piotrjan Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Nasza haszczakowa reprezentacja będzie dość liczna , co najmniej 1/4 psiaków w rasie . Choć teren trudny , to mamy chęć powalczyć . Czy ktoś jeszcze ryzykuje taką daleką podróż ? Quote
piotrjan Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 dorotal napisał(a):ja bede na tych dwoch wystawach dorota , może prościej będzie napisać gdzie nie będziesz :p Quote
Bardotka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Też miałam być, ale niestety musiałam wycofać:placz: Quote
NigdyNigdy Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Mam trochę durne pytanie.... Czy ktoś ma teraz dostęp do informacji, ile kosztuje zgłoszenie na tę wystawę międzynarodową: - pierwszego psa - weterana Chodzi mi o płatnośc w dniu wystawy. Chciałabym wymienić dziś pieniądze, a Związek zdjął tę informację ze strony :roll: Z góry dzięki za pomoc. Quote
dorotal Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 W estonskiej wersji jest :cool3: http://www.kennelliit.ee/est/algoksake/v6itja_2007.pdf zakladam ze 42 za 1 psa a 29 za weterana Quote
NigdyNigdy Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dorotal']W estonskiej wersji jest :cool3: http://www.kennelliit.ee/est/algoksake/v6itja_2007.pdf zakladam ze 42 za 1 psa a 29 za weterana Tak myślałam, że Cię tu, dorotal, pierwszą zobaczę :p Wielkie DZIĘKI! :lol: Quote
dorotal Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja wrocilam z Tallinna z sukcesami Na klubie: Brylant Rubinowy Skarb - JCAC :lol::lol: Vidor King de la Bacska - CAC, NPwR :lol::lol:, Champion Estonii Na miedzynarodowce Vidor King de la Bacska - CACIB, BOB, Zw. Estonii, kwalifikacja na Crufts (z CAC zrezygnowalam :evil_lol:) :lol::lol::lol::lol: Bursztyn Rubinowy Skarb - JCAC, Mł. Zw. Estonii, kwalifikacja na Crufts, Mł. Champion Estonii :lol::lol: Bloom Rubinowy Skarb - JCAC, Mł. Zw. Estonii, kwalifikacja na Crufts, Mł. Champion Estonii :lol::lol: Felicita z Cerekvicke Strane - res. CACIB Quote
bety Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dorotal napisał(a):Ja wrocilam z Tallinna z sukcesami Na klubie: Brylant Rubinowy Skarb - JCAC :lol::lol: Vidor King de la Bacska - CAC, NPwR :lol::lol:, Champion Estonii Na miedzynarodowce Vidor King de la Bacska - CACIB, BOB, Zw. Estonii, kwalifikacja na Crufts (z CAC zrezygnowalam :evil_lol:) :lol::lol::lol::lol: Bursztyn Rubinowy Skarb - JCAC, Mł. Zw. Estonii, kwalifikacja na Crufts, Mł. Champion Estonii :lol::lol: Bloom Rubinowy Skarb - JCAC, Mł. Zw. Estonii, kwalifikacja na Crufts, Mł. Champion Estonii :lol::lol: Felicita z Cerekvicke Strane - res. CACIB FIU :crazyeye: FIU :crazyeye: FIU :crazyeye: - MOJE GRATULACJE :multi: :multi: :multi: A czy jak się ładnie uśmiechnę to ktoś napisze mi staweczkę Akit amerykańskich - kilka na pewno było. Plisssssssssssssss - z góry dziękuję. Pzdr Quote
dorotal Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Psy mlodziez INULINE SE PA MIG SNOWSTORY'S TOUCH OF EVIL posrednia MIDIAN'S IMPRESSIVE BEAR otwarta KITSUNE GOLDFINGER champion AKIRA Suki szczeniat LEOPARTA EMMERDALE mlodziez INULINE EVIGHET SNOWSTORY'S BORN TO BE WILD Quote
simbik Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Wielkie gratulacje dorotal :klacz: :klacz: :klacz: i poprosiłabym o stawkę dogów niemieckich (czarnych i arlekinów). Quote
Martyna Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 gratulacje !!!!!!!!! :multi: a moge sie usmiechnac o flat coated retrevery?? :evil_lol: Quote
quadrupedium Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 gratulacje. Poprosze o stawke terierow szkockich Quote
NigdyNigdy Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dorotal napisał(a):Ja wrocilam z Tallinna z sukcesami Na klubie: Brylant Rubinowy Skarb - JCAC :lol::lol: Vidor King de la Bacska - CAC, NPwR :lol::lol:, Champion Estonii Na miedzynarodowce Vidor King de la Bacska - CACIB, BOB, Zw. Estonii, kwalifikacja na Crufts (z CAC zrezygnowalam :evil_lol:) :lol::lol::lol::lol: Bursztyn Rubinowy Skarb - JCAC, Mł. Zw. Estonii, kwalifikacja na Crufts, Mł. Champion Estonii :lol::lol: Bloom Rubinowy Skarb - JCAC, Mł. Zw. Estonii, kwalifikacja na Crufts, Mł. Champion Estonii :lol::lol: Felicita z Cerekvicke Strane - res. CACIB A czy..... Hmmm..... :hmmmm: Sukcesy są mi dziwnie znajome, miasto Białystok również.... Ino ten buldożek w awatarku jakoś nie pasi.... dorotal, a czy to czasami nie z Tobą rozmawiałam po koniec wystawy w niedzielę (dwa rude Husky w granatowej fruwającej altance)? :rolleyes: maga18 napisał(a):ja grzywacze poprosze :) Było ich 51 :hmmmm: Muszą być wszyskie? Może co drugiego wrzucę? :evil_lol: simbik napisał(a):poprosiłabym o stawkę dogów niemieckich (czarnych i arlekinów). PSY Kl. Młodzieży BANDA MI'HAVANA BARK THE MOON MI'HAVANA BATTER THANK YOU PSY, Kl. Otwarta NICOLAS COPERICUS VON DER SCHLEHHECKE PSY, Kl. Championów BASKERC SHERLOCK JATTILAISEN FILIPENDULUS OZAENAS LOVEJOY SORBUS INTERMEDIA DOLLAR SUKI, Kl. Pośrednia GENEDDA ZYMPATIC ALIEN HERA HOPPINGHAM'S RHYTHM'N RHYME SUKI, Kl. Otwarta RIVERCREST JANE GREY SARGOS VERSIA SUKI, Kl. Championów JAMIE-LEE VOM BLAUEN SEE JATTILAISEN GERBERA OZAENAS LIQUID GOLD SELENA Martyna napisał(a):a moge sie usmiechnac o flat coated retrevery?? :evil_lol: Było ich 28.... Jakaś konkretna klasa? :razz: quadrupedium napisał(a):Poprosze o stawke terierow szkockich 24 sztuki.... :mdleje: Jakaś klasa, czy wszystkie? Quote
dorotal Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 NigdyNigdy napisał(a):A czy..... Hmmm..... :hmmmm: Sukcesy są mi dziwnie znajome, miasto Białystok również.... Ino ten buldożek w awatarku jakoś nie pasi.... dorotal, a czy to czasami nie z Tobą rozmawiałam po koniec wystawy w niedzielę (dwa rude Husky w granatowej fruwającej altance)? :rolleyes: Tak, to ze mną rozmawiałaś. Ten buldożek w awatarku to mój Leos. On już jest Championem Estonii więc miał mały urlop od wystaw :evil_lol:. Wystawy estonskie maja to do rzeczy ze wystarczy kazda do championatu, a na najwieksza bierze sie najlepsze psy Quote
dorotal Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 flaty, grzywki i terriery szkockie zrobie fotki z katalogu i wysle na maile. Tylko je podajcie :evil_lol: Quote
PSYLLA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 A czy o stawkę posokowców bawarskich mogłabym prosić (Bayerischer Gebirgsschweisshund FCI 217) - o ile wogóle jakieś były zgłoszone. Quote
dorotal Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 grzywki i flaty poszly na maile Posokowce Pies uzytkowa RASMUS Z KLANU POSOKOWCOW- wyekportowany do Finlandii ;) suka otwarta TINTTARALLIN LULU Quote
dorotal Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Tu sa zwyciezcy ras http://www.kennelliit.ee/est/algoksake/rv_koertenaitus_voitja_2007.doc Quote
PSYLLA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dorotal napisał(a):grzywki i flaty poszly na maile Posokowce Pies uzytkowa RASMUS Z KLANU POSOKOWCOW- wyekportowany do Finlandii ;) suka otwarta TINTTARALLIN LULU dorotal, dziękuje bardzo :) Quote
NigdyNigdy Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dorotal napisał(a):Tak, to ze mną rozmawiałaś. :mdleje: Ale ze mnie pierdoła.... :watpliwy: No, nic- miło Cię było poznać, w każdym razie :lol: Quote
Martyna Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dorotal napisał(a):grzywki i flaty poszly na maile Posokowce Pies uzytkowa RASMUS Z KLANU POSOKOWCOW- wyekportowany do Finlandii ;) suka otwarta TINTTARALLIN LULU Wielgachne dzieki!!!! Quote
piotrjan Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 NigdyNigdy napisał(a)::mdleje: Ale ze mnie pierdoła.... :watpliwy: No coś Ty , nie zauważyłem ..... Chociaż ? Mieć BOB , CACIB , CAC i się nie pochwalić ..... a Bursztynek to na klubówce w weteranach też poszalał . Quote
Recommended Posts