Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yolanovi']Nie choruj Misiulka:shake: Taka śliczna dziewczynka, jeszcze tyle dobrego na ciebie czeka, teraz juz tylko dobrego. Zdrowiej migusiem i do domku uciekaj:thumbs:[/QUOTE]

Oj to bardzo optymistyczne, na razie Misia ma miejsce tylko na najbliższy tydzień, do zdjęcia szwów, jeśli przez en czas nic sie nie znajdzie wróci na wies....

Posted (edited)

Czas leci, a z nowym DT/ DS dla suni cisza. Może udałoby się jej znaleźć jakiś płatny DT? Tylko potrzebne deklaracje. Kto by się dorzucił do szansy na lepsze życie dla suni??

Bakusiowa Dziękuję Ci za ogłoszenia:loveu:

Edited by Maia
Posted (edited)

Na tablicy jest 61 wejść. Może zmień tytuł wątku na bardziej przyciągający a w pierwszym poście na początku wielkimi, kolorowymi literami napisz o co chodzi i że trzeba zbierać deklaracje na jakieś lokum. Pozapraszaj swoje znajome dogomaniaczki na wątek. Ja zacznę wysyłac do tych z bezpiecznej listy oraz do innych którzy przychodzą na zaproszenie.
Co Ty na to?

Edited by bakusiowa
Posted

[quote name='bakusiowa']Na tablicy jest 61 wejść. Może zmień tytuł wątku na bardziej przyciągający a w pierwszym poście na początku wielkimi, kolorowymi literami napisz o co chodzi i że trzeba zbierać deklaracje na jakieś lokum. Pozapraszaj swoje znajome dogomaniaczki na wątek. Ja zacznę wysyłac do tych z bezpiecznej listy oraz do innych którzy przychodzą na zaproszenie.
Co Ty na to?[/QUOTE]

[quote name='agat21']Powtorze swoja deklaracje: w razie platnego domu tymczasowego dorzucam sie. Na razie kwota 20 zl miesiecznie[/QUOTE]

[quote name='zachary']Ja też się Misi dorzucę 20zł stałej, bo na razie zadeklarowana jestem na maksa, sfora w domu i parę stałych pod opieką, choć niby mają swoje domy...[/QUOTE]

Maia, to jak decydujesz? Jak chcemy zapraszać to wszystko musi być czytelnie napisane w pierwszym poście. Chodzi o to, że nie wszyscy będą czytali cały wątek.

Posted

przepraszam, cały wieczór zawiesza mi się laptop. Jestem też na wydarzeniu na fb szczeniaków z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/247902-Dramat-bezdomnych-psów-dwie-suki-razem-wychowały-kilkanaście-szczeniaków?p=21428989#post21428989

Misia dzisiaj była na zdjęciu szwów, wszystko się ładnie zagoiło. Sunia dzisiaj po długich naradach i przemyśleniach wróciła na wieś gdzie dotąd żyła. Na szczęście nie wróciła na ulicę, sunią zaopiekowała się pani, która prosiła o pomoc dla niej w sterylce. Sunia będzie mieszkała u pani w domu, razem z drugim psem. Dostała od nas worek karmy. Pani obiecała zaopiekować się i nie skrzywdzić Misi, ale poprosiła abyśmy szukały jej domu stałego. Także Misia jest teraz na bezpłatnym DT, będę ją ogłaszała i szukała jej dobrego domu. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, pani zapraszała nas do siebie, myślę że niedługo skorzystam z zaproszenia i odwiedzę Misiunię. To bardzo kochany i mądry pies

Posted

Misia ma u mnie ogłoszenie na tablicy które zostało wyróznione na 30 dni. Oglądalność jest dość dobra. Poszukam jakiegoś bazarku i wykupie pakiet ogłoszeń. A Ty Maia zrób jej wydarzenie na fb, może tutaj ktoś ją wypatrzy. Trzeba ja ogłaszać jako psa w typie jamnika. Wcale nie jest brzydka jak pisałaś.