Guest TyŚka Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Też się przez chwilę zastanawiałam czy to Ledzia... w końcu do psów chyba nie teges? :p A u Was biało i słonecznie, super :) Quote
phase Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 zazdroszcze wyjadu w gory! porob mnostwo zdjec! :) http://oi57.tinypic.com/xemtzr.jpgjaki nosek bialy, co za towar? :D Quote
Onomato-Peja Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Proszę mnie tutaj nie wywoływać... :P Sprawa niezależna ode mnie! Ale skoro już za mną to pewnie mam spokój na kolejne 2-3 miesiące <ściana> Zazdroszczę Wam tego spaceru... Quote
agutka Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Phase -porobię ,porobię ale nie będą tak ładne jak twoje ;) ten towar to chyba sarnie bobki pod śniegiem :) Dziś byłam na spacerze chyba ze 100 razy, tak pięknie sypało śnieżkiem <3 Jutro już tak kolorowo nie będzie... Sagat strasznie boi się huków a zaczynają strzelać coraz częściej :( macie jeszcze zimową Ledzinkę :) Quote
agutka Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Onomato- Justyna siedzi teraz w domu więc jakoś się jeszcze ustawić możemy, w dodatku ta piękna pogoda :) Quote
agutka Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 wiesz mam fajniejsze , naprawdę rewelka ale.... aparat wyostrzył mi drzewa nie psa :( Quote
kropi124 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 macie jeszcze zimową Ledzinkę :) JJEJEJJEJEJEJEJJEJEJEJE ;D Jaka piękna!!!!! Wywołać i na ściane jako obraz powiesić :D Quote
Erykowa Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 A na pierwszym taka kulka ;) Widzisz Twój śnieg lepszy bo ze słonkiem u nas ciemno ;) Quote
agutka Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Kropi- dzięki :* Zuzaw - słonka było może 30 minut? Potem czarne chmurzyska... Chciałabym aby 1 stycznia była taka pogoda jak dziś. Mam plany jechać na wybieg ale czy mróz utrzyma puch ? .... Quote
Oscar Patric Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 ale Ledzia ma przedpiersie,ma czym oddychać hihi Quote
phase Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Phase -porobię ,porobię ale nie będą tak ładne jak twoje ;) oj dziekuje :oops: no ale to Ci sie udalo !!! :D :D :D http://oi60.tinypic.com/2qsm4ra.jpg Quote
agutka Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 Oskarowa- oj ma coraz większe :p Phase- dziękuję , czasem coś się trafi ;) Quote
Oscar Patric Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Na wszystkie dni Nowego Roku Życzę Ci wiary w sercu i światła w mroku Obyś jednym krokiem mijał przeszkody.] Byś czuł się silny i wiecznie młody! życzy Aga&Oscar Quote
agutka Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 dzięki, my również życzymy Szczęśliwego Nowego Roku :) Quote
Majkowska Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Jak pojedziesz z takim killerem na wybieg? :D Quote
agutka Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Majka - chodziło mi o wybieg na polach :p Quote
Majkowska Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 aaaa myślalam że wybieg taki wybieg, w sensie miejsce ogrodzone gdzie się zbierają pieski ;) W takim czymś jej nie widzę :D Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Dzień dobry w Nowym Roku :) Agata, czym leczysz Sagata na zwyrodnienie?? Quote
agutka Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Majkowska - wbrew pozorom jakby wszystkie te pieski (na wybiegu) nie okazywały chęci walki czy dominacji to Leda nadaje się na takie atrakcje gdyż nie skupi swojego celu na jednym .Gdy byłam na spacerze jakiś czas temu ze swoim kumplem od histerii i bulką znajomej to głupia nie skupiała się i pięknie spacerowały do czasu gdy bulka znalazła kija ;) Zuzka- witamy się :) Madzia- sprawa z Sagata łapami jest dziwna gdyż dwóch wetów odmówiło mi konkretnego leczenia skoro pies na co dzień normalnie funkcjonuje, po dłuższych spacerach ma tabsy przeciwbólowe a rano pies jak nowy. Wiadomo ważna suplementacja, dodatkowo dużo chrząstek mu daję Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Madzia- sprawa z Sagata łapami jest dziwna gdyż dwóch wetów odmówiło mi konkretnego leczenia skoro pies na co dzień normalnie funkcjonuje, po dłuższych spacerach ma tabsy przeciwbólowe a rano pies jak nowy. Wiadomo ważna suplementacja, dodatkowo dużo chrząstek mu daję Jestem ciekawa co mi tutaj wet powie?! Jutro rano jadę z suczą, bo mam ostatnią tabletkę. No mi wet kazał dawać już dożywotnio końską glukozaminę. Był w ogóle bardzo zdziwiony, że pies taką dostawał i że wiedziałam, że coś takiego istnieje i można dać psu ;) Quote
agutka Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Coraz bardziej korci mnie przejechać się do końskich sklepów. Wychodzi stosunkowo taniej niż dla psa i z info wnioskuję że lepiej działa. Masz jej rtg stawów? My nie mamy już aktualnego i wypadałoby zrobić dziadkowi ;) Quote
*Magda* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Nie mam ze sobą ani zdjęcia, ani opisu. Nic mi wet z Polski nie dał :( Mam nadzieję, ze ten tu uwierzy mi na słowo. Będę miała ze sobą lek, który teraz dostaje, więc chyba domyśli się, że sobie nie wymyśliłam zwyrodnienia :/ A jak będzie coś marudził, to zadzwonię do weta w PL, żeby mi wysłał opis zdjęcia z diagnozą na email. Takie coś pewnie potrwa kilka dni, więc i tak muszę jutro jakieś tabsy dla Tory dostać ;) Quote
Recommended Posts