Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orienta nie ma ciągle...

Ale...

Jest Coffee....

Lecz niestety nie mam kabla do telefonu(nie mogę znaleźć) więc nie mogę jej Wam pokazać...

Posted

[quote name='Gonitwa']Orienta nie ma ciągle...

:-( :-( :-( ........zawsze jest nadzieja

Ale...

Jest Coffee....

Lecz niestety nie mam kabla do telefonu(nie mogę znaleźć) więc nie mogę jej Wam pokazać...

:mdleje: Goni ....kto to Coffee..:razz::razz:

Posted

Coffee to suczka-mieszaniec. Ma mniej więcej 9 i pół tygodnia... Pochodzi z jakiejś meliny-w sumie szczeniąt było 8-co się stało z pozostałymi nie wiem...

Charakterna dziewczyna, zupełnie inna niż Orient:(

Jak urośnie będzie trochę większa niż jamnik-czyli maleńka... Prawie cała biała-ma ciemne uszy,podbite na czarno oczki i czarny nos. Zakręcony ogon i puszystą sierść.Dużo szczeka- baaaardzo dużo...

Ciągle mam nadzieję, że Orient wróci ale musiałam zapełnić tę pustkę w mym sercu...

Posted

Orient musi sie znalezc napewn osei znajdzie werze w to !!!
i fajnie ze coffee jest z toba z twojego opisu napewno jest liczna :loveu: :D:D

Posted

Gonitwa, fajnie, że wzięłaś kundelka i to pochodzącego z meliny.
Wyobraziłam sobie malutką Coffee z podbitymi oczami, zakręconym ogonem, szczekającą cienkim głosikiem... Na dodatek wredną i gryzącą.
Świetny wybór! :evil_lol:

Posted

Gonitwa napisał(a):

Ciągle mam nadzieję, że Orient wróci ale musiałam zapełnić tę pustkę w mym sercu...

Sam nie wróci, Gosia.
Nie widziałam ani jednego plakatu, choćby w twoich okolicach. Mówiłaś, że pozdejmowali. W zoologicznych, gdzie jest bardzo dużo psiarzy z całego Elbląga nie ma plakatów i nikt nie miał prawa by tam tego zdjąć..
Byłam w Czterech Łapach, na hali elzamowskiej, koło Nomi, w Zoo-Markecie.. Nigdzie nie było i nie ma. Szkoda, wielka szkoda.

A tak się zastanawiam..
Skąd w tej "melinie" był internet? No bo przecież Robert znalazł ogłoszenie o psach w internecie.. ? :roll:

Posted

Rybc!a napisał(a):
Sam nie wróci, Gosia.
Nie widziałam ani jednego plakatu, choćby w twoich okolicach. Mówiłaś, że pozdejmowali. W zoologicznych, gdzie jest bardzo dużo psiarzy z całego Elbląga nie ma plakatów i nikt nie miał prawa by tam tego zdjąć..
Byłam w Czterech Łapach, na hali elzamowskiej, koło Nomi, w Zoo-Markecie.. Nigdzie nie było i nie ma. Szkoda, wielka szkoda.

A tak się zastanawiam..
Skąd w tej "melinie" był internet? No bo przecież Robert znalazł ogłoszenie o psach w internecie.. ? :roll:

Hmmm... Ciekawe... :niedowia:

Posted

Tu nie chodzi o to, że ja chcę kogoś obrazić. Tylko szczerze martwię się o Orienta, bo go znałam i bardzo lubiłam.
Minęły prawie 2 miesiące. Wiem, że to długi okres czasu, ale może chociaż teraz porozwieszasz plakaty choćby w zoologicznych, w Kauflandzie i sklepach okolicznych?

Jak zaginęła Figa, którą Agata miała na DT, rozwiesiłam 400 plakatów, a Agata 100.
Niestety Figa nigdy się nie odnalazła :( Ale próbowaliśmy, robiliśmy wszystko co w naszej mocy, żeby tak nie było..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...