Asia & Ginger Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 http://img90.imageshack.us/img90/3527/dsc00487te1.jpg Cudna trójeczka. :loveu: :loveu: :loveu:
Atkaaaa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 http://img90.imageshack.us/img90/3527/dsc00487te1.jpg Jak malutka urosła!! :D
Gonitwa Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Byłam na wsi, miałam laptopa ale tak słaby zasięg internetu, że nie mogłam otworzyć żadnej storny, a nawet gg nie zawsze mi działało:mad: Powiem tak- JADĘ ZA CHWILĘ ADOPTOWAĆ KOTA ZE SCHRONISKA:diabloti:, już mówię dlaczego. Jak pisałam, pojechaliśmy na wieś(Ja, Kurgan i trzy psy, kilkoro znajomych...). Wieczorem zrobiliśmy ognisko, a Orient postanowił pójść połazić po wsi samopas, a że robił to zawsze i zawsze wracał nie zabroniłam mu. Ale po mniej więcej dwóch godzinach zaczęłam się martwić, bo przecież jego tendencje do ucieczek stawały się co raz silniejsze i bałam się że nie wróci. Więc poszłam go poszukać. I tak sobie idę, idę i idę, aż nagle przebiega przede mną kot:cool3:. W sumie nie zwróciłam uwagi, posz łam dalej:roll:. Ale kot lazł za mną. Zatrezymałam się, a kot co? Wlazł mi po spodniach na ręce. Nie zastanawiałam się długo tylko migiem znalazłam się z kotem w domu. Dostał zaszczytne imię Leon. Przespał z nami całą noc, najadł się, wyciągnęłąm mu z koleżanką kilka kleszczy... A rano poszedł w długą.. Szkoda- nastawiliśmy się na kota psychicznie, a on nam taki numer wywinął. A że psy nie stawiały oporu za bardzo, zdecydowaliśmy się podjechać dziś do schroniska i wziąć z tamtąd jakiegoś biedaka:eviltong:. Leon był na pewno czyjś, był ogólnie zadbany, wykarmiony i bardzo łagodny i potulny... I bardzo piękny:loveu::loveu: Tak- oszalałam. Trzy psy i kot, ale cóż... Nie każdy musi być normalny:evil_lol:
Atkaaaa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 wow no to nieźle! :D Też mnie ostatnio na kota naszło... xD Edit: Gonitwa a może ta mała wpadnie Ci w oko? :D http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112520
Gonitwa Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Za późno.. wróciliśmy... IIII... Mamy dwie wspaniałe koteczki;) Moja cała czarna z brązowym połyskiem, Robertowa czarna z białymi znaczeniami... Młodziutkie,maleńkie cudowne... Ja już mam sushi z ręki zrobione bo trzeba je było wykąpać, bo zanim ze schronu wróciliśmy to skoopkały się w plecaku i całe się umazały;) Obie to dziewczynki, zdjęcia w najbliższym czasie:):):)
Atkaaaa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 hahaha przecież miał być jedna! xD Kurcze strasznie szkoda... yhh nie znasz kogos kto też by chciał koteczka- lubiącego pieski i wszelkie stworzenia :D ?
Vitka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Gonitwa zwariowałaś! :evil_lol: Chcę je koniecznie zobaczyć!!! Ja mam w domu dwa szatany! Kocura (Franka) i kotkę (Lonie) :lol: Jak pozwolisz to wstawię ich foteczki :cool3: Zaznaczę jeszcze, że też będą do oddania :)
Gonitwa Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Już, proszę:) Vitka, jasne, wrzucaj;) Ja i Leon
Vitka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Jakie cudowne!!!:loveu: A to moje łobuziaki: Lonia: Franek: A tutaj Franek pomaga mi rysować:loveu:
Atkaaaa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 No Gonitwa dobry wybór... a ta "moja" taka podobna! Vitka: Ona jest fantastyczna!:) http://images29.fotosik.pl/230/139e3c6d965245b1.jpg
Gonitwa Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Szczerze mówiąc to ja jeszcze nie bardzo znam instrukcję obsługi kota.. Wszystko przyjdzie z czasem, nigdy wcześniej nie miałam kota dłuej niż kilka godzin:) Fajne stworzonka.. Cudownie mruczą...:loveu:
Izabela124. Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Hej Haha Gonitwa oszalała, ale fajne sa te kotki
Alicja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gonitwa teraz ma naprawdę kota ;) heyka :multi:
clockwork Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 :mdleje: zwariowała do reszty :mdleje: ale supcio że 2 biedne kotecki maja domki :multi::multi::loveu:
Gonitwa Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Mam opcję wzięcia suczki na warunek hodowlany i teraz mam dylemat bo nie wiem czy się zgodzić... Goldenka z hodowli mojej wspaniałej znajomej:loveu:
Rinuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Elo :loveu: Jak się ma Oriencik ? zwiewał jeszcze? :cool3:
Vitka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ja jakbym miała 3 psy i 2 koty to chyba dałabym sobie spokój... Goldenki są takie piękne! :loveu:
Gonitwa Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Znaczy się Coffee prawdopodobnie jedzie na wieś do Nowakowa do moich znajomych, arzo by miała fajnie i byłaby bezpieczniejsza niż tutaj wśród dwóch dużych psów. I jeden kot- mała czarna- jechałaby z nią. Jeszcze się waham, ale wydaje mi się że to jest dobre wyjście, miałabym ją na stałe na oku, a ona ma dopiero 5 miesięcy i nie jest do nas za bardzo przyzwyczajona...
anetta Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 :mdleje: Ile tu nowych wiadomości :o Jedne przyjeżdzają inne wyjeżdżają. Nadążyć za Tobą... :lol::lol:
Recommended Posts