Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pytałaś o nosek ;)
wiesz było pięknie futerko tylko żółtawe więc rewelka ale od 3 dni była nieswojo spokojna, ucho swędziało i tak od nitki do kłębka wyszło uczulenie :shake:
ryj znowu brązowaty , oczy zawalone brunatnym glutem ... Ciekawa jestem po czym, dostaje karmę dodatkowo w ramach nagrody no ale na litość boską to dobra karma na rybie bez zbóż , od szkolenia minął niecały miesiąc a tyle jej trzeba czasu na alergię więc zakładam że kaszanka którą nęciłam zaszkodziła.
Wiesz jak to w sklepach wszystko wrzucają a piszą że 100 % wieprzowej krwi i dodatków. Pazurki już nie mają brązowego nalotu więc tam grzyba niema i może tak szybko nie powróci bo estetyczno- kosmetycznie wstrętnie to wyglądało

Posted

[quote name='Pani Profesor']oho, to w takim razie i ja wiem :D

gangi dogomaniackich cioteczek piszczących na widok piesków :loveu: boże, jak mój TŻ by nas srogo wyśmiał za taką paplaninę :D :D[/QUOTE]

ciii ja mojemu nic nie mówię bo pomyśli że do końca stuknięta :diabloti:

Posted

mój wie i ze mnie szydzi regularnie :diabloti:

'drogie cioteczki, dziś patryś pierdnął rano dwa razy, czy są powody do niepokoju?'

głupek, ale ja mam w odwecie parę ciekawych 'hobby' do wyśmiania, więc jest równowaga :D

Posted

Kozacką masz tą obrożę :loveu: Leda jak zwykle piękna,przytyła Ci trochę ? :razz:

Co do for oh... No ja dogo wolę zde-cy-do-wa-nie .
Na astowych włażenie w dupkę,sritititi jakieś jatki,nie można napisać tego co w danej chwili cisnie się na usta bo zaraz wybucha burza,modzi wyrzucają wszystkich z tematu i po sprawie :diabloti:
Aga oczywiscie jesteś torchę w temacie ;)
Po dłuzszym czasie przebywania na róznych forach to stwierdzam,że tu jest najwięcej swobody. Czy masz psa z rodo czy kundla z piwnicy - wszyscy traktują psiaki na równo i nie ma chorych podziałów. Bardzo mi się to podoba i zapewne zostanę tu na wiele lat :D

Posted

No dokładnie :D Mozna fajnie pogadać,idzie się pośmiać a czasem spiąć w momencie odmiennego zdania ale wszystko jakoś normalnie tu idzie.

Tzn wiesz,może nie tyle co dziwnie a raczej no sztywno trochę. Ogólnie lubię ludzi ,którzy tam są,mają piękne psy i bogatą wiedzę. Ale co nie którzy to zabijają głupotą :roll: Wynikają dziwne afery nie wiadomo w jakim celu.

Posted

PP mnie chyba ta choroba tez dopadła :p

Robo- podobny klimat na bullterierowym ;) i co mnie wkurza na toxie? ty usuwane wypowiedzi albo na pw dziwne prosby nie drązenie danego tematu ;) nie usuneli mi jeszcze wypowiedzi ale takowa prośba padła...

Posted

[quote name='Robokalipsa']
Po dłuzszym czasie przebywania na róznych forach to stwierdzam,że tu jest najwięcej swobody. Czy masz psa z rodo czy kundla z piwnicy - wszyscy traktują psiaki na równo i nie ma chorych podziałów. Bardzo mi się to podoba i zapewne zostanę tu na wiele lat :D[/QUOTE]
Ja do tego samego doszłam:)

Posted

[quote name='unikatowydiament']Ja do tego samego doszłam:)[/QUOTE]

jak zdecydowana wiekszosc, tu po prostu jest normalnie :D

Posted

Dziś miałam sporo spraw do załatwienie w tym okropnego dentystę :placz:
poza domem byłam ok 4-5 godzin , Leda zamknięta w swoim królestwie, po powrocie troszkę się zdziwiłam co zastałam w pokoju ;)
Moja wina że uszyłam z cienkiego i delikatnego materiału ale mogła by sucz troszkę uszanować:eviltong:

[IMG]http://oi58.tinypic.com/2r39nw8.jpg[/IMG]

wesołych walentynek :)
[IMG]http://oi60.tinypic.com/fvgw9z.jpg[/IMG]

Posted

hahaha, leżę i nie wstaję :grin:

ta słodka minka w połączeniu z wypatroszonym legowiskiem... :loveu: kocham :loveu:

co nie zmienia faktu, że niezła z niej agentka - zostać w kennelu, który ma uchronić przed demolką, a i tak coś znalazła do zepsucia :eviltong:

Posted

Nie mów o dentyście, błagam... zwlekam już ponad pół roku i chodzę z otwartymi kanałami w trakcie leczenia... aż strach pomyśleć co będzie jak pójdę:placz:

Jaka grzeczna psina:loveu:
Ja Waldkowi ostatnio wszyłam w materiał ciepłą kurtkę żeby nie leżał na kracie, a rano zastałam go z kurtką pod głową,a dupsku na kracie...:roll:

Posted

ważna informacja- ona nie niszczy w domu, ona tak drapała sobie posłanko że materiał nie wytrzymał:diabloti:
ale serduszko trochę wypaproszła ;)

Majka mi w styczniu czy grudniu strzeliła w poprzek dwójka i miałam przecież pół zęba ;) przez to że mam krzywe zębole to psują się krawędzie i tak o to 3 zęby do roboty... kanał miałam teraz robiony i nie było tak źle ;) został mi tylko jeden do roboty i rwanko jednego bo niedbalstwo górą :( ale do rwania jakoś nie jestem przekonana w dodatku że dentystka coś mówiła o kanałowym zębie:placz:

Posted

[quote name='agutka']ważna informacja- ona nie niszczy w domu, ona tak drapała sobie posłanko że materiał nie wytrzymał:diabloti:
ale serduszko trochę wypaproszła ;)

Majka mi w styczniu czy grudniu strzeliła w poprzek dwójka i miałam przecież pół zęba ;) przez to że mam krzywe zębole to psują się krawędzie i tak o to 3 zęby do roboty... kanał miałam teraz robiony i nie było tak źle ;) został mi tylko jeden do roboty i rwanko jednego bo niedbalstwo górą :( ale do rwania jakoś nie jestem przekonana w dodatku że dentystka coś mówiła o kanałowym zębie:placz:[/QUOTE]

eee,to podrapane się nie liczy, tak się widać królewna nie mogła umościć :diabloti:, myślałam, że to rozwaliła z nudów..

leczenie kanałowe.. na szczęście nigdy mi to nie groziło, ale na samą myśl mi słabo, bo jestem uczulona na 90% środków znieczulających :roll:.. mało który dentysta ma to, czym mnie można znieczulić, dlatego też od dziecka mam wszystko na żywca :diabloti: wszystko!

Posted

jak to jakaś szóstka czy siódemka to pal licho, gorzej jak coś bliżej przodu :roll:

ja mam za to ósemeczkę do wyrwania :cool3: już tak od pół roku wyrywam :cool3: ciekawe czym mnie znieczulą, bo na żywca to chyba uduszę dentystkę w trakcie :cool3:

Posted

wiem wiem, żartuję ;) nikt o zdrowych zmysłach nie da sobie wydrzeć ósemki na żywca... jest kilka substancji, muszę jeszcze raz sprawdzić, co to jest, ale jedno wiem, że dentyści kojarzą jako "preparat dla kobiet w ciąży" :evil_lol:

co Wy robicie jeszcze o tej porze na dogo? :crazyeye:

Posted

[quote name='Pani Profesor']wiem wiem, żartuję ;) nikt o zdrowych zmysłach nie da sobie wydrzeć ósemki na żywca... jest kilka substancji, muszę jeszcze raz sprawdzić, co to jest, ale jedno wiem, że dentyści kojarzą jako "preparat dla kobiet w ciąży" :evil_lol:

co Wy robicie jeszcze o tej porze na dogo? :crazyeye:[/QUOTE]

a ty co jeszczu tu robisz ;)