Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć
Jestem tu całkiem nowa, jak również mało obeznana w psim świecie :)
W niedzielę znalazłam w moich okolicach 6 lub 7-tygodniową psinkę. Tu znajdziecie zdjęcia Cynika (najprawdopodobniej) - na dole strony.
http://www.forumveg.webd.pl/topics20/2101.htm
Cieżko mi się połapać tu an waszym forum, te,do których należę są nieco bardziej przejrzyste ;) Mam wiele pytań co do mojego malucha.
Do usłyszenia!

Posted

witaj:p

super, że nie przeszłaś obok psiaczka obojętnie:multi:

Żeby znaleźć mu domek, załóż temat w dziale: psy w potrzebie (tutaj jest dział dla pieskó, które znalazły już swój domek).
Polecam też ogłoszenia na allegro i na forum gazety wyborczej oraz na www.4lapy.pl.
Po sprawdzeniu czy kandydaci się nadają, najbezpeiczniej jeszcze z nimi spisać umowę adopcyjną (w razie czego jej wzór mogę przesłać, mój mail: deszczowaiv@gmail.com).

powodzenia!

Posted

suuuper :multi:

a ja już z rozpędu poczytałam pcozątek wątku, którego link tu wkleiłaś i zarejestrowałam, ze szukasz psiulce domu i się zestresowałam:oops: ;)

A tu taka fajna wiadomość:loveu:

Gratuluję - maluszek jest bardzo dystyngowany i śmieszniasty:lol::loveu:
No i w obliczu czychających na niego zagrożeń miał ogromne szczęśćie, że napotkał na swe drodze właśnie Ciebie :grins:

Pisz, wklejaj zdjęcia - razem zobaczymy co z niego wyrasta za pieszczoch :diabloti:

Posted

Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Obym szybko rozeznała się w forum, by wiedzieć jak prawidłowo zachowywać się wobec malucha :)
A piesi wabi się Cynik :p

Posted

ale świetne imię:razz::diabloti:

a na forum dogomanii jest też dział wychowanie w razie czego, a jak coś to pytaj tu, chętnie podzielimy się wiedzą, jak rozpieścić psiaczka:eviltong:

Posted

Czary-mary... eee, nie umiem...
Wyszło tylko, że śliczny jest i tak zostanie :lol:

Myslę, ze na dobór karmy jeszcze za wczesnie. Póki co to dla szczeniaków karmę mu podawaj.
Stawiam, że będzie średnim psem.

• 1 year later...