Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tyska- nie, nie przed pożarciem  :eviltong:

Alicja- wiesz ja nawet nie pomyślałam o tym szablonie :evil_lol:  nakładałam materiał na psa i na pałę  cięłam  :-D 

Majka- a dzięki też mi się glizda w niej podoba ;)

Diament-   dobry, dobry :)

Posted

he,he wyborcza  :mdrmed:

tak mój pies wygląda ok 20 ;)

łóżka człowiek nie schowa   do końca a gwiazda już nieprzytomnie śpi 

2mpylg3.jpg

Sagat zaś co wieczór stoi nieruchomo przy klatce czekając aż podejdzie Pozioma (czarno biała) i zaczną się nawalać zza krat :lookarou:

ostatnio skończyło się dziurą na pysku Sagata i zakrwawionej podłodze..

24cvbep.jpg

Posted

he,he wyborcza  :mdrmed:

tak mój pies wygląda ok 20 ;)

łóżka człowiek nie schowa   do końca a gwiazda już nieprzytomnie śpi 

2mpylg3.jpg

Księżniczka pełną gębą :)

Sagat zaś co wieczór stoi nieruchomo przy klatce czekając aż podejdzie Pozioma (czarno biała) i zaczną się nawalać zza krat :lookarou:

ostatnio skończyło się dziurą na pysku Sagata i zakrwawionej podłodze..

24cvbep.jpg

to co Sagat szczurka nie akceptuje?

Posted

dziś był dzień szczepienia białej, wrzuciłam ją na wagę i nie dowierzałam... przybyło jej prawie 4 kilo!!!!! dokładnie 21,7 białasa... teraz wiem czemu widzę takiego grubasa nie pieseczka z bułeczkami na udkach :nonono2:   Pani doktor nie widziała nas już prawie rok, była zachwycona poprawą  Ledy zachowania choć na widok pieska przypomniała co nieco ;) Ryjec także rzucił się w oczy ,obmacała przejechała pod włos i następna pochwała za wyleczony grzybek :klacz:  .Jestem zadowolona a nawet podbudowana  tyloma pochwałami :jumpie:  dostaliśmy także receptę na naszą schizę ale leków nie wykupiłam bo w każdej aptece kolejki jakby za darmo coś dawali tak więc przekładamy na jutro. W poniedziałek odbieram paszport Ledziny co przybliża nas jeszcze bardziej do noworocznego wyjazdu :loveu:

Posted

W które góry się wybieracie ?

Miałam przez tydzień w domu na DT sunieczkę wyżła , a mieliśmy w tym czasie Maxa -królika , masakra to była , bo chcieliśmy sobie ją zostawić na stałe bo była cudowna ...musieliśmy oddać dalej , bo królik był w niebezpieczeństwie nawet za kratami :(

Posted

Nasze góry ,Zakopane i okolice w dół ;) Nigdy nie byłam akurat w tej części więc by się przydało coś zwiedzić i wypocząć ;) 

Sagat ma niepohamowany instynkt przez to że kiedyś miał przyzwolone na polowanie myszek które w ogrodzie sobie zamieszkały.Od tamtej pory ma tryb zabijania. Jest grzeczny przy klatce bo tylko obserwuje i czasem się poboksuje ale nie widzę tego jak szczur biega po pokoju i wchodzi Sagat :nonono2:

Posted

Super zbierać pochwały u weta :klacz:

A wyjazdu to zazdroszczę,a jeszcze w góry :loveu:

Ledzian padnięty wygląda super świetnie.U nas 20 to też już psa nie ma ;)W domu może być największa balanga a on śpi 

• 2 weeks later...
Posted

Wszystkiego dobrego po świętach ;)

Jakby ktoś się jeszcze interesował to żyjemy :p

Ledzin jest na lekach( to już pewnie wiecie), koleżanka pożyczyła mi easy walk na próbę dla Ledy. Efekty chodzenia są widoczne po pierwszych soczystych wywrotkach, teraz lekko szarpnę i wrzasnę "nie" patrzy się na mnie biedulka ;)

Jako że mamy śnieg mam też fotki :) 

Miał dziś być spacer w szerszym gronie ale ktoś odpadł (tak,tak too Tobie p. K ;) ) tak więc pozostałyśmy w dwójkę ze znajomą i jej psami ;)

2ccx7ib.jpg334kl1j.jpgr9oetg.jpg4tuhzs.jpga1mqmc.jpgegodah.jpgxemtzr.jpg5ba9z6.jpg

Posted

Hej,hej

Pewnie,że nas interesuje !

A sniegu macie sporo.Sagat na 4tym zdjęciu wyglada przepieknie-taki prawdziwy wilk :)

Ledzinka okrąglutka.Co to za obroże pancerną ma? chce Ermanowi jakąś szerszą kupić ale on chyba za delikatny na aż taką .

Szykujecie sie w góry,spakowani?Kiedy wyjeżdżacie i czy będziesz tam miała net,żeby się chwalić pięknymi widokami? ;)

Posted

Diament - a no uśmiech ;)

Zuzaw- jeszcze daleko do wyjazdu więc nic jeszcze nie spakowane , net wezmę ze sobą w razie gdyby były jakieś problemy także w wolnej chwili jak coś dość ładnego się trafi to wrzucę ;)

Majkowska ma rację to nie Ledzina :p choć moja też klucha  michelin się zrobiła ;) po psach widać wielki brak aktywności :(  Z resztą nie odważyłabym się puścić Ledę bez kagańca w gronie psów ;)