Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Summer, słońce i pogoda życia. Pies „sportowy”, oddany człowiekowi. Lubi spacery, dobrą pogodę oraz kawałek trawki (a najlepiej łąkę i las ;)). Zawsze zapatrzony w drzewa i otaczający go świat. Ma bardzo miły wyraz pyszczka, wręcz jest uśmiechnięty kiedy widzi smycz i słyszy słowa: czas na spacer. Po załatwieniu spraw na dworze zaczynają go interesować piłeczki i wszystko inne czym można się bawić. Jest cwanym i inteligentnym psiakiem, który potrafi poradzić Sobie z otworzeniem drzwi. Nigdy nie jest natrętny, a nawet gdy się cieszy to skacze przy człowieku, a nie na niego. Ciekawe umaszczenie i ciekawa psychika, a co najważniejsze pies do kochania. Dogaduje się z suczkami, jednak konkurencji nie lubi.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

wczoraj jak byłam z nim na spacerku wybiegł pies sąsiadów... już nie po raz pierwszy... :/ z miejsca sie na niego rzucił, na szczęście nic mu sie nie stało. jakoś udało mi się je rozdzielić.

Posted

oni sie tam buduja i po prostu mają NIESZCZELNE ogrodzenie. a gdy sie do nich idzie... to babka mowi: ale to nie moj pies tylko męża, wiec to nie moja sprawa... a no i nie jej teren hehe

Posted

No jeśli nie jej pies a męża nie widać to może powinna mu znaleźć lepszy domek z odpowiednim ogrodzeniem a może powinna ją odwiedzić SM żeby jej wytłumaczyć to inaczej...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...