agutka Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 jutro już wracamy do domu :( ale będzie okazja jeszcze bo planujemy jeszcze raz wpaść na nieco dłużej ;) byłam zaszczycona spotkać się z Majkowską:cool3: była to tylko godzinka ale bardzo miło spędzony czas , fajnie było też poznać głównego bohatera dogomanii Waldka:loveu: opowiadać o cyrkach mojej Ledy to nie będę a ci co znają to wiedzą:roll: w każdym razie wrzucę kilka fot :) tu w hotelowym łóżeczku Wald podczas pracy ;) Wald biegnący Leda opalająca się , Wald znowu pracujący ;) Quote
Majkowska Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Jak tam powrót do szarej rzeczywistości? Warchl pozdrawia swoją rozkochaną w nim po uszy dziewczynę :loveu::loveu: Pozwolę sobie wkleić czyścioszkę, bo mam pod ręką : Quote
kropi124 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Suuuper zdjęcia:loveu: Świetną by parę robili ( ale Leda zajęta) - On obczaja teren a Ona wkracza do akcji:eviltong: Może by mieli za sobą jakiś napad na mięsny albo zoologa:evil_lol: Ale byście miały nawet świetny z tego interes i ile korzyści. Zero płatności za wędliny :D Quote
phase Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Pięknemu we wszystkim cudnie http://img607.imageshack.us/img607/8718/rfqo.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agutka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 ha,ha i ten łeb cały obdarty:D:D:D teraz ma jeszcze dodatkowo strupów od kagańca na nosie w sam raz do czerwonej uprzęży ;) ale dziękujemy :) Quote
Majkowska Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 ojej jakie oczka :loveu: "mamuniu już mnie nie zostawisz prawda?". Z wiekiem jest coraz bardziej szczenięcy :D Quote
agutka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Majkowska napisał(a):ojej jakie oczka :loveu: "mamuniu już mnie nie zostawisz prawda?". Z wiekiem jest coraz bardziej szczenięcy :D oj jak on się cieszył:multi: fakt glizda się robi coraz bardziej przylepna Quote
kropi124 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 może to i lepiej że się taki robi :) hymm.... Ale nie ma co dom gdzie jest pies to jedyne miejsce gdzie się wraca jak najszybciej:loveu: Quote
agutka Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 kropi124 napisał(a):może to i lepiej że się taki robi :) hymm.... Ale nie ma co dom gdzie jest pies to jedyne miejsce gdzie się wraca jak najszybciej:loveu: to prawda , ja za moimi futrami tęsknie jak za synkiem ;) unikatowy diament- dziękuję :) u nas nudno, ja naprawdę zastanawiam się co jest na tym pomorzu że ciągle pada :/ na dłuższy spacer nawet niema sensu iść bo wszędzie błoto i kałuże a z Ledą to byłby niezły taniec na lodzie ;) Standardowo nowy rok i nowe problemy... u Ledy zauważyłam zgrubienie koło polika na wysokości węzłów chłonnych . W poniedziałek do weta na konsultacje i pewnie na ponowną morfologie bo zeżre mnie niepewność a na te okolice jestem bardzo przewrażliwiona Quote
Majkowska Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Oj :( Zawsze w weekend się coś psom dzieje... A co podejrzewasz że masz jakieś obawy? Jak wam u was źle to zapraszam do Krk, Warchl już się stęsknił za swoją dziewczyną :loveu: Quote
agutka Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 nie zero niepokojących objawów, to zgrubienie tylko po jednej stronie. Jak stoi i gdzieś tam patrzy to nic nie wydać dopiero jak łeb w moją stronę odwróci to takie jakby wole widać a jak dotknę to czuć jakby spuchnięte było. Quote
Majkowska Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Może faktycznie węzeł chłonny? Może jakieś lekkie osłabienie przez złą pogodę? Quote
agutka Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 tu na forum laseczka podpowiedziała że to mogą być ślinianki, mój Dawidek miał problem ze śliniankami i z gulałą chodził po jednej stronie , mówił na to kurczaczek ;) Quote
Majkowska Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 To na dobrym watku napisałaś? Bo wydaje mi się jakby to miało wylądować w naszej dyskusji u mnie :lol: Ja kiedyś podglądałam sobie wątki i wklejałam relację i foty Waldka... i nagle okazało się że wklejam moją relację ze spaceru na wątku jakiejś laski :evil_lol: Masz gdzieś zaznaczone w opcjach żeby ci nie pozkazywało sygnatury, bo w postach nie widać, a na pw tak. Quote
Majkowska Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Fałszujesz i zatajasz fakty :evil_lol: A tak z innej beczki - fotek jakich nie bydzie? Quote
agutka Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 czekam na lepszą pogodę i popstrykam ;) ostatnio byłam pstrykałam ale białas zaczął pier...ca dostawać wyła, kwiczała sama nie wiem do czego 20 metrowa linka mi się między nogi poplątała i same ramazane fotki wyszły- dałam sobie spokój ;) czekam na śnieg ;) Quote
qmu Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 normalnie :loveu:http://img849.imageshack.us/img849/4294/66fj.jpg Quote
qmu Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [ url = http://www.dogomania.pl/forum/threads/247792-Leda-ma%C5%82e-bia%C5%82e-szcz%C4%99%C5%9Bcie ][ img ] https://lh4.googleusercontent.com/-3z1njrxlU8A/Us1agDoWohI/AAAAAAAATDg/7gOfPOUAE_E/s225/lsm.jpg [ / img ] [ / url ] powywalaj spacje i bedzie piekny banerro :) Quote
phase Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Najpiekniejsza :loveu: "Gladiatorka" :loveu: Jedna z moich ulubienic! Quote
Majkowska Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 qmu napisał(a):[ url = http://www.dogomania.pl/forum/threads/247792 ][ img ] https://lh4.googleusercontent.com/-3z1njrxlU8A/Us1agDoWohI/AAAAAAAATDg/7gOfPOUAE_E/s225/lsm.jpg [ / img ] [ / url ] powywalaj spacje i bedzie piekny banerro :)Małą modyfikację zrobiłam :) Quote
agutka Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Dzień dobry :) Byliśmy u weta w sprawie grubienia na szyjce, okazało się że jednak jestem przewrażliwiona ;) ale nie tak do końca bo prawa strona jest bardziej wywalona lecz bez zmian, węzełki niepowiększone . Poszłam do mojej starej wetki która Sagata prowadzi i stwierdzam że babka jest jedna z lepszych wetów , ma wielką wiedzę na temat bulków ale i też zdziera :/ Badań krwi nie było potrzeby robić , uszka zdrowe, oczka niestety zawalone ale po obserwacji jako jedyna z wetów stwierdziła że biała ma dość duże otwory kanalików łzowych i przez to leci jej babol a także łatwiej dostają się zanieczyszczenia które powodują stan zapalny. Grzybek na ryjcu odpuścił a odbarwienia są i będą jeszcze dłuższy czas ponieważ cała okrywa musi się z czasem wymienić, muszę jedynie dalej smarować łapki bo dwa zewnętrzne paluchy wraz z pazurami są jeszcze dość mocno zawalone grzybem ale to prawdopodobnie przez wilgoć. Porozmawiałyśmy o jej zachowaniu bo przecież Leda popis musiała dać, tak więc wetka stwierdziła- toć to ttb a one jak sie nakręcą to na 200 %, powiedziała również że pies nie zalicza się na leczenie farmakologiczne (wyciszające) bo mam bardzo zrównoważonego psa a problem smyczy i dzikich zachowań jest do pracy u mądrego behawiorysty Tak się składa że w sobotę mamy spotkanie z Magdaleną Bartoszewską cenioną hodowczyni bulków jak i trenerem która niejednego nieadopcyjnego bulka wyciągnęła spod igły :) Zęby aż 2 do usunięcia zepsute przez kamień który miała no i biała niema 2-3 lata a ok 6 ale to też przypuszczenia bo ma bardzo zniszczone :( Tak więc jestem z dzisiejszej wizyty zadowolona jak i podbudowana za pracę włożoną w wygląd i samopoczucie mojej suczki :) Quote
Recommended Posts