Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
jaki fajowy usmiechniety Orient:)
buziaki dla coffusiowej:):):)

Buziaki przekazane;)

gops napisał(a):
coffe jest piekna :loveu: na bardzo fajne umaszczenie ;) oczywiscie orient i veslawa tez piekne/i :evil_lol: :loveu:

Jeśli Twoje psiaki nie zjedzą mojej Kofciatej na śniadanie to możemy się kiedyś wybrać razem na spacera:cool3:

Posted

alez oczywiscie :) moj baster napewno krzywdy nie zrobi tylko bedzie uciekal i mruczal jak bedzie natarczywa gorzej z kella bo ona ma glupie zabawy ..tzn dla niej jest fajnie jak przygniecie innego psa albo beda sie gonic ;) z orientem pewnie by sie pobawila przynajmniej by szans nie miala go przygniesc :diabloti: :evil_lol: no kiedys bedzie trzeba sie spotkac :razz: ale to juz po roku szkolnym bo mam nawal nauki jak narazie :roll: akurat moze kella znormalnieje i naucze ja zachowania do psow ;)

Posted

Jeśli już to tylko z Kofi i Wieśkiem bo Orient Twoje psiaki na pasztet by przerobił bo to ZUY pies jest:loveu:Taki... psi rzeźnik:diabloti:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Jeśli już to tylko z Kofi i Wieśkiem bo Orient Twoje psiaki na pasztet by przerobił bo to ZUY pies jest:loveu:Taki... psi rzeźnik:diabloti:

uuuuu zuy labek :diabloti: dobra damy rade moze twoja coffe zmeczy kelle narazie sie zadnemu psiakowi nie udalo ;) ile wazy orient? :diabloti: (z ciekawosci pytam )

Posted

Gonitwa napisał(a):
ok 42 kg:) Przynajmniej z 5 za dużo....

A Coffee to jakoś ze 2 kg mniej więcej;)

o kurcze ona taka mala??
orient to spory jest jak na faceta przystalo ale piekny ;):diabloti:
moaj kella ma 24 kg :roll:

Posted

no to na to wychodzi ze coffe bedzie malym psiakiem ;) a jak sie patrzy na nia i wieslawe to wygladaja na ta sama wielkosc i mozna by pomyslec ze kiedys beda podobnego wzrostu :diabloti: ale wieslawa napewno wazy wiecej niz 2 kg :evil_lol:

Posted

czy to są foteczki powypadkowe?? :roll::roll:

jak Tak to ładniusio już Koficzka wygląda... jak nie to też jest piekna :evil_lol::evil_lol:

zadziera noge przy sikaniu- nie kłam :diabloti:

dalej nie wiem co z terminem :roll: już klikam Pawciowi niech ustala :razz::razz:

Posted

ja swego czasu chodzilam z szescioma:):):)
ale pol godziny sie szykowalam do wyjscia, zeby niczego nie zapomniec (2 linki, rozciagana smycz,kliker,gwizdek ultra,pare pilek,frisbee,worek smakolykow i ciuchy ktore mzna potem spokojnie wyrzucic:) to byly fajne czasy)
dawaj fotki coffisiowej:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...