Meissa Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Przedstawiam moją goldenkę Megi. Więc zaczniemy od początku. Niecałe 4 tygodnie temu w sobotę rano mąż ( mi stan zdrowia nie pozwolił ) pojechał do stolicy wybrać 9tygodniową suczkę. Z 12stu szczeniąt zostały trzy Megi, jej siostra i braciszek... Mąż stwierdził, że są identyczne więc ze zdjęć wybierałam sunię dla siebie. Megi z siostrą ( Megi w lewej ręce męża ): Potem po długiej podróży Megi dotarła do domu gdzie z niecierpliwością na Nią czekałam, zjadła kolację i poszła spać, w nocy dopiero obwąchiwała kąty. Pierwsze chwile w domu: Kolejne dni w nowym domku: Przedstawiam moją goldenkę Megi. Więc zaczniemy od początku. W sobotę rano mąż ( mi stan zdrowia nie pozwolił ) pojechał do stolicy wybrać 9tygodniową suczkę. Z 12stu szczeniąt zostały trzy Megi, jej siostra i braciszek... Mąż stwierdził, że są identyczne więc ze zdjęć wybierałam sunię dla siebie. Megi z siostrą ( Megi w lewej ręce męża ): Potem po długiej podróży Megi dotarła do domu gdzie z niecierpliwością na Nią czekałam, zjadła kolację i poszła spać, w nocy dopiero obwąchiwała kąty. Pierwsze chwile w domu: Kolejne dni w nowym domu: Moja trójka Muszkieterów ;): Chcę do łóżka: Quote
Recommended Posts