Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Rybc!a napisał(a):Poprawiam się- zaglądać będę częściej, obiecuję! Ja dodałam wczoraj 30 nowych zdjęć z naszym koleżką Flikiem-goldenem. Zajrzyjcie ! Zajrzałam :diabloti: :diabloti: :diabloti:
BlackSheWolf Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 hej :) hihi ale Orient fajnie wyglada z ta suczka :D ona taka mala on taki duzy :D niestety u mnie jest na odwrot :P Kleksiu jest mniejszy od wiekszosci suczek ;p hihi :) pozdrawiamy
Blow Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 hehe:)on tylko taki niepozorny;)ale za to napewno jurrrrrrny,że ho!ho!:loveu:
Gonitwa Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Już nie jurny... Przed chwilą na spacerze spotkaliśmy Dalmatynkę Kropkę i Collie Sarę iii.... Orient przywitał się jak na psa przystało bez jakichkolwiek prób gwałtu! Po przywitaniu poszedł podlewać wszystkie okoliczne drzewka! Kastracja mu rozum przywróciła! Ależ jestem z niego dumna..!
Blow Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 w sumie to mówiłam do Butterfly;) no ale cieszę się,że Orienciszowi wrócił rozum:loveu:
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Przyleźliśmy z rewizytą:razz: Śliczny piesek:loveu::loveu::p
Kincia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 No rozmiarem bardzo do siebie pasuja :D:D U ans fotki fotki fotki fotki fotki boskiego Stefana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dada Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A koleżanka przy nim jak pchełka :evil_lol: Jak z tego miały szczeniaki 'wyjść'? ;) Myślę, że skoro sobie go wybrała i zawsze przychodzi, to brak jajeczek orienta nie będzie miał znaczenia Aż usłyszałam to chrapanie ;), moja Sara czasami potrafi podczas snu wydobywać różne dźwięki :p
ketrab Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 http://foto.onet.pl/ftyk2,gdgms4gm04d4,9uydy Będę bardzo wdzięczny jeżeli ktoś mi podpowie co zrobić aby zdjęcia wyświetlały się na forum, z góry dzięki. pozdrawiam
Gonitwa Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 diabelkowa jest kilka wcześniej w galerii... Ale ogólnie oprócz tego,że puste nic się nie zmieniły:)
Rybc!a Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 A Orient był dzisiaj u mnie w gościnach ;) Pozatym zabrałam Gonitwę na spotkanie z nową rodziną dwóch amstaffek z elbląskiego schroniska, rezultaty /więcej fotek/ możecie zobaczyć na ogólnym elbląskim, schroniskowym wątku. A tu takie nasze pamiątkowe foto: To ja razem z suczkami- Azumi i Shinobi /czyt.Szinobi/ A to psy z naszą Gonitwą:
Rybc!a Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 No i co, takie śliczne zdjęcia, a odpowiedzi , komentarzy i wizyt brak?
Rybc!a Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Wybrałyśmy się dzisiaj z Gonitwą do lasu, psy się wyszalały, wybawiły, każdy jest zadowolony! Uszy-radary. Więcej w mojej galerii- zapraszam
Gonitwa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Proszę- chcieliście zdjęcia- macie:evil_lol:! Ciocia Rybc!a:diabloti: o to zadbała;):diabloti:
Kincia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Gonitwa napisał(a):Proszę- chcieliście zdjęcia- macie:evil_lol:! Ciocia Rybc!a:diabloti: o to zadbała;):diabloti: Fotki super:loveu::loveu::loveu:Ale ty tez byc mogla o to zadbac :evil_lol:
madzia828 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 no właśnie leniuszku:eviltong::eviltong: fotki dawać fajnie macie na spacerkach ;)
Gonitwa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Jedziemy na wioskę i jak nie zapomnę aparatu i ładowarki to będą! OBIECUJĘ!
Gonitwa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Fotki z telefonu:diabloti:- jakość do kitu, ale zawsze...:cool3: Oczywiście standardowo imageshack.us nawala......
Gonitwa Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 :loveu::loveu:Moja ulubienica- TARA:loveu::loveu: Do niedzieli/poniedziałku!
Recommended Posts