sacred PIRANHA Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Rinuś']A ja myślę, że nasze pisanie i wypociny nic tutaj już nie pomogą... Więc chyba nie warto się wysilać ,bo Gosia i tak nie zrozumie swojego błędu.:shake: amen...........
wiq Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 podczytuje ten wątek od pewnego czasu, chociaż stwierdziłam, że nie będę krytykować, bo w pewnym sensie sama swoje psy podrzuciłam siostrze i matce.. ale to, co tu teraz czytam to jakiś czeski film jest.. brak słów po prostu.. i gdzie teraz wszyscy dzielni obrońcy Gonitwy?..:roll: oj dogomanio, schodzisz na psy.. niestety w tym złym znaczeniu..
Tengusia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 sledze ten watek juz dluzszy czas i .... ... proponuje zamknac watek bo cala ta sytuacja nie prowadzi do niczego konstruktywnego ... a sily, energie i czas poswiecic na pomoc tym ktorym mozna jeszcze pomoc ;)
Vectra Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 tak wątek zamykam , dajmy mu odetchnąć .... dla Orienta to zróbmy ....
Recommended Posts