Gonitwa Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Hejo:) Fotek nie będzie narazie, bo nie mam czym zrobić, a fotografowie strajkują...:diabloti: A tak poza tym to mamy remont. Pojechaliśmy z Robem rozejrzeć się za panelami na podłogę i odkurzaczem a wróciliśmy do domu z.... nowym komputerem... Ale nie żałuję, panele kupi się z odpisu od podatku:evil_lol: Coffee już mega dobrze, jeszcze goi jej się oko. Viesław zeżarła mi kanapę... A Orient jak to Orient- stoicki spokój, czasem zabawa i ogólnie traktowanie szczeniaków "z góry.."
wisela1 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Okropnie kochliwa ja sie na starosc zrobiłam..... Wpadłam jak sliwka w kompot. Zakochałam sie na zabój w Twoim stadku....
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Wiedźma']No i w ogóle co się porobiło: http://images29.fotosik.pl/221/a5bd7a7f16c5575b.jpg poproszę taką kosteczkę z Ozzulkiem :p [quote name='Gonitwa']Hejo:) Fotek nie będzie narazie, bo nie mam czym zrobić, a fotografowie strajkują...:diabloti: A tak poza tym to mamy remont. Pojechaliśmy z Robem rozejrzeć się za panelami na podłogę i odkurzaczem a wróciliśmy do domu z.... nowym komputerem... Ale nie żałuję, panele kupi się z odpisu od podatku:evil_lol: Coffee już mega dobrze, jeszcze goi jej się oko. Viesław zeżarła mi kanapę... A Orient jak to Orient- stoicki spokój, czasem zabawa i ogólnie traktowanie szczeniaków "z góry.." :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobry komp nie jest zły ;)...poza tym się go postawi i stoi i z panelami ile roboty :roll: Witanko :multi::multi::multi:
infers Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Gonitwa napisał(a):Hejo:) Fotek nie będzie narazie, bo nie mam czym zrobić, a fotografowie strajkują...:diabloti: A tak poza tym to mamy remont. Pojechaliśmy z Robem rozejrzeć się za panelami na podłogę i odkurzaczem a wróciliśmy do domu z.... nowym komputerem... Ale nie żałuję, panele kupi się z odpisu od podatku:evil_lol: Coffee już mega dobrze, jeszcze goi jej się oko. Viesław zeżarła mi kanapę... A Orient jak to Orient- stoicki spokój, czasem zabawa i ogólnie traktowanie szczeniaków "z góry.." Fajnie tak pojechać kupić panele, a wrócić z kompem;)
Vitka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Fotografowie strajkują :evil_lol::evil_lol: Musimy się umówić, bo jest ładna pogoda, ale nie tak późno :eviltong: Trzeba gdzieś w południe albo po-będzie ładne światło :eviltong:
Gonitwa Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 clockwork napisał(a):kuku.... :roll::roll::evil_lol: Na muniu:cool3: Hejo:multi: infers1995 napisał(a):Fajnie tak pojechać kupić panele, a wrócić z kompem;) Nom strasznie, chociaż trochę żałuję teraz:cool1: Izabela124. napisał(a):Witaneczko :) :) Hejo:multi: Vitka napisał(a):Fotografowie strajkują :evil_lol::evil_lol: Musimy się umówić, bo jest ładna pogoda, ale nie tak późno :eviltong: Trzeba gdzieś w południe albo po-będzie ładne światło :eviltong: No wiem, że musimy, tylko ja nigdy nie wiem o której wychodzę, zależy kiey mi się zachce... Ale umówimy się, umówimy:evil_lol: Fenris napisał(a):I ja też się witam :p Superaśna ferajna :p Hejo:multi: Dzięki:eviltong:
Gonitwa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='emdziolek']Ave satany!:diabloti: Że niby my...?:razz: Hejo:multi:
emdziolek Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Gonitwa']Że niby my...?:razz: Hejo:multi: No ze niby Wy:evil_lol: A ja se zwiałam z WFu:oops:
Gonitwa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='emdziolek']No ze niby Wy:evil_lol: A ja se zwiałam z WFu:oops: Jak mogłaś uciec z włefu?:diabloti: Jak? A mamusia wie? :evil_lol:
emdziolek Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Gonitwa']Jak mogłaś uciec z włefu?:diabloti: Jak? A mamusia wie? :evil_lol: Normalnie sobie poszłam:evil_lol:Bo my zeby isc na chale musimy przez podwróko przechodzic to ja zabłądziłam i se poszłam inna drogą:diabloti: ciiiii mamusia nie moze sie dowiedzieć:diabloti:
infers Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='emdziolek']Normalnie sobie poszłam:evil_lol:Bo my zeby isc na chale musimy przez podwróko przechodzic to ja zabłądziłam i se poszłam inna drogą:diabloti: ciiiii mamusia nie moze sie dowiedzieć:diabloti: Nie ładnie wagary:diabloti::diabloti::evil_lol:
Gonitwa Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 O i są zdjęcia :multi::multi::multi: Viesław... Orient... Coffee... Dla porównania- Coffee i poduszka "jasiek"...
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 :loveu::loveu::loveu:piękny widok :evil_lol: http://img126.imageshack.us/img126/483/dsc00457ya6.jpg
Recommended Posts