Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diabelkowa napisał(a):
swietne foty i fajna calusna kolezanka:cool3:

Nie są świetne... Świetne to są u Vectry- moje są beznadziejne..

A Koka jest fantastyczna:loveu:

Posted

[quote name='Gonitwa']Co z tego jak wszystkie takie beznadziejne...:cool1:
:shake::shake::shake:nie ma beznadziejnych fot .....wszystkie są pamiatką jakieś przemijającej chwili i to jest najważniejsze ...a od robienia świetnych zdjątek są spece :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mnie wystarczy to że widzę szczęśliwego psa :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:shake::shake::shake:nie ma beznadziejnych fot .....wszystkie są pamiatką jakieś przemijającej chwili i to jest najważniejsze ...a od robienia świetnych zdjątek są spece :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mnie wystarczy to że widzę szczęśliwego psa :loveu::loveu::loveu:
Dokładnie tak:loveu::loveu:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Ehh gdyby chociaż nie były takie rozmazane...

No nic, nie będę marudzić- lepsze takie niż żadne;)

Ja chcę lato! Zima fee....

No właśnie ja mam dosłownie kilka fotek bo na razie nie mam aparatu, aż mi żal. Twoje nie są wcale takie złe , oglądam z wielką przyjemnością.

Posted

[quote name='Pandisia']No właśnie ja mam dosłownie kilka fotek bo na razie nie mam aparatu, aż mi żal. Twoje nie są wcale takie złe , oglądam z wielką przyjemnością.

otóż to ...liczy się przyjemność oglądania:multi::multi::multi:
Pandisiu widzę że z Rybnika jesteś ;)

Witanko niedzielne :multi::multi::multi:Heyka :multi:

Posted

Hejo Wszystkim;)

Dziś bez zdjęć, jakoś nie miałam weny na pstrykanie i palce mi marzły...

Ziąb jak nie wiem co, ja nie wiem jak ja jutro po 6 rano do szkoły wyjdę... Ciemno, zimno, mokro blee...

Posted

A ja dzisiaj dostałam info, że na jednym z warszawskich osiedli od poniedziałku błąka się coś labko-doldenowego... Jutro mają sprawdzić czy ma tatuaż. No i pytanie: wyrzucony czy zagubiony? Skonczy się jak zwykle na tym, że pójdę działać i psiaka odławiać.... Sorrki za offik, ale dzisiaj nabrałam nadzieji, że może się komuś zagubił jak Orient i że ktoś na niego czeka.

Posted

Możliwe że się zgubił... Orient teraz wieje w każdej możliwej sytuacji, nawet na spacerach, czego nigdy nie robił wcześniej... Spodobała mu się wolność...

Posted

Nie wiem czy taki dobry,

Orient dziś wieje non stop:angryy:,cieszy się do każdego człowieka i leci z mordą się lizać czego ja nie znoszę:angryy:, wlazł jakiemuś dziecku do wózka na spacerze i nie mogłam go wyciągnąć, baba się na mnie darła a ja z psem walczyłam:angryy:, próbował zjeść 10miesięczną bokserkę:angryy: nażarł się g***** zrobionych przez osiedlowych pijaków:angryy: wali od niego że się zrzygać można.. :angryy: Zamorduję go kiedyś:angryy:

Ale i tak go kocham...:loveu:...:diabloti:

Posted

:mdleje: ale to........kochany psiak :evil_lol:

A tak serio to nie wesoło, babka na pewno sie wystraszyła...

Przec te szaleństwa Oriencik może straci na wadze :lol:

Posted

Ooooo fuj....
To na razie się nie całujcie może...

To coś labko-goldenkowego piękne jest, ale dzikie. Jedzenie ma, bo wszyscy donoszą, koce też, nawet DS chętny się znalazł, ale złapać się łobuza nie da. Intensywnie myślę nad przegłodzeniem i podaniem może jakiegoś środka (sedalin), ale poradzę się kilku wetów...

Orient, Ty Łobuzie!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...