*Magda* Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Tora potrafi przegapić aport w trawie, jak się zbyt bardzo nakręci :D Więc wiem co przerabiasz z Ledą ;) Quote
kropi124 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Pierwsze zdjęcie jak nie Sagacik :) taki wklejony :P Kurde a myślałam że to moje ulubione zajęcie- wylegiwanie się na kanapie :P Mój tez tak ma, sle tylko przy piłce, wtedy szuka nie tam gdzie trzeba :P Quote
Vailet Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Martyna od Grubego ma fajną z Wozy na sprzedaż ale w tym miesiącu na ni mnie nie stać :( Moge ci ja przetrzymac :D Quote
agutka Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Martyna ale to do czerwca :/ w tym mc nie będę miała po prostu kasy Quote
Vailet Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Jesli mi nikt jej nie kupi w tym czasie na allegro, to moge potrzymac Ci ją do czerwca i sciagnac z bazarkow ;) Quote
agutka Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Martyna , zostaw na bazarkach ;) jak będzie to będzie :p tylko ty mi powiedz czy faktycznie ta smycz da radę wiele wytrzymać? ona jest natłuszczana , krojona z jednego paska skóry czy taka sklejka skórzana (choć twierdze że woza nie bawi się w bubel;) ) Quote
Talia Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Co do zabaw nosem, to z żarciem nie próbujemy, już sama z siebie za dużo szuka. Za to z aportem nie ma problemu, może dlatego że jej ulubione zabawki do aportowania śmierdzą :P Quote
Vailet Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Martyna , zostaw na bazarkach ;) jak będzie to będzie :p tylko ty mi powiedz czy faktycznie ta smycz da radę wiele wytrzymać? ona jest natłuszczana , krojona z jednego paska skóry czy taka sklejka skórzana (choć twierdze że woza nie bawi się w bubel;) )Jest natłuszczana, nie wiem czy sledzilas obrozowy, ale jak pierwszy raz zamowilam woze to wyslali mi "z dużą iloscia tłuszczu" i w paru miejscach byla faktycznie taka miekksza ale tez brzydsza, zareklamowalam i wyslali mi inną, ta jest super i nic jej nie dolega. Z opini innych osob ktorzy ją mają stwierdzam ze wytrzyma pare ladnych lat :) Jest wygodna i ma zaookraglone boki w przeciwieństwie do dingo. Sprzedaje bo wymieniam sobie na ten mniejszy rozmiar wozy 18mm Quote
agutka Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Talia - Leda nie aportuje ;) może i dlatego też nie jarzy o co chodzi z szukaniem ... albo to totalny gamoń :p Martyna- ja na wystawie przeglądałam Wozę i te natłuszczane wydawały mi się rozciągliwe :p Póki co w czerwcu się odezwę :) Quote
Vailet Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Nie wiem czy sie rozciaga, bo mam ja za krótko i mam nie ciagnacego psa (AH jak milo to w koncu powiedzieć) :p Quote
agutka Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 ha,ha ja też mam jednego nie ciągnącego :p wiem jakie to uczucie pisząc takie coś :p (chyba o Sagacie za mało piszę na internetach ;) chodziło mi czy jest taka rozciągliwa w ręku? Quote
Majkowska Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Za to z aportem nie ma problemu, może dlatego że jej ulubione zabawki do aportowania śmierdzą :P Zazdroszczę,bo Wald ma marny aport. Nie lubi mieć nic w pysku,nie donosi do mnie,nie umie ładnie trzymać,ma bardzo słaby chwyt i ogólnie nie chce tego robić. Nawet jak się szarpiemy zabawkami to robi to tak jakby nie mógł. W szukanie rzeczy i smaków lubi się bawić,ale wiadomo - bazant to nr 1. Quote
Vailet Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 ha,ha ja też mam jednego nie ciągnącego :p wiem jakie to uczucie pisząc takie coś :p (chyba o Sagacie za mało piszę na internetach ;) chodziło mi czy jest taka rozciągliwa w ręku? Moim zdaniem nie, ale moge nie miec racji bo malo ja uzywalam. Moze jakis spacer niedlugo zorganizujemy to moge ja wziac i sobie wymacasz :p Quote
Alicja Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Lejdzion całkiem fajnie wygląda :) a Sagacik jak prawdziwy wilk :) Co do smyczy to mamy z taśmy parcianej , wcześniej miałam skórę po Harleyu jeszcze ale oddałam do schroniska , bo za krótka była , a parcianka jest przedłużana , no i flexi , słuzy 3ci rok , poza tym nie mam parcia na pizdrygałki , zeby pies miał inną obróżkę na każdy dzień tygodnia , mieliśmy 3 z Pitmana , jedna była za duża , więc poszła do psiaków , zostały 2 na zmianę bo gamoń lubi się turlać i często z błota uwali , a teraz chodzi w skórzanej najstarszej :) jedyna z adresówką :) oooo i mamy jeszcze szelko z Pitmana ...kurde to jednak rozpusta ;) Quote
agutka Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Sagat jest już 2 rok za łańcuszku zaciskowym ;) pora zmienić bo kolory miedzi już przybrał :p - i tylko z powodu zmiany koloru zmieniane :p Ledzia ma większy asortyment ale praktycznie nie używany bo dwie grube obroże (na nich mocno ciągnie więc rzadko używane) 2 pary szelek na wymarciu + do wp, dwa sznurkowe zaciski i dwie obroże cienkie jedna namiętnie używana i druga nowa ... bo mi sie po prostu podobała :p Smycze mam dwie krótkie i tą szarą .. a no i kolczatka + kagańce :p pudełeczko się uzbierało ale wszystko to bez ładu i składu jedynie przypadkiem jako tako kolorami się połączyło w dodatku to kolory których nie lubię :p Quote
*Magda* Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Sagat jest już 2 rok za łańcuszku zaciskowym ;) pora zmienić bo kolory miedzi już przybrał :P - i tylko z powodu zmiany koloru zmieniane :P U mnie tak samo ;) Wymieniam łańcuszki jak kolor zmienią :D Quote
Alicja Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Ozzy ma jeszcze Rolexa po Harley'u więc wiekowe wdzianko ;) takie 12-13 letnie , ale wygląda zacnie :) Quote
agutka Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 moje poprzednie akcesoria zjadła pierwsza bulinka Feta a miałam zza granicy piękny komplet skórzany :/ a i jeszcze gdzieś mam pierwszą obróżkę Sagata :) Quote
Oscar Patric Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 hej:) miałam pierwsze szelki Oscara ale gdzieś mi wcieło Quote
Erykowa Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Hej Widze po zdjęciach,że Sagat podobnie spędza czas w ogrodzie jak Er ;) Kiedyś też myslałam nad skórą dla Ermana ale na razie na co dzień mamy łańcuszek a o smycz tez bym się bała.On uwielbia szarpać i jest to najlepsza nagroda dla niego.Zwłaszcza,jak nie mam nic innego pod reką-a to niestety zdarza sie ;) Quote
phase Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 a i jeszcze gdzieś mam pierwszą obróżkę Sagata :) tez mam pierwsza obrozke Zaby, taka malenka jest :D zrob zdjecie i pokaz :) Quote
agutka Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 oj skórzana smycz i szarpanie ?? to nie przejdzie;) raz nadgryzione i traci swoją moc ;) materiał jeszcze wytrzyma sporo mały uszczerbek :p Phase, musiałabym poszukać ale nie mam pojęcia gdzie mi przeleciała :/ Jak już piszę w swoim profilu to chciałabym poinformować że byłam na "wytopie" -jest to akcja która ma na celu wyprowadzenie wszystkich aktywnych psów na 12 kilometrowy spacer <3 oczywiście trafiła mi się taka aktywna sucza że w połowie zawróciłyśmy :p Wręczająca nam osoba chyba przeceniła otyłą z problemami stawowymi Kamilkę:p Koleżanka z narwańcem gorszym od Ledy także zawróciła piesa abyśmy dobrały do niego staruszka i poszły na niedługi spacerek ale o godzinie 13 nie było już piesków do wyprowadzenia!!! Wyobraźcie sobie że klatki były puste 95 %!!!! Było cicho,pusto a nawet dziwnie ;) Wspaniały widok i moim marzeniem jest aby takie puste schroniska już były codziennością :) Quote
Majkowska Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Spoko ale co czują potem pieski które raz zaznały szczęścia a potem już nigdy nie były na spacerze.. Ja w schronie zawsze miałam swoje psy i nie przepadałam z tego względu brać co rusz nowego psiaka Quote
agutka Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 raczej są przyzwyczajone :/ to tak jak pies w kojcu który niema regularnych spacerów ... u nas jest bardzo dużo wolontariuszy którzy biorą systematycznie psy , czasem te swoje upatrzone czasem kazdego dnia innego więc biedy jako takiej nie mają . Te wielkie spacery są już nie pierwszy raz ale ten chyba był jako pierwszy na taką skalę (tak zrozumiałam z wpisów) , coś ma być za miesiąc ale zobaczymy Tak w ogóle to była nawet telewizja :p nasze pieski załapały się nawet :p Quote
Recommended Posts