Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orient sika dalej jak suczka?
Yoghi na razie tez jak suczka :) nawet nic nie mialabym przeciwko jakby tak mu zostalo :D

czekamy na nowe fotki.. :)

Posted

witam witam :D a ja chce jeszcze fotek i jeszcze :D on jest taki pieeekny :D a nie oddasz mi czasem Orienta ?? :D hihi ;p Kleksiu mial by wiekszego kolege :D no co tam porabiacie ?

Posted

hihi:loveu:mój Fadzoil tysz do niedawna jeszcze po babsku sikał ale niestety już mu przeszło:cry:moim zdaniem to jest urocze i też nie miałabym nic przeciwko,żeby mój Qndzio tak lał;)czasem mu się ewentualnie zdarzy jak się spiepszy bo wtedy jest zbyt skupiony na czym innym i nie ma czasu na takie detale jak podnoszenie łapska;)focisze su[er:loveu:wzięłabyś go częściej na jakiś spacerek z aparaciszem bo tak to większość zdjęć widzę tylko z domku:(a i Oriencik by zrzucił parę kilo;):loveu:

Posted

teqquila a nie ma co czytać:razz:

butterfly15 możemy się potargować- tyle,że Orient nie znosi konkurencji:diabloti:

Blow za leniwa jestem i mi się aparatu nosić nie chce, ale dla Ciebie wszystko:diabloti:

Pinczerek-Jacky Jutrooo.... Nie chce mi się dzisiaj....:roll:

Posted

ulala:cool3:
Vectra zawsze buszuje po nocach:diabloti:
a to my się zgubiliśmy??:cool3:

Gonitwa:a ja jeszcze nie śpię bo się zdeko zasiedziałam:diabloti:czytam o haszczakach do adopcji i ryczećmi się chce nad ludzką głupotą:shake:
nie chce mi się zchodzić z Dogo ale tu itak nikogo nie ma:diabloti::cool3::wallbash:

Posted

Nie mam nic nowego a nie wiem które już wrzucałam... Chyba że mogą się ewentualnie powtarzać...

EDIT
Mam nowe o których zupełnie zapomniałam! Tylko 3 niestety...

Ta mała sunia biegająca z Orientem mieszka dwie ulice dalej i przybiega do nas 2 razy w roku- zawsze gdy ma cieczkę... Piesy się wtedy bawią na całego, po czym gdy się zmęczy wraca do domu- najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że sunia z cieczką przychodzi tylko do Orienta a potem wraca do domu.. ( z tego co wiem nigdy szczeniąt nie miała..). Teraz się biedna zdziwi jak się okaże że Orient nie jest "sprawny..."

Posted

[quote name='Blow']ulala:cool3:
Vectra zawsze buszuje po nocach:diabloti:

tak , bo ja lubie noc , jest cisza i spokój i nic mi nie umknie :diabloti:

[quote name='Gonitwa']Tak jest Pani Mod!
:buzi: :loveu: :loveu: :loveu:

A co do suczki i cieczki , to mój Kano miał koleżankę astke , bawili się ze sobą czy to cieczka czy też nie i nigdy sexu nie było :cool3:
Widać prawdziwa przyjaźń :cool3: :diabloti:

Posted

Poprawiam się- zaglądać będę częściej, obiecuję!
Ja dodałam wczoraj 30 nowych zdjęć z naszym koleżką Flikiem-goldenem.
Zajrzyjcie !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...