mar....ka Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Agutka dawaj foty jakieś, może Sagacik dla odmiany !!! Quote
agutka Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 Z Sagatkiem idę jutro na dłuższy spacer więc coś porobię z fotek :p A tak z innej beczki ... uśpiłam dziś moją chorą szczurzynkę :( męczyła się , nie jadła już samodzielnie, leżała cały czas.. nie było sensu dalej tego ciągnąć... Quote
Alicja Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 żal szczurzynki , ale jeśli można ulżyć w cierpieniu to wiesz jakie mam zdanie ....ale mimo wszystko przykre to , ze zwierzaczki odchodzą Quote
mar....ka Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 O 3.03.2016o17:46, agutka napisał: Z Sagatkiem idę jutro na dłuższy spacer więc coś porobię z fotek :p A tak z innej beczki ... uśpiłam dziś moją chorą szczurzynkę :( męczyła się , nie jadła już samodzielnie, leżała cały czas.. nie było sensu dalej tego ciągnąć... przykro z powodu szczurki, a propos fotek-dzisiaj niedziela- na spacerze byłaś w piątek !!!! Quote
agutka Posted March 14, 2016 Author Posted March 14, 2016 niema i nie będzie fotek do czasu kiedy nie znajdę kabla :p Quote
mar....ka Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 O 14.03.2016o22:24, agutka napisał: niema i nie będzie fotek do czasu kiedy nie znajdę kabla :p ale mnie denerwujesz, rób porządki na święta, to pewnie znajdziesz!!!! Quote
*Magda* Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 5 godzin temu, majoka napisał: ale mnie denerwujesz, rób porządki na święta, to pewnie znajdziesz!!!! Ja bym też musiała zrobić, bo nawet nie wiem gdzie jest koszyczek na "święconkę" :/ I w czym Theodor ma iść święcić jajca?! Jak nie znajdę do poniedziałku, to będzie trzeba kupić nowy :D Quote
mar....ka Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 8 minut temu, *Magda* napisał: Ja bym też musiała zrobić, bo nawet nie wiem gdzie jest koszyczek na "święconkę" :/ I w czym Theodor ma iść święcić jajca?! Jak nie znajdę do poniedziałku, to będzie trzeba kupić nowy :D matko jedyna..... Quote
*Magda* Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 2 minuty temu, majoka napisał: matko jedyna..... Coś Ci się nie podoba? :P Quote
mar....ka Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Coś Ci się nie podoba? :P a gdzie tam.... Quote
Erykowa Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Hej Przykro mi z powodu szczurzynki ;( ale nie ma co,żeby się meczyła. A jak tam kabelek??? Quote
mar....ka Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 przy poszukiwaniu kabelka, zaginęła i Agutka heheh Quote
agutka Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 jestem, jestem :p kabla nima... dostał nóżek.. ale mace racje ,czas na porządki i to juz jutro od samego rana bo się do świąt nie wyrobię :p Quote
mar....ka Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 jutro święta, mam nadzieję, że znalazłaś kabelek :P Quote
mar....ka Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 2 godziny temu, agutka napisał: taa znalazłam ;p to kup drugi.... Quote
agutka Posted April 11, 2016 Author Posted April 11, 2016 trzymajcie kochane kciuki, dziś Ledzia ma echo serducha i dwa zabiegi . Denerwuję się jakby to mój syn szedł na stół :/ Quote
agutka Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 serducho powiększone :/ ale leków nie przyjmuje jeszcze, za około pół roku kolejne echo w celu sprawdzenia czy choroba nie postępuje. Zabki wyczyszczone i kanaliki przepchane.. ale z kopary wali dalej i gluty z oczu takze lecą... ręce opadają Quote
mar....ka Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 A diagnoza trafnie postawiona??? Może coś innego jej dolega, nie masz wątpliwości??? Quote
agutka Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 majoka było echo serca robione przez kardiologa, 2 lata temu miła ekg i tez wskazywało na niedomykalność zastawki ale kazali mi to olac. teraz tez bez spiny ale jednak kontrola wskazana :/ na szczęście mimo wysokiego progu pobudzenia tętno i praca serca ok Quote
mar....ka Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 14 minut temu, agutka napisał: majoka było echo serca robione przez kardiologa, 2 lata temu miła ekg i tez wskazywało na niedomykalność zastawki ale kazali mi to olac. teraz tez bez spiny ale jednak kontrola wskazana :/ na szczęście mimo wysokiego progu pobudzenia tętno i praca serca ok Agutka ja do tych glutów piję :) Quote
Recommended Posts