agutka Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 ha,ha nie to nie zielsko ;) poprzestawiały się fotki :p to są dwie panienki czarna Jagódka (w koszyczku) a czarno-biała to Pozioma ;) Trzeci w drodze ale to napiszę więcej jak będzie już mój (jak się najpierw urodzi ;) ) Quote
Talia Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 agutka napisał(a):ha,ha nie to nie zielsko ;) poprzestawiały się fotki :p to są dwie panienki czarna Jagódka (w koszyczku) a czarno-biała to Pozioma ;) Trzeci w drodze ale to napiszę więcej jak będzie już mój (jak się najpierw urodzi ;) ) To kolejny będzie jakiś specjalny? Quote
Erykowa Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Ale śliczne gryzonie.Jak pająków nie cierpię tak myszy,szczurki uwielbiam ;) Quote
agutka Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Szczurki to takie małe dzieci jak wypuszczę to najpierw wszystko łapię bo ciekawskie wszędzie wchodzą ;) Z myszkami miałam kiedyś kontakt ale tylko z japońskimi (takie malusie) Co jak co myszki, szczurki fajne ale jak widzę dzikie to w portki robię :evil_lol: tzn myszki dzikie zamieszkały kiedys pod oczkiem wodnym u mnie w ogrodzie ... jakoś nam się współżyło fajnie dopóki Sagat się do ich gniazda nie dorwał:diabloti: Quote
Małgonia Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 agutka! widzialam wczoraj pięknego bulla, TŻ skomentował że świania ale ochrzaniłam go że się nie zna. Ale bull miał cudne umaszczenie- biały ale uszy oba całe czarne :D równo same uszy :D:D:D No przekomiczny pies, ale niestety widziałam go z samochodu i skręcałam. Tak to bym spytała czy moge wycałować pyska :( Nigdy nie głąskałam bulteriera ;x Bardzo rzadko spotykam. Quote
agutka Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 ha, ha no trafiają się takie umaszczenia ;) świnki nadrabiają za tą swoją inną urodą swoim błaznowaniem ;) Uroda nie do każdego trafia ;) Gdybyś mieszkała w Trójmieście i wybrała się na bulkowy spacerek to padłabyś ze śmiechu co one odwalają :grin: Quote
Małgonia Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Chciałabym :( Ale co jak ja na wsi mieszkam i tu wszystkie psy to wiejskie de coun'dle, a jak jakis w typie to wszyscy się srają ze wielce rasowy :D Juz widze jak tu ide z bullkiem- krzyki ze morderca, swinia, łomatkojakmoznatowdomutrzymac a jeszcze jakbym z dzieckiem i psem szła :evil_lol: Quote
agutka Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 a myślisz że u nas jakoś inaczej?? W szczególności jak idę z piszczącą Ledą przez miasto :roll: Ostatnio kagańca nie zakładałam w centrum to łapy dużo więcej osób wkładało żeby pogłaskać ale jak ma namordnik to dopiero komenty lecą:diabloti: Quote
Talia Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 agutka napisał(a):Talia- z hodowli:cool3: To sie domyślam ;) A jaki typ włosa, kolor? Ja strasznie lubię jednokolorowe, nie znam się na odmianach barwnych szczurów, ale kolory te są odpowiednikiem swińskiego slate blue, lila, beż, himalaya. Quote
agutka Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Talia ty mi tu tak odmianami nie rzucaj ;) Sama nie znam się na tych wszystkich kolorach... czarna magia ;) zarezerwowałam sobie kolor mink dumbo włos gładki, wszystkie te inne włosie są dla mnie takie ... rozczochrane? a łysego bym nie chciała;) Quote
Ty$ka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Cześć bullomaniacy :D Mnie rozwala miłość bulli do ludzi, ale sama nie wyobrażam mieć takiego psa w domu :D Quote
agutka Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Cześć domek tymczasowy ;) bullik jest jak każdy inny pies tylko bardziej uparty i bardziej leniwy:diabloti: no i czasem w gratisie dostajesz całą masę chorób skórnych:D ale znalazłam ciekawostkę (nie wiem czy jest to potwierdzone) że alergicy w minimalnym stopniu chorują na nowotwory ;) Quote
Talia Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 agutka napisał(a):Talia ty mi tu tak odmianami nie rzucaj ;) Sama nie znam się na tych wszystkich kolorach... czarna magia ;) zarezerwowałam sobie kolor mink dumbo włos gładki, wszystkie te inne włosie są dla mnie takie ... rozczochrane? a łysego bym nie chciała;) A velveteeny? Swoją drogą właśnie zadzwoniła do mnie siostra mówiąc, że będę ciocią. Ja zdębiałam, a ona "Byliśmy zaklepać termin ślubu w urzędzie i zarezerwowaliśmy szczurka, tylko nie mów rodzicom i babciom." :p Agoutek malutki. Quote
Ty$ka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 agutka napisał(a):Cześć domek tymczasowy ;) bullik jest jak każdy inny pies tylko bardziej uparty i bardziej leniwy:diabloti: no i czasem w gratisie dostajesz całą masę chorób skórnych:D ale znalazłam ciekawostkę (nie wiem czy jest to potwierdzone) że alergicy w minimalnym stopniu chorują na nowotwory ;) Właśnie ta chorowitość jest straszna. Zdecydowanie bardziej wolę psy zdrowsze, nieobciążone alergiami czy nowotworami. No i zdecydowanie bull jest zdecydowanie inną pierdołą niż szukam :D. Jednak uwielbiam odwiedzać kogoś, kto ma bulla :loveu: Quote
agutka Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Wiesz temat nowotworów to raczej problem już prawie wszystkich ras :roll: Quote
Pani Profesor Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 jak ja uwielbiam kolorowe bullinki :loveu: na wystawie się napatrzyłam, większość miniatur była kolorowa :loveu: a u standardów lubię właśnie czarne znaczenia na pysku/łbie ;) szczury są fajne, ale u kogoś - za dzieciaka hodowałam myszony, chomiki i inne gryzonie, ale teraz by mi się nie chciało :evil_lol: Quote
agutka Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Talia żadne velvety ;) gładka sierść :diabloti: PP- tyle zachodu to aż niema ze szczurkami ;) Byliśmy na noc nad jeziorkiem u znajomych... i Leda potrafi pływać?:multi: wyglągała jak moje pływające szczurki podczas kąpieli:D ale szło jej fajnie ,sprawnie,, nie wskoczyła bez paniki a po prostu przeszła na głębiny:loveu: aparat został w domku bo sądziłam że będzie niepotrzebny a tu byłyby takie piękne fotki:mad: były psy bardzo blisko nas Ledzin nakręcona ale bez żadnych histerii także byłam wręcz dumna :) Dzieciaki znajomego ją pokochały jak i sam znajomy zmienił zdanie o mojej wariatce ;) spadam bo chyba znów tam dziś jedziemy i chyba przydałoby się jakoś konkretniej przygotować ;) Quote
Pani Profesor Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 jak można mieć fajny/normalny/działający aparat i go nie nosić przy sobie 24/7 :mad: Quote
agutka Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 można bo nie mam etui na niego i jest cały obdarty :eviltong: Quote
Talia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Skoro jest obdarty to etui już mu nie jest potrzebne :diabloti: Quote
Małgonia Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Lepszy obdarty aparat niż kalkulator do zdjęć PP :D Quote
Pani Profesor Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Panna Cotta napisał(a):Lepszy obdarty aparat niż kalkulator do zdjęć PP :D :mad::mad::mad: cicho, mam już nowy telefon, to będzie znośniej :eviltong: Quote
Recommended Posts