agutka Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 ha hhaahha w jednym sklepie :-D tych "psiarzy" poznałam niedawno w dodatku Karolinę tu na forum :eviltong: tak to piękna laseczka Raszpla :cool3: my i się fajnie bawimy ale nie moja Leda bo Raszplę chciała zeżreć i to dlatego że biegała :roll: z bulcią było łatwiej ponieważ spokojniejsza była . Bosssze jakie ten mój pies to świr.... Quote
kropi124 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Powiadasz że świr nad świrami:lol: Taki ich urok. Ja właśnie też dużo osób poznałam tutaj na forum, chociaż jest nie wiele osób z moich okolic. Quote
agutka Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 bo na forum to są osoby z którymi pogadasz właśnie o psach ;) czyli mi to bardzo pasuje, zawsze znajdzie się jakaś ciekawostka Quote
kropi124 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Ja tak szczerze mówiąc to strasznie byłam negatywnie nastawiona na dogomanię, ale zauważyłam fajne galerie itd. i tak sobie pomyślałam czemu by nie założyć galerię swoich mordek? I tak jakoś się stało że wpadłam na ciekawych ludzi i tematy. Quote
agutka Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 forum fajna sprawa,zawsze się znajdzie lepszy bądź gorszy temat jak i "ile doop tyle opinii " Quote
Onomato-Peja Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 I tutaj nie wychodzi się na wariata z powodu ciągłej gadaniny o psach. :D Quote
agutka Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Onomato-Peja napisał(a):I tutaj nie wychodzi się na wariata z powodu ciągłej gadaniny o psach. :D święta prawda :diabloti: Quote
Majkowska Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Onomato-Peja napisał(a):Tak, to my. :lol: Z obroży też się dziś śmiałam, wyszło nam. :) Od razu was poznałam ;) (znaczy się...miałam wątpliwości, ale pomyślałam że może to ona...:P) To to całkiem przypadkowo czy zamierzone? agutka napisał(a):ha hhaahha w jednym sklepie :-D tych "psiarzy" poznałam niedawno w dodatku Karolinę tu na forum :eviltong: tak to piękna laseczka Raszpla :cool3: my i się fajnie bawimy ale nie moja Leda bo Raszplę chciała zeżreć i to dlatego że biegała :roll: z bulcią było łatwiej ponieważ spokojniejsza była . Bosssze jakie ten mój pies to świr.... No i świetnie że macie ekipę spacerkową ;) My też jak widać kumpli dla Waldemara mamy z dogo-importu ;) Bo żaden pies spoza się z nim bawić nie chce :P Znam to, mój Waldek też wkurza inne psy do granic możliwości swoją ruchliwością ... A nie mogłaś białej puścić? W kagańcu rzecz jasna coby nam forumowej laski nie zjadła. Bardzo dobrze że macie towarzystwo psie , takie ogarnięte, pewne, a nie gdzieś napotkanych psiarzy którym diabli wiedzą co do glowy strzeli,na nich możecie się socjalizować. Spacery psie to bardzo fajna sprawa. A szaleństwem psa się nie załamuj, mój też ma mało w głowie czasami ;P Quote
agutka Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 oo nie puszczę bo by prowokowała bójki co chwilę, chyba że każdy pies by grzecznie przy niej chodził- a to nie realne ;) nam wystarczy tylko obecność psów, przynajmniej na ulicy spokojniej omija ;) nie wiem pod jakim kątem socjalizować żeby na ludzi nie kwiczała:diabloti: przecież wchodzę często w tłum ;) Quote
Majkowska Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Ciekawe jak by się dogadała z Waldkiem. Rzekomo wściekły i opętany złem Pat dogadał się z nim tak że aż miło patrzeć. A jakby Wald miał kumpelę bulinę to bym była z niego dumna. Amorek miał w swoim haremie dziewczynę-bullinę, bardzo do siebie pasowali ;) Waldek jeszcze do takiego etapu prestiżowego nie doszedł :D Quote
agutka Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 bulki zazwyczaj są bardziej ospałe niż moja ale jakby Walduś robił za znikający cel to Ledzia przynajmniej by się wybiegała a z czasem i by odpuściła :eviltong:. Ona bardzo nielubi żywiołowych psów :roll: no normalnie świr ... Quote
agutka Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 dziś na spotkanku było dość ciekawie ;) puściłam Ledę luzem z innymi psami:crazyeye: co prawda kumpla już znała ale jednak był to obiekt podgryzania bo miał trochę za dużo wigoru jak na możliwości spokoju Ledy ;) Z bulką też była próba sił ale i tak jestem pod ogromnym wrażeniem w końcu wiele miesięcy nie była puszczana między psy. Fotki z telefonu bardzo kiepskie - czekam aż komuś podkradnę :diabloti: buziaczek od koleżanki no i jako jedyna Leda maska cała czarna Quote
Onomato-Peja Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 No proszę. :D Gratuluję! Wyjdzie jeszcze na psy, mówiłam. Quote
agutka Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 oby, myśmy to kiedyś już przerabiały więc taka pewna nie będę jeszcze ;) Quote
Majkowska Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 agutka napisał(a):bulki zazwyczaj są bardziej ospałe niż moja ale jakby Walduś robił za znikający cel to Ledzia przynajmniej by się wybiegała a z czasem i by odpuściła :eviltong:. Ona bardzo nielubi żywiołowych psów :roll: no normalnie świr ... A w sumie to byłoby dobre, bo Wald właśnie tak robi z psami - prowokuje i nieważne czy pies się rzuci na niego w furii czy będzie się bawił :ważne żeby biegł i go gonił, robi kilka kółek po czym jak tamten nie ma już siły to prowokuje dalej, jak trzeba da się przetłamsić, ale zazwyczaj to on tłamsi wszystkich. Fanastycznie, brawo postępu :) W sumie jeśli wszystko jest w kagańcach to raczej jest w miarę bezpiecznie - nie wliczając pazurów.... Quote
phase Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 No w tych szelach szalenie mi się podoba :loveu: Quote
agutka Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 dziś zrobiliśmy wypad do lasów gdzie jeździmy zawsze w sezonie letnim, pogoda znośna i nawet grzyby jadalne były :).... zmarznięte :( pieski wylatane no i szczęśliwe :) i tu moje piesiątko ma dość, szybka drzemka i do domku ;) Quote
Majkowska Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Sagat i las bardzo do siebie pasują :) A LEda na tym pomoście - ohh ahh, jaka ona piękna , uwielbiam ją :loveu: Nie chcesz czasem się wymienić pieskami? :D Quote
phase Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 http://imageshack.us/a/img202/5332/4hgl.jpg jejku nią za każdym razem będę się zachwycać! Jest cudowna! I jeszcze ta obroża! :loveu: Quote
Pani Profesor Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Ja też chcę się zamienić na psy! :D czemu Was nie mam w subskrypcjach? :razz: Quote
agutka Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Majkowska- bierz jeszcze akcesoria dorzucę gratis ;) Wald do Ledy podobny i umięśniony więc nikt się nie skapnie ;) phase- dzięki ;) taka cudowna to ona nie jest :diabloti: obroża tylko ta najtrwalsza ;) PP- chcesz to po wymianie z Majką będzie Sagat -spokojniejszy starszy pan nie wyjadający śmieci ;) :diabloti: a ja Ciebie mam już dawno w subs... :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Oscar też tak ma ,ja z marźnie siku i myk do domu dupsko grzać:evil_lol: Quote
qmu Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Dzie doberek :) No tu nas jeszcze nie bylo ale juz jestesmy :D Sagat jest boski :loveu: wyglada jak pies mojego dziadka ktorego mial jak bylam mala czyli jakies 20 lat temu. Normalnie Dorka mi sie przypomniala jak na niego popatrzylam typowy wilk :) Leda tez jest extra, ale w tej parze jak dla mnie Sagat wygrywa:) skad pomysl na imie dla niego, bo w zyciu takiego nie spotkalam ? Quote
agutka Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 dziś miałam zaproszenie na spacer no i skorzystałam ;) Leda nawet grzecznie przywitała swojego kawalera ;) - pół sukcesu :eviltong: Quote
agutka Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 było małe zderzenie i moja glizda ma limo pod okiem :? trochę musi boleć ale co to dla Leda jak cała po piasku obdrapana wróciła ;) Quote
Recommended Posts