Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ha,ha dobry żart z południa ;)

no wiesz do dzieci delikatna czasem stanie na nodze ale taki urok świnek, nie brudzi, nie gryzie, nie szczeka a na spacerach... lubisz aktywne psy :p poleconym ci ją wysłać?

Posted

Puść luzem, ona mnie tak kocha że przybiegnie do mnie i do swojego męża Warchliny :evil_lol:

Zrobię z niej rasowego zabójcę. Całe moje osiedle będzie drżeć z obawy że wyjdę z pieskami na spacerek:evil_lol: Ja mam dobrą rękę do ttb :diabloti:

Posted

Pewnie, że przeurocza :) A tak propo tematu, moja Kana ma wystające zębole , w ogóle cały zgryz masakra, więc mądrzy ludzie ze wsi uważają że to pies morderca:diabloti: Jedna dobra rzecz, że nikt obcy na posesje nie wejdzie bez uprzedzenia :p

Posted

qmu -ona jest kochana ale spacery z nią to katorga :( a jak idziesz z nią taką histeryczką to ludzie po drzewach skaczą byle jak najdalej od nas :/

majoka- dziękujemy :)
szczerze to nie znam boxera który wygląda groźnie ;) wszystkie są uśmiechnięte :) no dobra bym skłamała jest jeden u nas groźny , biega na posesji i szczerzy kły ale tylko do psów :p

Posted

też nie znam złego boksera, ale ludzie i tak wiedzą swoje- szczególnie jak te ząbki wystawi heheh. Ciekawe jak by na wsi odebrali Ledzię ??Nassi nowi sąsiedzi mają asta, fakt faktem pies jest łagodny. Ale jak się wprowadzili, to nikt nie wiedział jakiego jest usposobienia. Widziałam głupie sąsiadki wkładające rękę przez siatkę (nawet z dziećmi) i głaskające psa (daję głowę,że do tej pory nie wiedzą kogo głaskali, skoro od Kany chodza z dwa metry (Kana nigdy nie warczy ani nie szczeka na spacerach, ewentualnie na psy na posesjach) Pewnie myśleli,że Oskar to pies wyjatkowo łagodnej rasy:evil_lol:Także może Ledzia uszłaby za łagodniaczka, jeden kiler na wioskę starczy (czyt. Kana)

Posted

w wakacje zawsze jeździmy do lasu koło takiej małej wsi i nie tyle co się bali czy zachwycali a komentowali jej urodę ;)
zaś koło Krakowa ludziska byli bardzo przychylni i nawet nie bali się gdy ta zaczęła kwiczeć, sapać i charczeć ;)

Posted

W ogóle zauważam,że coraz mniej ludzi ma psy.Z moich koleżanek mieszkających w mieście (Jeleniej Górze), to chyba z 2 mają:shake:Nawet nie chodzi o to, że nie lubią zwierząt - po prostu są albo zaganiane albo zawygodne. Za to coraz częściej słyszę o kotach....

Posted

to fakt psów coraz mniej ,u mnie co piesek odejdzie już mało kto chce nowego :(
ale jak mówisz ludzie często są wygodniccy i pies to tylko brod i smrod :/

Posted

no dobra chyba okolice Gdyni (kurcze tak to jest jak sie nie czyta całego wątku). Muszę kiedyś usiąść i nadrobić :)Zawsze nie ma czasu, własnie spaliłam w mikrofali popcorn, bo szukłam urologa dziecięcego:angryy:Gabi i pęcherz- temat rzeka wrrrrr

Posted

wiesz ja też powierzchownie wszystko przelatuję a póżniej pytam ;) cała ja :roll:

wy pęcherz my atopia skórna:shake: teraz mojemu wyskoczył okropny trądzik ech... zawsze coś

tak my z Gdyni jesteśmy ;)

Posted

u nas mniej śniegu niż nad morzem :crazyeye:a przecież mieszkam w górach

W tym roku trochę tęsknię za zimą, mogłaby tak z dwa tygodnie potrwać, aby na sankach pojeździć. Tak w ogóle to jestem ciepłolubna i już myślę jakie kwiaty i gdzie posadzić/poprzesadzać. Mam taki wewnętrzny konflikt interesów (z jednej strony kocham ciepło i słoneczko, z drugiej "żyję z węgla"-brzmi dość dziwnie, więc zima wskazana).

A tak do spacerku, to widzę że "micha usmiechnięta", nie wspominając o oczach :)

a Ledzia też się cieszy,że wreszcie nie robi za mordercę i nikt na drzewo nie ucieka :evil_lol:

Posted

oj ja też kocham ciepło jak 30 w plusie to jestem w raju ;) ale zima też musi być i to ostra z masą śniegu lecz w tym roku się nie popisała :(

Sagat to małpiego rozumu w lesie dostaje więc na niego trzeba brać poprawkę ;)