raill Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Cześć Jestem tu całkiem nowa, jak również mało obeznana w psim świecie :) W niedzielę znalazłam w moich okolicach 6 lub 7-tygodniową psinkę. Tu znajdziecie zdjęcia Cynika (najprawdopodobniej) - na dole strony. http://www.forumveg.webd.pl/topics20/2101.htm Cieżko mi się połapać tu an waszym forum, te,do których należę są nieco bardziej przejrzyste ;) Mam wiele pytań co do mojego malucha. Do usłyszenia! Quote
deszczowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 witaj:p super, że nie przeszłaś obok psiaczka obojętnie:multi: Żeby znaleźć mu domek, załóż temat w dziale: psy w potrzebie (tutaj jest dział dla pieskó, które znalazły już swój domek). Polecam też ogłoszenia na allegro i na forum gazety wyborczej oraz na www.4lapy.pl. Po sprawdzeniu czy kandydaci się nadają, najbezpeiczniej jeszcze z nimi spisać umowę adopcyjną (w razie czego jej wzór mogę przesłać, mój mail: deszczowaiv@gmail.com). powodzenia! Quote
iwonamaj Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Słodki klusek!!! Czy masz zamiar go zatrzymać czy szukasz mu domku? Quote
raill Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Zapomniałam dopisać. Zostaje u mnie. Szczęściarz on i ja szczęściara :) Ciekawe co z niego wyrośnie.... :) Quote
dolly Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 raill gratuluję. Piękny szczeniaczek, niech się dobrze chowa. Quote
deszczowa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 suuuper :multi: a ja już z rozpędu poczytałam pcozątek wątku, którego link tu wkleiłaś i zarejestrowałam, ze szukasz psiulce domu i się zestresowałam:oops: ;) A tu taka fajna wiadomość:loveu: Gratuluję - maluszek jest bardzo dystyngowany i śmieszniasty:lol::loveu: No i w obliczu czychających na niego zagrożeń miał ogromne szczęśćie, że napotkał na swe drodze właśnie Ciebie :grins: Pisz, wklejaj zdjęcia - razem zobaczymy co z niego wyrasta za pieszczoch :diabloti: Quote
Ulka18 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ale wspaniale, ze ta mala kruszynka zostaje u Ciebie :multi: Taki slodziaczek :loveu: Quote
Ulaa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Cudownie!! Gdyby więcej było takich osób, schroniska świeciłyby pustkami :lol: A jak maluszek ma na imię? Quote
raill Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Obym szybko rozeznała się w forum, by wiedzieć jak prawidłowo zachowywać się wobec malucha :) A piesi wabi się Cynik :p Quote
deszczowa Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ale świetne imię:razz::diabloti: a na forum dogomanii jest też dział wychowanie w razie czego, a jak coś to pytaj tu, chętnie podzielimy się wiedzą, jak rozpieścić psiaczka:eviltong: Quote
raill Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Ktoś potrafi mi wywróżyć czy będzie to piesek mały czy średni? Pytam,bo chcę wprowadzić odpowiednią karmę :) Quote
akucha Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Czary-mary... eee, nie umiem... Wyszło tylko, że śliczny jest i tak zostanie :lol: Myslę, ze na dobór karmy jeszcze za wczesnie. Póki co to dla szczeniaków karmę mu podawaj. Stawiam, że będzie średnim psem. Quote
raill Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Ale karmy dla szczeniąt też mają rozróżnienie :) Też myślę,że będzie średni :) Quote
monika083 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 jaki on podobny do mojego Bruna:loveu: http://www.dogomania.pl/gallery/319/27/5727.html Quote
Recommended Posts