Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

Eee, pielenacja też fajna, nieproblemowa :) Szelty np. potrzebują mało czesania. Ja swojego też czeszę raz na miesiac :p

Posted

dziś kolejna wizyta z uszami a właściwie uchem :/ zmiana na kolejny lek, zero pasożytów w uchu. Cholera wie co jej dolega :/ gruczoły około odbytowe wyczyszczone-nie dużo było -może to było przyczyną 

Guest TyŚka
Posted

Hahaha Leda jest królikiem - wydało się :D

Posted

he,he ten królik przed zdjęciem chciał swoje uszy zjeść :p ledwo w pyska uratowałam;)

Majka- milion razy pisałam że jest to pies w 100 % zrównoważony poza terenem ;) Jest chętna do nauki tylko czasem za szybko działa nie myśląc ale bulkom trzeba czasem wybaczać:p

Posted

hejka :) a u nas wszystko ok :) cały czas działamy na działce(kuuupa roboty) ostatnio mój luby poszedł na działkę przenocować (chciał jak najwięcej robić - trochę go poniosło :) ) zabrał ze sobą Ledę . Gdy ja przyjechałam pierwszy raz widziałam taką radość u Ledy na mój widok!! Prawdopodobnie bardzo piszczała pod bramką , nie chciała iśc spać , do 1 w nocy czuwała w kubraczku. 

Sagat zaś bardzo zaniemógł w ostatnich dniach,może to przez zmianę pogody - nie wiem. Byłam u weta ale mnie odesłała do innej lekarz na rtg , według niej było z  wszystko w porządku z łapami choć coś zrobić przy nim to graniczy z cudem, zaczął wyć jakby go ze skóry obdzierano a później zaczął warczeć i atakować . Prawdopodobnie będzie wprowadzony trokoxil (czy jakoś to się pisze inaczej :p ) 

Posted

Hej

Biedny Sagat.Oby jak naszybciej poczuł się lepiej :(

A Ledkę zostawiłaś "samą" i to jeszcze na działce!Wiesz pewnie spędziła noc na czekaniu na Ciebie i pilnowaniu posesji ;)

A o robocie na działce nawet nie mów.Ja wczoraj zaczęłąm dzień od rozładowania 2 ton siana i słomy dla koni a potem cały dzień na naszym przecież mikro ogródku a wieczorem padłam jak nic.Ale pierwszy w sezonie grill zaliczony :)

Posted

Sama w sensie z moim Piotrem ;) 

Grill to już w marcu zaliczyliśmy :p 

Współczuję roboty przy sianie :/  ja przeklinam działkę gdzie trzeba przekopywać trawę a tu kilka ton...

Posted

No wiesz konie cuś muszą jeść.Tu niestety trochę większe ilości niż dla pieska :) Ale teraz siano do sianokosów a słoma do żniw jest także trochę luzu

Posted

Ojć,co z Sagatem?

Jakie kochane Ledzisko ! Wald teź tak za mną wygląda i zawsze mnie to dobija bo ile razy go z kimś zostawie to ledwie wyjdę a już za mną dzwonią,że on cierpi okrutnie :D