agutka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 pytałaś o nosek ;) wiesz było pięknie futerko tylko żółtawe więc rewelka ale od 3 dni była nieswojo spokojna, ucho swędziało i tak od nitki do kłębka wyszło uczulenie :shake: ryj znowu brązowaty , oczy zawalone brunatnym glutem ... Ciekawa jestem po czym, dostaje karmę dodatkowo w ramach nagrody no ale na litość boską to dobra karma na rybie bez zbóż , od szkolenia minął niecały miesiąc a tyle jej trzeba czasu na alergię więc zakładam że kaszanka którą nęciłam zaszkodziła. Wiesz jak to w sklepach wszystko wrzucają a piszą że 100 % wieprzowej krwi i dodatków. Pazurki już nie mają brązowego nalotu więc tam grzyba niema i może tak szybko nie powróci bo estetyczno- kosmetycznie wstrętnie to wyglądało Quote
agutka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='Pani Profesor']oho, to w takim razie i ja wiem :D gangi dogomaniackich cioteczek piszczących na widok piesków :loveu: boże, jak mój TŻ by nas srogo wyśmiał za taką paplaninę :D :D[/QUOTE] ciii ja mojemu nic nie mówię bo pomyśli że do końca stuknięta :diabloti: Quote
Pani Profesor Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 mój wie i ze mnie szydzi regularnie :diabloti: 'drogie cioteczki, dziś patryś pierdnął rano dwa razy, czy są powody do niepokoju?' głupek, ale ja mam w odwecie parę ciekawych 'hobby' do wyśmiania, więc jest równowaga :D Quote
agutka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 moja na barfie nie puszcza ale jak dorzucę buraczka czy brukselkę to komora gazowa:mad: Quote
Robokalipsa Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Kozacką masz tą obrożę :loveu: Leda jak zwykle piękna,przytyła Ci trochę ? :razz: Co do for oh... No ja dogo wolę zde-cy-do-wa-nie . Na astowych włażenie w dupkę,sritititi jakieś jatki,nie można napisać tego co w danej chwili cisnie się na usta bo zaraz wybucha burza,modzi wyrzucają wszystkich z tematu i po sprawie :diabloti: Aga oczywiscie jesteś torchę w temacie ;) Po dłuzszym czasie przebywania na róznych forach to stwierdzam,że tu jest najwięcej swobody. Czy masz psa z rodo czy kundla z piwnicy - wszyscy traktują psiaki na równo i nie ma chorych podziałów. Bardzo mi się to podoba i zapewne zostanę tu na wiele lat :D Quote
agutka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 noo tu jak na fejsie czy gg (którego nie mam ) czekasz az jakiś temat ktoś zapoda i jechana:diabloti: na toxie to fakt dziwnie jest. Quote
Robokalipsa Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 No dokładnie :D Mozna fajnie pogadać,idzie się pośmiać a czasem spiąć w momencie odmiennego zdania ale wszystko jakoś normalnie tu idzie. Tzn wiesz,może nie tyle co dziwnie a raczej no sztywno trochę. Ogólnie lubię ludzi ,którzy tam są,mają piękne psy i bogatą wiedzę. Ale co nie którzy to zabijają głupotą :roll: Wynikają dziwne afery nie wiadomo w jakim celu. Quote
Pani Profesor Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 ja wsiąkłam w dogo na całego :cool3: Quote
agutka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 PP mnie chyba ta choroba tez dopadła :p Robo- podobny klimat na bullterierowym ;) i co mnie wkurza na toxie? ty usuwane wypowiedzi albo na pw dziwne prosby nie drązenie danego tematu ;) nie usuneli mi jeszcze wypowiedzi ale takowa prośba padła... Quote
Robokalipsa Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 (edited) 10 znaków :eviltong: Edited February 14, 2014 by Robokalipsa Quote
Oscar Patric Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Robokalipsa'] Po dłuzszym czasie przebywania na róznych forach to stwierdzam,że tu jest najwięcej swobody. Czy masz psa z rodo czy kundla z piwnicy - wszyscy traktują psiaki na równo i nie ma chorych podziałów. Bardzo mi się to podoba i zapewne zostanę tu na wiele lat :D[/QUOTE] Ja do tego samego doszłam:) Quote
qmu Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='unikatowydiament']Ja do tego samego doszłam:)[/QUOTE] jak zdecydowana wiekszosc, tu po prostu jest normalnie :D Quote
Pani Profesor Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 i można paplać o pierdołach i nikt nie banuje :loveu: (a ja z natury jestem człowiek-offtop :diabloti:) Quote
agutka Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 Dziś miałam sporo spraw do załatwienie w tym okropnego dentystę :placz: poza domem byłam ok 4-5 godzin , Leda zamknięta w swoim królestwie, po powrocie troszkę się zdziwiłam co zastałam w pokoju ;) Moja wina że uszyłam z cienkiego i delikatnego materiału ale mogła by sucz troszkę uszanować:eviltong: [IMG]http://oi58.tinypic.com/2r39nw8.jpg[/IMG] wesołych walentynek :) [IMG]http://oi60.tinypic.com/fvgw9z.jpg[/IMG] Quote
Pani Profesor Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 hahaha, leżę i nie wstaję :grin: ta słodka minka w połączeniu z wypatroszonym legowiskiem... :loveu: kocham :loveu: co nie zmienia faktu, że niezła z niej agentka - zostać w kennelu, który ma uchronić przed demolką, a i tak coś znalazła do zepsucia :eviltong: Quote
Majkowska Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Nie mów o dentyście, błagam... zwlekam już ponad pół roku i chodzę z otwartymi kanałami w trakcie leczenia... aż strach pomyśleć co będzie jak pójdę:placz: Jaka grzeczna psina:loveu: Ja Waldkowi ostatnio wszyłam w materiał ciepłą kurtkę żeby nie leżał na kracie, a rano zastałam go z kurtką pod głową,a dupsku na kracie...:roll: Quote
agutka Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 ważna informacja- ona nie niszczy w domu, ona tak drapała sobie posłanko że materiał nie wytrzymał:diabloti: ale serduszko trochę wypaproszła ;) Majka mi w styczniu czy grudniu strzeliła w poprzek dwójka i miałam przecież pół zęba ;) przez to że mam krzywe zębole to psują się krawędzie i tak o to 3 zęby do roboty... kanał miałam teraz robiony i nie było tak źle ;) został mi tylko jeden do roboty i rwanko jednego bo niedbalstwo górą :( ale do rwania jakoś nie jestem przekonana w dodatku że dentystka coś mówiła o kanałowym zębie:placz: Quote
Pani Profesor Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='agutka']ważna informacja- ona nie niszczy w domu, ona tak drapała sobie posłanko że materiał nie wytrzymał:diabloti: ale serduszko trochę wypaproszła ;) Majka mi w styczniu czy grudniu strzeliła w poprzek dwójka i miałam przecież pół zęba ;) przez to że mam krzywe zębole to psują się krawędzie i tak o to 3 zęby do roboty... kanał miałam teraz robiony i nie było tak źle ;) został mi tylko jeden do roboty i rwanko jednego bo niedbalstwo górą :( ale do rwania jakoś nie jestem przekonana w dodatku że dentystka coś mówiła o kanałowym zębie:placz:[/QUOTE] eee,to podrapane się nie liczy, tak się widać królewna nie mogła umościć :diabloti:, myślałam, że to rozwaliła z nudów.. leczenie kanałowe.. na szczęście nigdy mi to nie groziło, ale na samą myśl mi słabo, bo jestem uczulona na 90% środków znieczulających :roll:.. mało który dentysta ma to, czym mnie można znieczulić, dlatego też od dziecka mam wszystko na żywca :diabloti: wszystko! Quote
agutka Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 na żywca to ja miałam w podstawówce - dziękuję bardzo ... teraz mam do rwania i trauma przed każdą wizytą:mad: Quote
Majkowska Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 mój też już jest do rwania... Gorzej że zastanawiam sobie co ja tam wstawię. Nie kręci mnie żyć bez zęba, szczególnie że to mój pierwszy z którym się coś dzieje... Quote
Pani Profesor Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 jak to jakaś szóstka czy siódemka to pal licho, gorzej jak coś bliżej przodu :roll: ja mam za to ósemeczkę do wyrwania :cool3: już tak od pół roku wyrywam :cool3: ciekawe czym mnie znieczulą, bo na żywca to chyba uduszę dentystkę w trakcie :cool3: Quote
agutka Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 sądzę że jak zagadasz z dentystą to dobierze ci odpowiednie składniki znieczulające albo po prostu pod narkozę Quote
Pani Profesor Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 wiem wiem, żartuję ;) nikt o zdrowych zmysłach nie da sobie wydrzeć ósemki na żywca... jest kilka substancji, muszę jeszcze raz sprawdzić, co to jest, ale jedno wiem, że dentyści kojarzą jako "preparat dla kobiet w ciąży" :evil_lol: co Wy robicie jeszcze o tej porze na dogo? :crazyeye: Quote
agutka Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='Pani Profesor']wiem wiem, żartuję ;) nikt o zdrowych zmysłach nie da sobie wydrzeć ósemki na żywca... jest kilka substancji, muszę jeszcze raz sprawdzić, co to jest, ale jedno wiem, że dentyści kojarzą jako "preparat dla kobiet w ciąży" :evil_lol: co Wy robicie jeszcze o tej porze na dogo? :crazyeye:[/QUOTE] a ty co jeszczu tu robisz ;) Quote
Recommended Posts