Gonitwa Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 I na koniec ja- WAMPIRZYCA ŚWIEŻO PO POLOWANIU:diabloti::diabloti::diabloti: EDIT Skasowałam póki za dużo osób tego nie widziało;)
Kincia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Hej :) Oriencik jest śliczny :loveu: :loveu: Bede wpadac :D
cuciola Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Orient sika dalej jak suczka? Yoghi na razie tez jak suczka :) nawet nic nie mialabym przeciwko jakby tak mu zostalo :D czekamy na nowe fotki.. :)
Gonitwa Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Nie, czasami mu się zdarza jak chce mocno siusiu albo jest zbyt leniwy na podnoszenie łapy;)
teqquila Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Witanko :) wlasnie wszystko przeczytalam :evil_lol::evil_lol:
BlackSheWolf Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 witam witam :D a ja chce jeszcze fotek i jeszcze :D on jest taki pieeekny :D a nie oddasz mi czasem Orienta ?? :D hihi ;p Kleksiu mial by wiekszego kolege :D no co tam porabiacie ?
Blow Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 hihi:loveu:mój Fadzoil tysz do niedawna jeszcze po babsku sikał ale niestety już mu przeszło:cry:moim zdaniem to jest urocze i też nie miałabym nic przeciwko,żeby mój Qndzio tak lał;)czasem mu się ewentualnie zdarzy jak się spiepszy bo wtedy jest zbyt skupiony na czym innym i nie ma czasu na takie detale jak podnoszenie łapska;)focisze su[er:loveu:wzięłabyś go częściej na jakiś spacerek z aparaciszem bo tak to większość zdjęć widzę tylko z domku:(a i Oriencik by zrzucił parę kilo;):loveu:
Gonitwa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 teqquila a nie ma co czytać:razz: butterfly15 możemy się potargować- tyle,że Orient nie znosi konkurencji:diabloti: Blow za leniwa jestem i mi się aparatu nosić nie chce, ale dla Ciebie wszystko:diabloti: Pinczerek-Jacky Jutrooo.... Nie chce mi się dzisiaj....:roll:
Blow Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 czekam niecierpliwie:diabloti: to urocze,że tak się poświęcisz:loveu:
Gonitwa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Blow nie powinnaś już spać? Późna godzina... Mnie to się właściwie nie opłaca- i tak o szóstej pobudka;)
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dzień dobry , udało mi się was znaleźć ..... Ilość fotek na post = 5 sztuk max :mad:
Blow Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ulala:cool3: Vectra zawsze buszuje po nocach:diabloti: a to my się zgubiliśmy??:cool3: Gonitwa:a ja jeszcze nie śpię bo się zdeko zasiedziałam:diabloti:czytam o haszczakach do adopcji i ryczećmi się chce nad ludzką głupotą:shake: nie chce mi się zchodzić z Dogo ale tu itak nikogo nie ma:diabloti::cool3::wallbash:
Kincia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Gonitwa napisał(a):taaak? to dziwne bo ja też... No dajesz foteczki dajesz :D
Gonitwa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Nie mam nic nowego a nie wiem które już wrzucałam... Chyba że mogą się ewentualnie powtarzać... EDIT Mam nowe o których zupełnie zapomniałam! Tylko 3 niestety... Ta mała sunia biegająca z Orientem mieszka dwie ulice dalej i przybiega do nas 2 razy w roku- zawsze gdy ma cieczkę... Piesy się wtedy bawią na całego, po czym gdy się zmęczy wraca do domu- najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że sunia z cieczką przychodzi tylko do Orienta a potem wraca do domu.. ( z tego co wiem nigdy szczeniąt nie miała..). Teraz się biedna zdziwi jak się okaże że Orient nie jest "sprawny..."
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Blow']ulala:cool3: Vectra zawsze buszuje po nocach:diabloti: tak , bo ja lubie noc , jest cisza i spokój i nic mi nie umknie :diabloti: [quote name='Gonitwa']Tak jest Pani Mod! :buzi: :loveu: :loveu: :loveu: A co do suczki i cieczki , to mój Kano miał koleżankę astke , bawili się ze sobą czy to cieczka czy też nie i nigdy sexu nie było :cool3: Widać prawdziwa przyjaźń :cool3: :diabloti:
Gonitwa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Łorient już smacznie śpi.. :diabloti:A chrapiee... Jak stary trabant sprzed wojny...:evil_lol::evil_lol:
Rybc!a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Poprawiam się- zaglądać będę częściej, obiecuję! Ja dodałam wczoraj 30 nowych zdjęć z naszym koleżką Flikiem-goldenem. Zajrzyjcie !
Recommended Posts