Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Sagatkiem idę jutro na dłuższy spacer więc coś porobię z fotek :p  

A tak z innej beczki ... uśpiłam dziś moją chorą szczurzynkę :( męczyła się , nie jadła już samodzielnie, leżała cały czas.. nie było sensu dalej tego ciągnąć... 

Posted
O 3.03.2016o17:46, agutka napisał:

Z Sagatkiem idę jutro na dłuższy spacer więc coś porobię z fotek :p  

A tak z innej beczki ... uśpiłam dziś moją chorą szczurzynkę :( męczyła się , nie jadła już samodzielnie, leżała cały czas.. nie było sensu dalej tego ciągnąć... 

przykro z powodu szczurki, a propos fotek-dzisiaj niedziela- na spacerze byłaś w piątek !!!!

• 2 weeks later...
Posted
5 godzin temu, majoka napisał:

ale mnie denerwujesz, rób porządki na święta, to pewnie znajdziesz!!!!

Ja bym też musiała zrobić, bo nawet nie wiem gdzie jest koszyczek na "święconkę" :/ I w czym Theodor ma iść święcić jajca?! Jak nie znajdę do poniedziałku, to będzie trzeba kupić nowy :D

Posted
8 minut temu, *Magda* napisał:

Ja bym też musiała zrobić, bo nawet nie wiem gdzie jest koszyczek na "święconkę" :/ I w czym Theodor ma iść święcić jajca?! Jak nie znajdę do poniedziałku, to będzie trzeba kupić nowy :D

matko jedyna.....

• 2 weeks later...
Posted

serducho powiększone :/ ale leków nie przyjmuje jeszcze, za około pół roku kolejne echo w celu sprawdzenia czy choroba nie postępuje. 

Zabki wyczyszczone i kanaliki przepchane.. ale z kopary wali dalej i gluty z oczu takze lecą... ręce opadają

Posted

majoka było echo serca robione przez kardiologa, 2 lata temu miła ekg i tez wskazywało na niedomykalność zastawki ale kazali mi to olac. teraz tez bez spiny ale jednak kontrola wskazana :/ na szczęście mimo wysokiego progu pobudzenia tętno i praca serca ok

Posted
14 minut temu, agutka napisał:

majoka było echo serca robione przez kardiologa, 2 lata temu miła ekg i tez wskazywało na niedomykalność zastawki ale kazali mi to olac. teraz tez bez spiny ale jednak kontrola wskazana :/ na szczęście mimo wysokiego progu pobudzenia tętno i praca serca ok

Agutka ja do tych glutów piję :)