gops Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Obama']Jakiś link??:cool3::diabloti: Chyba o tego chodzi :) http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=51&t=9853 Quote
Ejre Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 A mnie coś podkusiło, żeby tu zerknąć.. I co ja widzę? Obrabiacie zacny tyłek mojego białego psa ;P Oj nieładnie, nieładnie. Pozdrawiam:) Agutka - chyba tam już to pisałam ale bardzo podoba mi się to, ze Twoja sunia jest w takiej fajnej formie, no i ta klata:) ps.: a na zawodach w był też inny biały bulik, z brązowym uchem, więc nie jest tak źle. Quote
agutka Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Panna Cotta witamy, witamy :) Obamkkowa -właśnie o tego bulka mi chodziło ;) Ejre- witamy i smarujemy ,smarujemy gdyż jestem załamana co się dzieje ze standardami a tu na forum ukazuje się piesek który coś robi a nie wyleguje się na kanapie albo robi jako kwadratowy podnóżek :D Na temat formy pisałam na niebieskim ;) ale i tak bardzo dziękuję :loveu: Quote
Ejre Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Wiem, wiem, pisałaś. Jednak Twoja Leda wygląda na prawdę dobrze:) Nie jest jak to nazwałaś "kwadratowym podnóżkiem". Do tego jej wyraz pyska mi się bardzo podoba, zwłaszcza, że wielu bulom, moim zdaniem brakuje "tego czegoś" w spojrzeniu i wyglądają jakby były nieobecne jak na ciebie patrzą (może to dziwne co teraz napisałam ale tak to widzę). Quote
Erykowa Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Hej,witam ! udało się !.Jak tam Twój komp? u mnie pewnie jeszcze z miesiąc zanim wrócę do "normalności' a zdjęcia się zbierają :) Quote
agutka Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Ejre-racja, niektóre bulki to masło maślane ;) moja ma w oczach bzika psychopaty:evil_lol: jest bardzo zawzięta i ruchliwa... gdy zacznę nad nią pnować zaczynam pracę nad sylwetką bo potencjał ma fajny lecz bez składu i ładu ;) a ty załóż galerię swoich stworków tu i pokazuj w całej okazałości miliony fotek tak abym mogła karmić swoje oczy pięknymi psami ;) Zuzaw- jutro rano idę z kompem na operacje bo aparat mi się już zapchał i niemam jak robić zdjęć :mad: Quote
Erykowa Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 A to udanego "zabiegu" ja to na szczęście zdjęcia mogę zgrywać bez problemu tylko nie mam jak ich Wam pokazać ;) .Dziś internet mi pięknie "hula" i czekam tylko z 15s.na otwarcie strony ;) ale za skarby nie chce mi się zdjęcie zgrać na tinypic,kręci kręci a potem rozłącza :) Quote
agutka Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 miałam taki problem z paluchem play ;) Quote
*Magda* Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Biegasz po innych galeriach, a tu zdjęć nowych brak :mad: Quote
agutka Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 Mam w końcu czysty,szybki i sprawny komputer :multi: później za fotki się wezmę ;) Quote
Erykowa Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Super :multi: To czekam na zdjęcia ! U mnie niby jakoś się rozruszał internet -z otwieraniem stron ale odpowiedzieć juz gorzej idzie a zdjęć nadal nie udaje mi się zgrac :( Quote
agutka Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 z nad morza: znad jeziora: Jak widać jedna lekcja wiele pomogła ;) jeździmy wszędzie gdzie się da ,Ledzin nie histeryzuje potrafi grzecznie siedzieć co nie było do pomyślenia jeszcze kilka dni temu :) Przy psach zaczęła się znowu zapominać a ja nie mam serca pojechać z nią jak Dariusz ale 23 sierpień następna lekcja:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 http://oi62.tinypic.com/1e9p2u.jpg śliczności :loveu: http://oi57.tinypic.com/6fb294.jpg sama słodycz :loveu: A jak się czuje szczurzyca? Quote
Talia Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 http://oi57.tinypic.com/27wwtit.jpg a co on taki wilczy? :loveu: Quote
agutka Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Magda- szczurzyczka dalej ma problemy z ropieniem:shake: miała znowu niedawno czyszczone operacyjnie , masa antybiotyków które przestałam podawać bo wykorkuje mi szybciej niż powinna żyć. Talia- bo co ja mówię Sagat gdzie kotek to on ziewa :grin: chyba chciał mieć takie fotki ...więc ma :eviltong: Quote
Małgonia Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Prosiak w wodzie :loveu: Trzymam kciuki za szczurka, oby się poprawiło :( Quote
Pani Profesor Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Sagat ziewa na kotka, bo się pewnie denerwuje ;) Pat tak robi jak jedziemy autem i nie wie dokąd (czyli nie siedzi z tyłu, bo to oznacza długą podróż i przymusowy sen) i kiedy usłyszy ręczny/odpinanie pasów to ziewa jak opętany. Ledzia piękna jak zawsze :loveu: a co do szkolenia, to jak to mniej więcej wygląda? rozumiem, że metody awersyjne, ale naprawdę jest jakiś hardcore powodujący wyrzuty sumienia? :diabloti: bo ja się przestałam z Patrykiem chrzanić, ale i tak nie uważam tego za ostry terror, a dosadne korekty, choć jak mi się uwiesi na smyczy a ja go szarpnę do parteru to przechodnie mają miny jakby chcieli zadzwonić po TOZ...no ale dzięki temu mamy paru nowych psich znajomych ;) bo zapoznawanie robimy na moich zasadach i każdy patrysiowy wyskok spotyka się z korektą. Quote
Kaaasia Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 http://oi57.tinypic.com/3521wsh.jpg Jaka słodka mordeczka :loveu: Quote
agutka Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 PP- hardcore był... Ja aż tak nie robię ale na psa się zaczyna sadzić to wieszam na zacisku niestety :roll: Darek powiedział że gdy ona całą mocą się sadzi ja całą mocą mam także z nią jechać ale to nie ma być w postaci nerwów a stanowczości. 23-24 następne spotkanie z tym że chcę aby pokazał i zademonstrował mi spacer u boku drugiego psa. Mało ostatnio spotkaliśmy na drodze psów i dziś pokazała popis więc ja zacisk ona już odruchowo siada ale jęczała ,lepiej nam idzie przy psach spokojnych wtedy przechodzi z czajką:diabloti: Kasiu-dziękuję :loveu: Panna, Madziu ja już sił i pomysłów już nie mam :shake: Quote
Erykowa Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 SAgat sam marszczy się tam jak kotek ;) A Leda-w wodzie super wszędzie ale taka bialutka w tym morzu-pięknie ! A jak Wam tak dobrze idzie po pierwszym spotkaniu to co dopiero będzie po drugim ;) Ja nadal czekam na więcej zdjęć Quote
agutka Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Jest róźnica w dodatku jak jej w tłumach karzę siedzieć przy nodze to siedzi bez nakrętek co jest dla mnie wielkim plusem Fotki mam nawet wiele ale szczerze to nic ciekawego po zgraniu na kompa:shake: Quote
Oscar Patric Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Zdrowia zyczyny i kciuki za Lejdzie trzymamy Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='agutka'] Fotki mam nawet wiele ale szczerze to nic ciekawego po zgraniu na kompa:shake: Pozwól, że my to ocenimy :mad: Quote
Recommended Posts