Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja nooo te auta :/ czasami bym się pozbyła tego mechanizmu :P ale mój tź zarabia tym autem i niestety jeszcze jakiś czas muszę dzielić się kasą :P

Tylko czy te zioła faktycznie pomogą ? :/

u nas mimo wszystko autko też potrzebne bo z Ozzym do weta tylko wozem , nie jest jednak środkiem zarobkowym

co do inflameksu , to dziewczyny chwalą bardzo , ja za krótko daję , więc jeszcze nie mam porównania , zobaczymy ...chciałabym aby były skuteczne

Posted

hej,hej :) 

No nic Aluś będziemy próbować , póki co wilku siedzi w domu i jest dobrze ;)

a tu majówkowa Leda ;)  p.s. zgubiła 0,8 kilo odkąd biega po działce :)jb6avc.jpg

2nm1yle.jpg

a tu szczeniaczek :)

6fs8io.jpg

Guest TyŚka
Posted

Też chciałabym, by mój tak łatwo zrzucał wagę ;)

Ostatnie foto - fajne.

Posted

Majka-chodzi ci o tą szarą smycz? to trixie this is the boss b977d1b3fded7858med.jpg

pora szukać nowej smyczy bo ta jest zużyta i nie chciałabym nagłego zerwania się :p ale tak szczerze wszystko na jedno kopyto nic mi się nie podoba :/

Madzia - szczurki są niegrzeczne , aparat nie łapie jakbym chciała bo te motorki w dupie mają milion pomysłów w sekundę na pozę :p

Posted

Majka- bardzo chciałam nabyć ale nigdy nie trafiam na bazar z tymi akcesoriami :/  w skórzane smycze nie wierzę po tym jak strzeliła w zeszłym roku nad jeziorem ;)

Zuza- ale Leda ma na co dzień ogród przy domu :p tam  ją więcej po prostu nakręca do biegania, cały czas się szarpie liną , zachęca do zabawy itp ;) nawet potrafi bawić się smyczą poza bramą (tak wiem że smycz to nie dobra zabawka) całkiem inny pies ;)

Oscarowa, Kropi, Phase dzięki dziewczynki :*

Posted

Napiszę Ci na fb co zrobić żeby mieć nową smycz :p

Wiem że do ttb się boją handmadu ale dla mnie to mocne rzeczy - skoro na pointerkach nie posżlo,a i osmielę się przyznać że kiedyś na taksowej obróżce wisiała zjeżdzająca nam z górki przyczepka i doskonale robiła za łańcuch.

A skóra mnie też nieraz zawiodła.

Posted

nosz kurde...  robią jakieś sklejki nie prawdziwy pas skóry i z czasem się to rozrywa :/  kiedyś psy miały smycze na całe życie a teraz... nie jestem osobą która lubi co chwilę czy do koloru nowej obroży dokupować smycz ;) w ogóle jak smycz to najlepiej tylko czarna  ;)

Guest TyŚka
Posted

nie jestem osobą która lubi co chwilę czy do koloru nowej obroży dokupować smycz ;) w ogóle jak smycz to najlepiej tylko czarna   ;)

Ufff... nie jestem z tym sama :p

Posted

Jak miałam moją pierwszą ONkę, to skórzana smycz służyła jej całe życie - 8 lat. Po jej uśpieniu, oddałam smycz mojemu bratu dla jego psa.

Dla Tory kupiłam skórzaną smycz jak miała nie cały rok, czyli ponad 4 lata temu. Miałabym ją nadal, tylko Bogdan ją zgubił :/

Więc nie wiem co Wy za smycze kupujecie, że nie wytrzymują :P

P.S.

Wczoraj kupiłam przez neta nową skórzaną smycz, więc jutro powinna być ;)

Posted

Angina- Sagat miał swoją skórzaną 6 lat i gdyby nie Leda i jej szarpanie to posłużyłaby jeszcze następne 6 - nie wytrzymały złączenia nitowe :p

Posted

Też sporo smyczy przerobilam z Oscarem, zadna nie wytrzymała, teraz mam zrobiona z linki, , taką która żaglówki trzyma przymocowane do pomostu, 3 lata Nam służy i mam nadzieję że jeszcze wytrzyma.

Posted

A dziś z rana trochę Sagata ;) 

a0bi45.jpg

tak na działce spędza aktywnie czas... śpiąc na kanapie 

11reon6.jpg

a tu komenda zostań... Sagat oczywiście czeka na pełnym luzie patrolując teren a Ledzia jak to Ledzia pełna gotowości siedzi na jednej łapie żeby przypadkiem smaczek nie poleciał w inną paszczę :p mały czub :p

n62mx5.jpg

zaczęłam się bawić nieco jej nosem.. tzn rzucam mięcho w trawę tak żeby nie wiedziała gdzie dokładnie leży i wydaję komendę szukaj... pracuje nosem owszem ale za bardzo jest pobudzona mięchem i przechodzi obok kąska :p jej ADHD jest genialne ...