Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wilejkaros']Takiego Pana Psa każdy by na herbatkę zaprosił!!!! Z właścicielką, oczywiście ;)

Miło słyszeć, dziękuję:p

Starczy bo już mi się wstawiać nie chce:eviltong:

Posted

Kincia napisał(a):
Fajny kolczyk :D
Tylko ja bym wolala juz bardziej w pepku :diabloti:

A ja w środę pępek przekułam :eviltong:
Wszyscy mówili, że boleć nie będzie, a przy przekłuwaniu bolało i to nie troszeczkę !

Gocha- won do mojej galerii bo się obrażę ! :eviltong:
Gdzie ty chodzisz na spacerki ? Mam ochotę na wspólny wypad do Bażantarnii, co ty na to ?

Posted

Rybc!a napisał(a):
A ja w środę pępek przekułam :eviltong:
Wszyscy mówili, że boleć nie będzie, a przy przekłuwaniu bolało i to nie troszeczkę !

Gocha- won do mojej galerii bo się obrażę ! :eviltong:
Gdzie ty chodzisz na spacerki ? Mam ochotę na wspólny wypad do Bażantarnii, co ty na to ?

A chodzę gdzie mnie nogi poniosą.. O Bażantarni tez myślałam, bo mmi się nie chce samej iść...

Idę do Ciebie;)

Posted

Heloł koffani milupsińscy :loveu:

Byłam i widziałam fotki ćliczne :D, nadziwić się nie mogę że się Was nie bali i na herbatkę zaprosili
:evil_lol:Pozdrowionka :)

Posted

bonita napisał(a):
Heloł koffani milupsińscy :loveu:

Byłam i widziałam fotki ćliczne :D, nadziwić się nie mogę że się Was nie bali i na herbatkę zaprosili
:evil_lol:Pozdrowionka :)

Witam Was u nas;) A nie bali się- opinie o labkach krążą ogromnie przesłodzone- stąd pewnie zainteresowanie...:roll:

Posted

[quote name='anetta']I bach w aparat :evil_lol:
http://img125.imageshack.us/img125/9615/kiiiijjj014oj5.jpg

Ło matko :lol: A ja za szysbko przeczytałam i wyszło mi dla niewidzących :lol: I tak się troche zdziwiłam no to przeczytałam raz jeszcze :lol::lol:

Do okulisty:eviltong: Witam Cię!:multi:
[quote name='Rinuś']haha a potem Orient taka klucha :evil_lol: jak kanapki wszystkim zjada :evil_lol:

Mówiłam im- nie dawać, bo się nie odczepi! To położyły kanapki na takim maleńkim stoliku, a Orient poczęstował się sam. Ubaw mieli po pas, a ja mówiłam, że tak będzie:evil_lol:

Posted

Właśnie przeczytałam historię o zaginięciu Orienta. :-o Super, że jednak się odnalazł. :multi: :multi: :multi: Dobrzy ludzie są jeszcze na tym świecie. :p

http://img228.imageshack.us/img228/6394/kiiiijjj047hl8.jpg
Super fotka. :loveu: :loveu: :loveu:
Widzę, że Oriencikowi się trochę przytyło. ;)

[quote name='Rybc!a']A ja w środę pępek przekułam :eviltong:
Rybc!a, a gdzie przekłuwałaś pępek? :cool3: U kosmetyczki?
Bo ja przekłuwałam w salonie tatuażu, gościu miał profesjonalny sprzęt i nawet nie poczułam kiedy już było po wszystkim. Myślałam, że się dopiero przymierza do przekłucia, a on mówi, że już. Nawet nic nie poczułam. :-o
Za to bolało mnie przekłucie uszu pistoletem u kosmetyczki. :shake:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:widzialam Oriencikowo-patyczkowo-butelkowe fotaski :loveu:

Może zaraz jeszcze wstawię...

[quote name='Asia & Ginger']Właśnie przeczytałam historię o zaginięciu Orienta. :-o Super, że jednak się odnalazł. :multi: :multi: :multi: Dobrzy ludzie są jeszcze na tym świecie. :p

http://img228.imageshack.us/img228/6394/kiiiijjj047hl8.jpg
Super fotka. :loveu: :loveu: :loveu:
Widzę, że Oriencikowi się trochę przytyło. ;)

Rybc!a, a gdzie przekłuwałaś pępek? :cool3: U kosmetyczki?
Bo ja przekłuwałam w salonie tatuażu, gościu miał profesjonalny sprzęt i nawet nie poczułam kiedy już było po wszystkim. Myślałam, że się dopiero przymierza do przekłucia, a on mówi, że już. Nawet nic nie poczułam. :-o
Za to bolało mnie przekłucie uszu pistoletem u kosmetyczki. :shake:

Ja się też przekłuwałam u kosmetyczki i nawet nie poczułam... Zapraszam ponownie;)

[quote name='Niki-lidka']orient jest super...to labek jest....a ja mam pytanie...jak wedlug was beda wygladac mieszanki lebka z goldenem??

Widziałam takie mieszanki niestety... Niedawno też na allegro po 300 zł były:shake:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
widzialas takie mieszanki jako dorosle? jak to wygladalo?
ja mam wsrod znajomych takich kilka kluskow...trzeba im szukac domkow:(

Jedną suczkę dorosłą widziałam. ładna, fakt.. ale różnie to w genetyce bywa,mogą wyjść zupełnie różne małe...:razz: ciężko powiedzieć w które z rodziców się wdadzą...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...