Rybka_39 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Gonitwa napisał(a):Mało tego, będę ją ROZMNAŻAĆ:diabloti: Co cieczkę, od pierwszej począwszy:evil_lol: Ładna jest, dzięki niej trochę kaski wpadnie bo w portfelu pusto...:cool1: Zaraz jej budę pod blokiem sklepię, metrowy łańcuch i będę czekać na tę cieczkę. Dam jeść raz na tydzień... Chcesz szczeniaka?:cool3: Dawaj!:diabloti: Ale musi być taki masywny, wiesz z jajami, bo do walk się przyda:diabloti: Wogole to witam moje ZuE dziewczynki..i chłopaczków:loveu::evil_lol:... klikeRRRowa RRybka:diabloti:
Gonitwa Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:inwigilacja zza garów ;) cze ;) a te pruchno w różu ...Klockowa to co tu po nocach się szweda Hejo:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rybka_39 napisał(a):Dawaj!:diabloti: Ale musi być taki masywny, wiesz z jajami, bo do walk się przyda:diabloti: Wogole to witam moje ZuE dziewczynki..i chłopaczków:loveu::evil_lol:... klikeRRRowa RRybka:diabloti: Oczywiście, do walk od małego chowane bendom....:diabloti: Hejo:p
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Witanko Ja tu pierwszy raz ale bede zagladac :) Pozdrawiam i zapraszam do naszej galerii
Gonitwa Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Ja tu pierwszy raz ale bede zagladac :) Pozdrawiam i zapraszam do naszej galerii Zapraszam;)
Kurgan Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 clockwork napisał(a): eeeeRRRRRR nie podgladaj ino dawa na bajere... Jestem jestem :D
Gonitwa Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Kurgan napisał(a):Jestem jestem :D :loveu::loveu::loveu: Izabela124. napisał(a):Witanko Kiedy beda jakies fotki? Hmmm... Coś wymyślę:p
Gonitwa Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Na Kurgana czekam- jak się doczekam to i fotki być powinny;)
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Gonitwa napisał(a):Na Kurgana czekam- jak się doczekam to i fotki być powinny;) :razz::razz:z kurwikami w oczach ;) dobra to lece ze psem na siq i wracam :evil_lol:
gops Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 witanko :multi: dopiero spojzalam ze macie galeryje :oops: oriencik piekniasty :loveu:
Gonitwa Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Ano mamy;) Dziękowa, dziękować;) Mało zdjęć coś ostatnio:(
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Gonitwa napisał(a):Ano mamy;) Dziękowa, dziękować;) Mało zdjęć coś ostatnio:( poczekaj podjadę Ci zrobić ;)
Gonitwa Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Alicja napisał(a): poczekaj podjadę Ci zrobić ;) Ależ zapraszam serdecznie:)
Gonitwa Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Obiecuję fotki wieczorem- te z kurwikami może też:diabloti: A teraz jestem mega zestresowana, zaraz matura z angielskiego ustna... A tak poza tym to szczeniaki od rana dokazują, gryzą się, bawią, szczekają, piszczą- głowa mi pęka... Orient się chwilami z nimi bawi, ale głównie ucieka- już ma chłopaczek dość, dobrze, może schudnie troszkę...:evil_lol: A tak poza tym to sprzątam siuśki przynajmniej co pół godziny- raz jedna:mad: raz druga:mad:- bo nienadążam na dwór wychodzić:cool1:. I doszłam do wniosku, ze Orient jaki jest, taki jest- ale przy sukach to złoty pies po prostu:p
Vitka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 I doszłam do wniosku, ze Orient jaki jest, taki jest- ale przy sukach to złoty pies po prostu No nie da się ukryć, że jest złoty :evil_lol::evil_lol:
Gonitwa Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Kurgan napisał(a):O Viesław :) i to nie jeden :loveu::loveu: Vitka napisał(a):Viesław :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne:loveu: Dziękować, dziękować... Vectra napisał(a):No to masz wesoło z taką młodziutką gromadką :diabloti: Przestań, spać nie mogę bo się bawią, uczyć się nie mogę, bo się bawią. Piszczą, po meblach skaczą, warczą, szczekają, sikają i o żarcie proszą na zmianę... Ale może Orienta mi odchudzą...:diabloti: A na dworze udają że się nie znają...:cool1:
Recommended Posts