Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ledzin błoto z kilometra wyczuje, leci wtedy za złamanie karku byleby doopkę zanurzyć ;)

Zuzaw, Szura - krótka sierść to wybawienie ale i tak jestem zdania że białe to przekleństwo podczas deszczowo-błotnych dni ;)

Posted

A widzisz,ja nie pomyślałam o tym,ze białe ma gorzej ;)

U nas dzis jakieś taki chyba pierwszy jesienny dzień bo i pada i wieje i ciemno i pies bardzo niechetnie wychodzi z domu.Ani spacer ani przesiadywanie w jego ulubionym miejscu na schodach-pod dachem Eryka nie ciągnie.Śpi zwinięty w kłębuszek na swoim posłanku i nawet nosa nie widać ;)

Posted

jej już nie pomoże żadna maseczka :evil_lol:

Ejre -tak jak pisałam w domu to typowy nieudaczny buli ;) Czasem coś gdzieś coś usłyszy podbiega do bramki i sama nie wie po co :eviltong:

Posted

Rozpisalam sie na jakis temat z twojej galerii, a potem sie zorierntowalam ze kliknelam na pierwsza strone galerii.... jak ja lubie obsługiwac dogo na telefonie :loveu:

Posted

Rozpisalam sie na jakis temat z twojej galerii, a potem sie zorierntowalam ze kliknelam na pierwsza strone galerii.... jak ja lubie obsługiwac dogo na telefonie :loveu:

Przynajmniej masz na fonie dogo - inni nie mają aż tak zaawansowanej technologii żeby obsługiwać fora przez telefon :D ;)

Posted

Niema fotek :eviltong:

żyć żyjemy, cieczki są Sagat jęczy 24/h Ledzin dość fajnie się sprawuje . Wczoraj spotkałam się z Martyną od Grubego w celu wymiany Ledzin była uwiązana na wprost Gru jakieś 1,5m . i szczerze powiem że byłam z niej nawet zadowolona po drobnych korektach siedziała momentami bardzo cicho  :bigcool:  Jest tomega postęp! Dziś do weta bo uszy jej dokuczają ... to tyle ;)

Posted

oj tam, oj tam jakby się coś działo to na pewno bym oznajmiła ;)

póki co uszka w porządku,wetka wyczyściła polała preparatem(na śmierć zapomniałam nazwy :/ ) na kontrole i za dwa dni ruszamy z lekami wyciszającymi Ledosława. 

Dzisiejszy spacerros w lesie w obroży od Martyny :)

ziu2w7.jpg20039s8.jpgif8i0p.jpg2euid20.jpg

kombinacje Ledy żeby zobaczyć gdzie  jest Sagat ;)2ahgxh1.jpg

następne ciekawe zjawisko:mój pies nie wchodzi na żadne stołki bo po prostu jest za sztywna ... Kilka minut wcześniej wieszałam słoninę dla sikorek  :-D

25rl4bq.jpg

i mały glutek :)

wlx15i.jpg

Posted

oj tam, oj tam jakby się coś działo to na pewno bym oznajmiła ;)

póki co uszka w porządku,wetka wyczyściła polała preparatem(na śmierć zapomniałam nazwy :/ ) na kontrole i za dwa dni ruszamy z lekami wyciszającymi Ledosława. 

Dzisiejszy spacerros w lesie w obroży od Martyny :)

ziu2w7.jpg20039s8.jpgif8i0p.jpg2euid20.jpg

kombinacje Ledy żeby zobaczyć gdzie  jest Sagat ;)2ahgxh1.jpg

fajne jesienne  fotki :)

następne ciekawe zjawisko:mój pies nie wchodzi na żadne stołki bo po prostu jest za sztywna ... Kilka minut wcześniej wieszałam słoninę dla sikorek  :-D

25rl4bq.jpg

pierwszy raz musi być :eviltong:

i mały glutek :)

wlx15i.jpg

:loveu: