agutka Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Tyska- nie, nie przed pożarciem :eviltong: Alicja- wiesz ja nawet nie pomyślałam o tym szablonie :evil_lol: nakładałam materiał na psa i na pałę cięłam :-D Majka- a dzięki też mi się glizda w niej podoba ;) Diament- dobry, dobry :) Quote
Alicja Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Najlepiej szary papier na szablon , ale wyborcza też sie sprawdza ;) Quote
agutka Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 he,he wyborcza :mdrmed: tak mój pies wygląda ok 20 ;) łóżka człowiek nie schowa do końca a gwiazda już nieprzytomnie śpi Sagat zaś co wieczór stoi nieruchomo przy klatce czekając aż podejdzie Pozioma (czarno biała) i zaczną się nawalać zza krat :lookarou: ostatnio skończyło się dziurą na pysku Sagata i zakrwawionej podłodze.. Quote
Oscar Patric Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 he,he wyborcza :mdrmed: tak mój pies wygląda ok 20 ;) łóżka człowiek nie schowa do końca a gwiazda już nieprzytomnie śpi Księżniczka pełną gębą :) Sagat zaś co wieczór stoi nieruchomo przy klatce czekając aż podejdzie Pozioma (czarno biała) i zaczną się nawalać zza krat :lookarou: ostatnio skończyło się dziurą na pysku Sagata i zakrwawionej podłodze.. to co Sagat szczurka nie akceptuje? Quote
agutka Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Ni cholery :/ łatwy pies w układaniu ale gryzonie trzeba zniszczyć Quote
Oscar Patric Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Ni cholery :/ łatwy pies w układaniu ale gryzonie trzeba zniszczyć aha,rozumiem,to nieciekawie masz Quote
agutka Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 dziś był dzień szczepienia białej, wrzuciłam ją na wagę i nie dowierzałam... przybyło jej prawie 4 kilo!!!!! dokładnie 21,7 białasa... teraz wiem czemu widzę takiego grubasa nie pieseczka z bułeczkami na udkach :nonono2: Pani doktor nie widziała nas już prawie rok, była zachwycona poprawą Ledy zachowania choć na widok pieska przypomniała co nieco ;) Ryjec także rzucił się w oczy ,obmacała przejechała pod włos i następna pochwała za wyleczony grzybek :klacz: .Jestem zadowolona a nawet podbudowana tyloma pochwałami :jumpie: dostaliśmy także receptę na naszą schizę ale leków nie wykupiłam bo w każdej aptece kolejki jakby za darmo coś dawali tak więc przekładamy na jutro. W poniedziałek odbieram paszport Ledziny co przybliża nas jeszcze bardziej do noworocznego wyjazdu :loveu: Quote
*Magda* Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 A gdzie ten noworoczny wyjazd?? :hmmmm: Quote
Alicja Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 W które góry się wybieracie ? Miałam przez tydzień w domu na DT sunieczkę wyżła , a mieliśmy w tym czasie Maxa -królika , masakra to była , bo chcieliśmy sobie ją zostawić na stałe bo była cudowna ...musieliśmy oddać dalej , bo królik był w niebezpieczeństwie nawet za kratami :( Quote
agutka Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Nasze góry ,Zakopane i okolice w dół ;) Nigdy nie byłam akurat w tej części więc by się przydało coś zwiedzić i wypocząć ;) Sagat ma niepohamowany instynkt przez to że kiedyś miał przyzwolone na polowanie myszek które w ogrodzie sobie zamieszkały.Od tamtej pory ma tryb zabijania. Jest grzeczny przy klatce bo tylko obserwuje i czasem się poboksuje ale nie widzę tego jak szczur biega po pokoju i wchodzi Sagat :nonono2: Quote
Erykowa Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Super zbierać pochwały u weta :klacz: A wyjazdu to zazdroszczę,a jeszcze w góry :loveu: Ledzian padnięty wygląda super świetnie.U nas 20 to też już psa nie ma ;)W domu może być największa balanga a on śpi Quote
*Magda* Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Proszę zrobić dużo ładnych zdjęć w górach :) Quote
agutka Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Dziękuję Phase - i wzajemnie :) My również życzymy spokojnych ,radosnych i w gronie najbliższych Świąt Bożego Narodzenia :* Quote
agutka Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Wszystkiego dobrego po świętach ;) Jakby ktoś się jeszcze interesował to żyjemy :p Ledzin jest na lekach( to już pewnie wiecie), koleżanka pożyczyła mi easy walk na próbę dla Ledy. Efekty chodzenia są widoczne po pierwszych soczystych wywrotkach, teraz lekko szarpnę i wrzasnę "nie" patrzy się na mnie biedulka ;) Jako że mamy śnieg mam też fotki :) Miał dziś być spacer w szerszym gronie ale ktoś odpadł (tak,tak too Tobie p. K ;) ) tak więc pozostałyśmy w dwójkę ze znajomą i jej psami ;) Quote
Erykowa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Hej,hej Pewnie,że nas interesuje ! A sniegu macie sporo.Sagat na 4tym zdjęciu wyglada przepieknie-taki prawdziwy wilk :) Ledzinka okrąglutka.Co to za obroże pancerną ma? chce Ermanowi jakąś szerszą kupić ale on chyba za delikatny na aż taką . Szykujecie sie w góry,spakowani?Kiedy wyjeżdżacie i czy będziesz tam miała net,żeby się chwalić pięknymi widokami? ;) Quote
Majkowska Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Sagat wygląda bardzo dobrze, ale bielutkie jakieś różowiutkie i sierść postawiona... Czyżby zimno ? :P A bulina to Led czy ta druga? Bo mi coś nie gra, to chyba nie ona... Quote
agutka Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Diament - a no uśmiech ;) Zuzaw- jeszcze daleko do wyjazdu więc nic jeszcze nie spakowane , net wezmę ze sobą w razie gdyby były jakieś problemy także w wolnej chwili jak coś dość ładnego się trafi to wrzucę ;) Majkowska ma rację to nie Ledzina :p choć moja też klucha michelin się zrobiła ;) po psach widać wielki brak aktywności :( Z resztą nie odważyłabym się puścić Ledę bez kagańca w gronie psów ;) Quote
Recommended Posts