Wilejkaros Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Takiego Pana Psa każdy by na herbatkę zaprosił!!!! Z właścicielką, oczywiście ;)
Gonitwa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Wilejkaros']Takiego Pana Psa każdy by na herbatkę zaprosił!!!! Z właścicielką, oczywiście ;) Miło słyszeć, dziękuję:p Starczy bo już mi się wstawiać nie chce:eviltong:
Rybc!a Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Kincia napisał(a):Fajny kolczyk :D Tylko ja bym wolala juz bardziej w pepku :diabloti: A ja w środę pępek przekułam :eviltong: Wszyscy mówili, że boleć nie będzie, a przy przekłuwaniu bolało i to nie troszeczkę ! Gocha- won do mojej galerii bo się obrażę ! :eviltong: Gdzie ty chodzisz na spacerki ? Mam ochotę na wspólny wypad do Bażantarnii, co ty na to ?
Gonitwa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Rybc!a napisał(a):A ja w środę pępek przekułam :eviltong: Wszyscy mówili, że boleć nie będzie, a przy przekłuwaniu bolało i to nie troszeczkę ! Gocha- won do mojej galerii bo się obrażę ! :eviltong: Gdzie ty chodzisz na spacerki ? Mam ochotę na wspólny wypad do Bażantarnii, co ty na to ? A chodzę gdzie mnie nogi poniosą.. O Bażantarni tez myślałam, bo mmi się nie chce samej iść... Idę do Ciebie;)
bonita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Heloł koffani milupsińscy :loveu: Byłam i widziałam fotki ćliczne :D, nadziwić się nie mogę że się Was nie bali i na herbatkę zaprosili :evil_lol:Pozdrowionka :)
Gonitwa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 bonita napisał(a):Heloł koffani milupsińscy :loveu: Byłam i widziałam fotki ćliczne :D, nadziwić się nie mogę że się Was nie bali i na herbatkę zaprosili :evil_lol:Pozdrowionka :) Witam Was u nas;) A nie bali się- opinie o labkach krążą ogromnie przesłodzone- stąd pewnie zainteresowanie...:roll:
Matusz Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ale fotasków, wszystkie śliczne Oriencik :loveu::loveu::loveu:
Gonitwa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Matusz']ale fotasków, wszystkie śliczne Oriencik :loveu::loveu::loveu: Dziękować, dziękować:p
anetta Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 I bach w aparat :evil_lol: http://img125.imageshack.us/img125/9615/kiiiijjj014oj5.jpg Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa dla niewiedzących Ło matko :lol: A ja za szysbko przeczytałam i wyszło mi dla niewidzących :lol: I tak się troche zdziwiłam no to przeczytałam raz jeszcze :lol::lol:
Rinuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 haha a potem Orient taka klucha :evil_lol: jak kanapki wszystkim zjada :evil_lol:
Gonitwa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='anetta']I bach w aparat :evil_lol: http://img125.imageshack.us/img125/9615/kiiiijjj014oj5.jpg Ło matko :lol: A ja za szysbko przeczytałam i wyszło mi dla niewidzących :lol: I tak się troche zdziwiłam no to przeczytałam raz jeszcze :lol::lol: Do okulisty:eviltong: Witam Cię!:multi: [quote name='Rinuś']haha a potem Orient taka klucha :evil_lol: jak kanapki wszystkim zjada :evil_lol: Mówiłam im- nie dawać, bo się nie odczepi! To położyły kanapki na takim maleńkim stoliku, a Orient poczęstował się sam. Ubaw mieli po pas, a ja mówiłam, że tak będzie:evil_lol:
diabelkowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 no Gonitwa widze jakis herbatkowy podryw:cool3:
Gonitwa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ale tam same baby były i czterech starych grubych facetów;)
Dada Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Witam i zycze miłej nocki Oriencikowi i jego pani :lol:
Alicja Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :multi::multi::multi:widzialam Oriencikowo-patyczkowo-butelkowe fotaski :loveu:
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 orient jest super...to labek jest....a ja mam pytanie...jak wedlug was beda wygladac mieszanki lebka z goldenem??
Asia & Ginger Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Właśnie przeczytałam historię o zaginięciu Orienta. :-o Super, że jednak się odnalazł. :multi: :multi: :multi: Dobrzy ludzie są jeszcze na tym świecie. :p http://img228.imageshack.us/img228/6394/kiiiijjj047hl8.jpg Super fotka. :loveu: :loveu: :loveu: Widzę, że Oriencikowi się trochę przytyło. ;) [quote name='Rybc!a']A ja w środę pępek przekułam :eviltong: Wszyscy mówili, że boleć nie będzie, a przy przekłuwaniu bolało i to nie troszeczkę ! Rybc!a, a gdzie przekłuwałaś pępek? :cool3: U kosmetyczki? Bo ja przekłuwałam w salonie tatuażu, gościu miał profesjonalny sprzęt i nawet nie poczułam kiedy już było po wszystkim. Myślałam, że się dopiero przymierza do przekłucia, a on mówi, że już. Nawet nic nie poczułam. :-o Za to bolało mnie przekłucie uszu pistoletem u kosmetyczki. :shake:
Gonitwa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:widzialam Oriencikowo-patyczkowo-butelkowe fotaski :loveu: Może zaraz jeszcze wstawię... [quote name='Asia & Ginger']Właśnie przeczytałam historię o zaginięciu Orienta. :-o Super, że jednak się odnalazł. :multi: :multi: :multi: Dobrzy ludzie są jeszcze na tym świecie. :p http://img228.imageshack.us/img228/6394/kiiiijjj047hl8.jpg Super fotka. :loveu: :loveu: :loveu: Widzę, że Oriencikowi się trochę przytyło. ;) Rybc!a, a gdzie przekłuwałaś pępek? :cool3: U kosmetyczki? Bo ja przekłuwałam w salonie tatuażu, gościu miał profesjonalny sprzęt i nawet nie poczułam kiedy już było po wszystkim. Myślałam, że się dopiero przymierza do przekłucia, a on mówi, że już. Nawet nic nie poczułam. :-o Za to bolało mnie przekłucie uszu pistoletem u kosmetyczki. :shake: Ja się też przekłuwałam u kosmetyczki i nawet nie poczułam... Zapraszam ponownie;) [quote name='Niki-lidka']orient jest super...to labek jest....a ja mam pytanie...jak wedlug was beda wygladac mieszanki lebka z goldenem?? Widziałam takie mieszanki niestety... Niedawno też na allegro po 300 zł były:shake:
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 widzialas takie mieszanki jako dorosle? jak to wygladalo? ja mam wsrod znajomych takich kilka kluskow...trzeba im szukac domkow:(
Gonitwa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Niki-lidka napisał(a):widzialas takie mieszanki jako dorosle? jak to wygladalo? ja mam wsrod znajomych takich kilka kluskow...trzeba im szukac domkow:( Jedną suczkę dorosłą widziałam. ładna, fakt.. ale różnie to w genetyce bywa,mogą wyjść zupełnie różne małe...:razz: ciężko powiedzieć w które z rodziców się wdadzą...
Recommended Posts