agutka Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 dzięki pchełka ;) obroża trixie cavo - polecam ;) Quote
Alicja Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Alicja nooo te auta :/ czasami bym się pozbyła tego mechanizmu :P ale mój tź zarabia tym autem i niestety jeszcze jakiś czas muszę dzielić się kasą :P Tylko czy te zioła faktycznie pomogą ? :/ u nas mimo wszystko autko też potrzebne bo z Ozzym do weta tylko wozem , nie jest jednak środkiem zarobkowym co do inflameksu , to dziewczyny chwalą bardzo , ja za krótko daję , więc jeszcze nie mam porównania , zobaczymy ...chciałabym aby były skuteczne Quote
agutka Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 hej,hej :) No nic Aluś będziemy próbować , póki co wilku siedzi w domu i jest dobrze ;) a tu majówkowa Leda ;) p.s. zgubiła 0,8 kilo odkąd biega po działce :) a tu szczeniaczek :) Quote
Guest TyŚka Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Też chciałabym, by mój tak łatwo zrzucał wagę ;) Ostatnie foto - fajne. Quote
agutka Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Tyska- albo Morus ma już spowolnione trawienie albo po prostu za dużo ma do jedzenia ;) u Ledy ewidentnie wyszło za dużo żarcia :p Quote
agutka Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Majka-chodzi ci o tą szarą smycz? to trixie this is the boss pora szukać nowej smyczy bo ta jest zużyta i nie chciałabym nagłego zerwania się :p ale tak szczerze wszystko na jedno kopyto nic mi się nie podoba :/ Madzia - szczurki są niegrzeczne , aparat nie łapie jakbym chciała bo te motorki w dupie mają milion pomysłów w sekundę na pozę :p Quote
kropi124 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 To samo o Ledzinie ponyślałam na zdjęciu z szarpakiem :) taki szczeniaczek bullowaty ^^ Quote
phase Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 http://oi59.tinypic.com/6fs8io.jpgmaluuuuuch :D http://oi58.tinypic.com/2nm1yle.jpgBOSKA! Quote
Erykowa Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Na pierwszym to uśmiech od ucha do ucha ;) A ogródek super sprawa,jak tak dalej bedzie wam szło to po wakacjach będzie jak Erman ;) Quote
Majkowska Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 4 raz pisze ten sam post i nie ma go... Myślalam że to jakaś skórka ta smycz. A co myślisz o taksowych rzeczach? Quote
agutka Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Majka- bardzo chciałam nabyć ale nigdy nie trafiam na bazar z tymi akcesoriami :/ w skórzane smycze nie wierzę po tym jak strzeliła w zeszłym roku nad jeziorem ;) Zuza- ale Leda ma na co dzień ogród przy domu :p tam ją więcej po prostu nakręca do biegania, cały czas się szarpie liną , zachęca do zabawy itp ;) nawet potrafi bawić się smyczą poza bramą (tak wiem że smycz to nie dobra zabawka) całkiem inny pies ;) Oscarowa, Kropi, Phase dzięki dziewczynki :* Quote
Majkowska Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Napiszę Ci na fb co zrobić żeby mieć nową smycz :p Wiem że do ttb się boją handmadu ale dla mnie to mocne rzeczy - skoro na pointerkach nie posżlo,a i osmielę się przyznać że kiedyś na taksowej obróżce wisiała zjeżdzająca nam z górki przyczepka i doskonale robiła za łańcuch. A skóra mnie też nieraz zawiodła. Quote
agutka Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 nosz kurde... robią jakieś sklejki nie prawdziwy pas skóry i z czasem się to rozrywa :/ kiedyś psy miały smycze na całe życie a teraz... nie jestem osobą która lubi co chwilę czy do koloru nowej obroży dokupować smycz ;) w ogóle jak smycz to najlepiej tylko czarna ;) Quote
Guest TyŚka Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 nie jestem osobą która lubi co chwilę czy do koloru nowej obroży dokupować smycz ;) w ogóle jak smycz to najlepiej tylko czarna ;) Ufff... nie jestem z tym sama :p Quote
agutka Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Tyska też myślałam że jestem jedna z niewielu :p Quote
*Magda* Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Jak miałam moją pierwszą ONkę, to skórzana smycz służyła jej całe życie - 8 lat. Po jej uśpieniu, oddałam smycz mojemu bratu dla jego psa. Dla Tory kupiłam skórzaną smycz jak miała nie cały rok, czyli ponad 4 lata temu. Miałabym ją nadal, tylko Bogdan ją zgubił :/ Więc nie wiem co Wy za smycze kupujecie, że nie wytrzymują :P P.S. Wczoraj kupiłam przez neta nową skórzaną smycz, więc jutro powinna być ;) Quote
agutka Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Martyna od Grubego ma fajną z Wozy na sprzedaż ale w tym miesiącu na ni mnie nie stać :( Quote
angineuuka Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Ja kupiłam 8 lat temu skórzana smycz, przeżyła tyle i dalej żyje :D Quote
agutka Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Angina- Sagat miał swoją skórzaną 6 lat i gdyby nie Leda i jej szarpanie to posłużyłaby jeszcze następne 6 - nie wytrzymały złączenia nitowe :p Quote
Oscar Patric Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Też sporo smyczy przerobilam z Oscarem, zadna nie wytrzymała, teraz mam zrobiona z linki, , taką która żaglówki trzyma przymocowane do pomostu, 3 lata Nam służy i mam nadzieję że jeszcze wytrzyma. Quote
agutka Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 A dziś z rana trochę Sagata ;) tak na działce spędza aktywnie czas... śpiąc na kanapie a tu komenda zostań... Sagat oczywiście czeka na pełnym luzie patrolując teren a Ledzia jak to Ledzia pełna gotowości siedzi na jednej łapie żeby przypadkiem smaczek nie poleciał w inną paszczę :p mały czub :p zaczęłam się bawić nieco jej nosem.. tzn rzucam mięcho w trawę tak żeby nie wiedziała gdzie dokładnie leży i wydaję komendę szukaj... pracuje nosem owszem ale za bardzo jest pobudzona mięchem i przechodzi obok kąska :p jej ADHD jest genialne ... Quote
Recommended Posts