Kasia Zachwieja Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Czy preparat Dolfos ARTHROFOS forte można stosować u psa z problemami trzustkowymi i watrobowymi? Czy ktos wie jakie sa przeciwskazania?:smile: Quote
gryf80 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 kasiu moje psy-co prawda zdrowe jeśli chodzi o watrobę i trzustkę-biora ten preparat od dawna,ani na opakowaniu ani na str.producenta nic nie pisze o p/wskazaniach.może twój lek wet wie cos więcej na ten temat? Quote
Kasia Zachwieja Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Dzieki:):) mojego psiaka to ogolnie bierze staroc chyba:( biedaczysko choruje nam juz troche czasu jak nie stawy(problem z chodzeniem podnoszeniem sie) to problem z trzustka to watroba ehh i teraz to oko i jezdzimy tak od lekarza do lekarza :( Quote
Kasia Zachwieja Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 taak:( ale juz powolutku coraz lepiej:) Quote
Kasia Zachwieja Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Prosze mi podowedziec jak podawac psu proszek arteofos forte, wiem ze polowa miary bo wazy 5 kg ale czy moge np wysypać jej na jedzenie czy rozpuszczać to? Quote
gryf80 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 ja dosypywałam do jedzenia i mieszałam wszystko razem Quote
Recommended Posts