sie odezwac...:cool3:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Ok, to czekamy na banerki.
Dziewczyny ale ja głupia jestem, przecież Gosia Myszka mieszka u mnie na osiedlu, jak ją spotkam dzisiaj to porozmawiam w sprawie zdjec.

no własnie ja sie zastanawiałam czego by nie napisać albo skontaktowac sie z nią:D
a tu najciemniej pod latarnią:evil_lol:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Dziewczyny ale ja głupia jestem, przecież Gosia Myszka mieszka u mnie na osiedlu, jak ją spotkam dzisiaj to porozmawiam w sprawie zdjec.

To jest po prostu symptom ery internetu :evil_lol:

Posted

Tak, tak mam łeb do wymiany. Gosi Myszki nie spotkałam, byłam chwile tylko bo muszę zaliczyć przedmioty żeby zdać. Jak sie Myszka nie bedzie orentować to do drugiej Małgosi napisze tym razem smsa.
Puchatek wielkie dzieki
A czy moge prosić o banerek jeszcze dla Misia??
Adres w moim podpisie

Posted

Ok naprawione :)
Postaram się niedługo umówić z tymczasową właścicielka Bidulka. Zobaczę go i będę wiecej o nim wiedziała i dużo zdjeć narobię, a teraz musimy czekać aż ona coś prześle.

Posted

Rejtan (bo takie ma imię nadane przez jego tymczasową właścicielkę) jest naprawdę prawdziwym Aniołkiem.
Kiedy weszłyśmy stał nieruchomy ze strachu. Przy dotknięciu podskakiwał. Widać ktoś okrutnie go skrzywdził, jest trochę nieufny i nieśmiały. Kiedy patrzyłam na jego smutną mordkę i wzrok aż ściskało za serce :-(
Utyka na jedną tylną nóżkę, prawdopodobnie to stary uraz. Był już na zabiegu i nóżka ma się lepiej. Musi mieć dużo ruchu by wrócić do sprawności, jednak Jego tymczasowa pani nie może poświecić mu zbyt wiele czasu bo od rana do wieczora pracuje.

:loveu:

Posted

To tylko kundelek.
Nieduży, nierasowy psiak.
Ale:
ma supercharakter: łagodny do ludzi,
przyjazny do innych zwierząt,
spokojny i miły, nieduży rozmiarem,
nieśmiały,
mądry!
Wpada w oko:
ma dropiate, śliczne łapki w czarne kropki!

Został wyrzucony przez jakiegoś człowieka bez serca, błąkął się przerażony i zagubiony. Rozpaczliwie szukamy mu domu - nie mogliśmy zostawic Bidulka na ulicy! Jest dorosłym, spokojnym, kilkuletnim małym psiakiem.
Daj mu szansę - nowy dom będzie miał z niego prawdziwą pociechę!

Troszke zmodyfikowalam text, zdjecia - sa, szykujcie allegro i ogloszenia!