Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no biedny,biedny ;p ale Leda też miała dziś dość Nory!  Bawiły się ale widać było że już jej starczy :p młodą zamknęłam do klatki bo co do awantury doprowadzać jak drugi dzień bez warków. 

Majoka-masz rację... ledwo jedną zdzierżył a ja mu sprezentowałam drugą :p 

Zuzka- a tymoże nie przesadzasz troszkę ? :) 

Posted

Magda  takaś madra ? to bierz go :p jest grzeczny, trzyma czystość ,lubi wędrówki popolach :)

dziś miały dojść obrożez Super Doga no ale co? Poczta zawiodła...  i adresówki też :/  jedynie dobre to to że Sagatowi szamka doszła i nawet smakowała skoro zjadł całą porcję :p 

ale mamy obrożę Cavo i szeleczki po wymiance z  Onomato  :p  

Tak więc zestaw startowy prawie gotowy ;) brakuje mi tylko książeczki do pełnej dokumentacji ;)

Posted

A ja przychodze ze skargą noramlnie! :P

Co to ma być żr przypadkowo (!) na psiej grupie wpadam na was i widze takie piękne fotki psów na fb. A na dogo takich ani widu ani świtu :(

Posted

no i w końcu doszły obroże super dog :) 

Pewnie ktoś zauważy że Leda już ma taką... tak ma :p jestem w niej tak zakochana że dostała drugą taką samą ... stara była już zniszczona i starta ;)

jeszcze tylko adresatki ... mam nadzieję że przyjdą na dniach ;p

2lm6u8o.jpg

Posted

Ale eleganckie babki ! Do nas też jutro przychodzi nowa ale zwykła trixie bo tylko taką udało mi się znaleźć w poszukiwanych prze zemnie kolorach i do tego półzaciskową ;)

Posted

ogólnie chciałam w pako dog kupić mocne stabilne obrożyska ale mój Piotrek uparł się na osiołki :p więc Leda skorzystałana odświeżonej obroży terminatorkowej :p

Posted

Mój zainwestował w szelki bo Er wygladał w nich jak facet,ale pewnie jakby miały siodełko-żółte? czy różowe to w zyciu by sie nie zgodził nie mówiąc o kupieniu ;) ;)