agutka Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Ledzin błoto z kilometra wyczuje, leci wtedy za złamanie karku byleby doopkę zanurzyć ;) Zuzaw, Szura - krótka sierść to wybawienie ale i tak jestem zdania że białe to przekleństwo podczas deszczowo-błotnych dni ;) Quote
Szura Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Błogosławieństwo to nie jest. ;) Ale ten zaciesz na ryju... A niech się taplają i syfią, na zdrowie im! Quote
Ast:) Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Heheh biała świnka błotna ^^ Drugie zdj zaje*iaszcze :D Quote
agutka Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 A dziękujemy, mam 100 % czystego ADHD :megagrin: Quote
Erykowa Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 A widzisz,ja nie pomyślałam o tym,ze białe ma gorzej ;) U nas dzis jakieś taki chyba pierwszy jesienny dzień bo i pada i wieje i ciemno i pies bardzo niechetnie wychodzi z domu.Ani spacer ani przesiadywanie w jego ulubionym miejscu na schodach-pod dachem Eryka nie ciągnie.Śpi zwinięty w kłębuszek na swoim posłanku i nawet nosa nie widać ;) Quote
agutka Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 u nas tylko piękna słoneczna pogoda była w niedziele :/ cały czas buro i ponuro ale ważne że ciepło w miarę ;) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 dobrek :) Nie znasz się,Ledzia zarzywa kąpieli błotnej aby urodę poprawić :eviltong: Quote
Ejre Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Dba sunia o cerę ;) Mi się to ostatnie zdjęcie najbardziej podoba, taka na nim odprężona się wydaje:) Quote
agutka Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 jej już nie pomoże żadna maseczka :evil_lol: Ejre -tak jak pisałam w domu to typowy nieudaczny buli ;) Czasem coś gdzieś coś usłyszy podbiega do bramki i sama nie wie po co :eviltong: Quote
Majkowska Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 muszę nadrobić, bo nie wiem do końca o co chodzi z niektórymi rzeczami, ale to później, teraz się rozpływam widokiem Ledziny, uwielbiam ją! Quote
Vailet Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Rozpisalam sie na jakis temat z twojej galerii, a potem sie zorierntowalam ze kliknelam na pierwsza strone galerii.... jak ja lubie obsługiwac dogo na telefonie :loveu: Quote
Majkowska Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Rozpisalam sie na jakis temat z twojej galerii, a potem sie zorierntowalam ze kliknelam na pierwsza strone galerii.... jak ja lubie obsługiwac dogo na telefonie :loveu: Przynajmniej masz na fonie dogo - inni nie mają aż tak zaawansowanej technologii żeby obsługiwać fora przez telefon :D ;) Quote
Vailet Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Bo maja udostepnionego kompa :evil_lol: u mnie sa dwa komputery, a zawsze oba zajete.. Quote
*Magda* Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Cześć, cześć :) I tylko tyle? A gdzie sprawozdanie co się z Wami dzieje? A gdzie zdjęcia? :mad: Quote
agutka Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Niema fotek :eviltong: żyć żyjemy, cieczki są Sagat jęczy 24/h Ledzin dość fajnie się sprawuje . Wczoraj spotkałam się z Martyną od Grubego w celu wymiany Ledzin była uwiązana na wprost Gru jakieś 1,5m . i szczerze powiem że byłam z niej nawet zadowolona po drobnych korektach siedziała momentami bardzo cicho :bigcool: Jest tomega postęp! Dziś do weta bo uszy jej dokuczają ... to tyle ;) Quote
Erykowa Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Hej,hej ! Nawet jak mało piszesz to i tak fajnie się czyta ;) Daj znać po wecie co z uszyskami. Quote
phase Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Dobrze że piszesz, bo tak to nie wiadomo czy się martwić czy nie. ;) Pozdrawiamy cieplutko. :) Quote
agutka Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 oj tam, oj tam jakby się coś działo to na pewno bym oznajmiła ;) póki co uszka w porządku,wetka wyczyściła polała preparatem(na śmierć zapomniałam nazwy :/ ) na kontrole i za dwa dni ruszamy z lekami wyciszającymi Ledosława. Dzisiejszy spacerros w lesie w obroży od Martyny :) kombinacje Ledy żeby zobaczyć gdzie jest Sagat ;) następne ciekawe zjawisko:mój pies nie wchodzi na żadne stołki bo po prostu jest za sztywna ... Kilka minut wcześniej wieszałam słoninę dla sikorek :-D i mały glutek :) Quote
Oscar Patric Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 oj tam, oj tam jakby się coś działo to na pewno bym oznajmiła ;) póki co uszka w porządku,wetka wyczyściła polała preparatem(na śmierć zapomniałam nazwy :/ ) na kontrole i za dwa dni ruszamy z lekami wyciszającymi Ledosława. Dzisiejszy spacerros w lesie w obroży od Martyny :) kombinacje Ledy żeby zobaczyć gdzie jest Sagat ;) fajne jesienne fotki :) następne ciekawe zjawisko:mój pies nie wchodzi na żadne stołki bo po prostu jest za sztywna ... Kilka minut wcześniej wieszałam słoninę dla sikorek :-D pierwszy raz musi być :eviltong: i mały glutek :) :loveu: Quote
*Magda* Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 http://oi62.tinypic.com/wlx15i.jpg aaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Recommended Posts