Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejo:)

Fotek nie będzie narazie, bo nie mam czym zrobić, a fotografowie strajkują...:diabloti:

A tak poza tym to mamy remont. Pojechaliśmy z Robem rozejrzeć się za panelami na podłogę i odkurzaczem a wróciliśmy do domu z.... nowym komputerem... Ale nie żałuję, panele kupi się z odpisu od podatku:evil_lol:

Coffee już mega dobrze, jeszcze goi jej się oko.

Viesław zeżarła mi kanapę...

A Orient jak to Orient- stoicki spokój, czasem zabawa i ogólnie traktowanie szczeniaków "z góry.."

Posted

[quote name='Wiedźma']No i w ogóle co się porobiło:

http://images29.fotosik.pl/221/a5bd7a7f16c5575b.jpg

poproszę taką kosteczkę z Ozzulkiem :p

[quote name='Gonitwa']Hejo:)

Fotek nie będzie narazie, bo nie mam czym zrobić, a fotografowie strajkują...:diabloti:

A tak poza tym to mamy remont. Pojechaliśmy z Robem rozejrzeć się za panelami na podłogę i odkurzaczem a wróciliśmy do domu z.... nowym komputerem... Ale nie żałuję, panele kupi się z odpisu od podatku:evil_lol:

A Orient jak to Orient- stoicki spokój, czasem zabawa i ogólnie traktowanie szczeniaków "z góry.."

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobry komp nie jest zły ;)...poza tym się go postawi i stoi i z panelami ile roboty :roll:

Witanko :multi::multi::multi:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Hejo:)

Fajnie tak pojechać kupić panele, a wrócić z kompem;)

Posted

Fotografowie strajkują :evil_lol::evil_lol: Musimy się umówić, bo jest ładna pogoda, ale nie tak późno :eviltong: Trzeba gdzieś w południe albo po-będzie ładne światło :eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):
kuku.... :roll::roll::evil_lol:

Na muniu:cool3:

Hejo:multi:

infers1995 napisał(a):
Fajnie tak pojechać kupić panele, a wrócić z kompem;)

Nom strasznie, chociaż trochę żałuję teraz:cool1:

Izabela124. napisał(a):
Witaneczko :) :)

Hejo:multi:

Vitka napisał(a):
Fotografowie strajkują :evil_lol::evil_lol: Musimy się umówić, bo jest ładna pogoda, ale nie tak późno :eviltong: Trzeba gdzieś w południe albo po-będzie ładne światło :eviltong:

No wiem, że musimy, tylko ja nigdy nie wiem o której wychodzę, zależy kiey mi się zachce... Ale umówimy się, umówimy:evil_lol:

Fenris napisał(a):
I ja też się witam :p
Superaśna ferajna :p

Hejo:multi: Dzięki:eviltong:

Posted

[quote name='emdziolek']No ze niby Wy:evil_lol:

A ja se zwiałam z WFu:oops:

Jak mogłaś uciec z włefu?:diabloti: Jak? A mamusia wie? :evil_lol:

Posted

[quote name='Gonitwa']Jak mogłaś uciec z włefu?:diabloti: Jak? A mamusia wie? :evil_lol:
Normalnie sobie poszłam:evil_lol:Bo my zeby isc na chale musimy przez podwróko przechodzic to ja zabłądziłam i se poszłam inna drogą:diabloti:

ciiiii mamusia nie moze sie dowiedzieć:diabloti:

Posted

[quote name='emdziolek']Normalnie sobie poszłam:evil_lol:Bo my zeby isc na chale musimy przez podwróko przechodzic to ja zabłądziłam i se poszłam inna drogą:diabloti:

ciiiii mamusia nie moze sie dowiedzieć:diabloti:

Nie ładnie wagary:diabloti::diabloti::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...