Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):

ciężko jest odchudzić psa :mdleje:

przeglodzic dwa trzy dni:evil_lol::diabloti:
Vectra napisał(a):
też wolę się do mięska tulić niż do gnatów :diabloti:

i dlatego nikt mnie nie chce...ja za chuda jestem:diabloti:
dobrze ze moj Tim tez chudy to on sie przynajmniej do mnie przytula:evil_lol:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy
Kochanego ciałka nigdy za wiele :loveu:
A ja się po sterylce Sarki tak przejełam, ze przytyje i mi w oczach "rosła". u weterynarza stanęłyśmy na wage i jest 0,5kg mniej niż przed sterylką :evil_lol:
Dodam, ze ruchu zawsze ma dużo i suchego Hillsa do oporu w misce
To chyba siła perswazji ;):diabloti:

Posted

diabelkowa napisał(a):
Oj Orient ty grubasku :) dietka potrzebna :) ja musze troche mojego psa podtuczyc niby jak na taki wzrost ma dosc duza wage ale ma zero tluszczu same zeberka : (

ale to nie ma być tłuszcz tylko mięśnie :eviltong: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
ale to nie ma być tłuszcz tylko mięśnie :eviltong: :diabloti:

Mięśni też trochę ma:cool3: a tłuszczyku nawet więcej niż trochę... Może wytopię?:lol:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Mięśni też trochę ma:cool3: a tłuszczyku nawet więcej niż trochę... Może wytopię?:lol:

może liposukcję :cool3: :diabloti:

Posted

diabelkowa napisał(a):
no tak ale jak narazie jestesmy na etapie kosci z kawalkami miesni ;)

nie można mieć wszystkiego od razu :cool3: Klementyna na razie ma tak samo , kości , skóra i trochę mięśni :evil_lol: Franio za to ma piękne mięśnie :loveu: Lalka ma śliczny tłuszczyk , ale pracujemy by zastąpić go mięchami :cool3: Kano jest w sam raz :p

Posted

Vectra napisał(a):
może liposukcję :cool3: :diabloti:

Liposukcja to mi by sie przydała...:razz:

diabelkowa napisał(a):
no tak ale jak narazie jestesmy na etapie kosci z kawalkami miesni ;)

Wygląda ładnie- ale to pewnie przez futro- przywieź go mi to go utuczę:diabloti:

Vectra napisał(a):
nie można mieć wszystkiego od razu :cool3: Klementyna na razie ma tak samo , kości , skóra i trochę mięśni :evil_lol: Franio za to ma piękne mięśnie :loveu: Lalka ma śliczny tłuszczyk , ale pracujemy by zastąpić go mięchami :cool3: Kano jest w sam raz :p

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ale dzisiaj miałam ubaw po pas! Poszłam z psem pod PWSZ jak zawsze(Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa dla niewiedzących;)) trochę poszkolić Orienta. No i bawimy się, bawimy. Nagle patrzę na szkołę, a tam z 15 woźnych, konserwatorów i dwóch wykładowców się na nas gapi! No nic, bawimy się dalej- ale Orient zauważył, że tylu ludzi stoi i poleciał się przywitać. Zaczął skakać na okna, szaleć.. Patrzę, jakaś babka leci drzwi otworzyć, zestresowałam się strasznie a ona... zawołała nas do środka a herbatkę bo zimno... W ten sposób Orient pobiegał po szkole, zeżarł wszystkie kanapki Paniom... A ja żadnego zdjęcia nie zrobiłam w pomieszczeniu bo nie wiedziałam czy mi wolno...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...