kamila&maja Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Witam! Moja 3,5 miesięczna suczka collie je Eukanubę Puppy and Junior All Breeds Lamb and Rice, jadła ją u hodowcy. Jak skończy się worek zamierzamy zmienić jej karmę, ponieważ niezbyt dobrze jej służy- od jakiegoś czasu puszcza bąki :< Ja nie znam się za bardzo na karmach :smile: więc chciałam spytać was o radę i jake karmy polecacie (w dość przystępnej cenie). Zastanawiam się nad: -Brit Premium Junior Medium -Bosch Junior Medium -Josera Kids -Nutra Nuggets Puppy Dog Formuła Co sądzicie o tych karmach, macie jakieś propozycje?;) Quote
razed_in_black Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 ja bym brała z tych wyżej wymienionych Nutra Nuggets, a z Brita polecam Brit Care, Premium to syf tak jak Josera. Sama karmię psa Taste of the Wild już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona, ale każdy pies ma inne wymagania w żywieniu. Quote
Dioranne Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Również karmię swojego psa Taste of the Wild i jestem bardzo zadowolona. Bąki zdarzają się rzadko, qupska ładne, a sierść błyszcząca. :smile: Quote
kamila&maja Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Kupiłam Brit Care jagnięcina ryż. Je chętnie i bąków mniej więc ok :lol: Quote
Recommended Posts